Bok
Eto, gnjavim se nekoliko dana, oko ovog problemcica, pa posto imam samo jedan PC doma, nikako da odgonetnem koje je prirode problema...
Sistem je u opisu, dosao mi je novi Monitor Benq G2420 HDB, kao i nova graficka Ati HD5870.
Kad sam vec ubacio novu graficku komponentu, i upalio, ne svijetle one cetiri diodice koje se nalaze tik do 2x6 pinskih utora za struju koje se nalaze na grafickoj karti, ali zato ventilator vrti. Pricinilo mi se nekako i brze vrti ventilator od procesora, kao da je stao u jednom stadiju boota, gdje dobiva vise struje, ne znam..
Pomislih da moje napajanje nije dovoljno, to me cudi, jer nije malo i pazio sam prije 3 godine ( puh prode vrijeme ) da mi ubuduce
moze raditi ako sistem spojim na Crossfire.
Nisam i nemam zivaca oko eksperimentiranja o crossfire, pa ni ne znam da li radi..
Vracam se staroj grafickoj kartici Ati hD 4870 i to normalno radi s tim da su mi samo tri diodice upalile, sad ne znam je li to ispravno ili... znam na pocetku kad su bili novi da su sva cetiri bila upaljene, kad se starta PC.
Sad , pitanje je, na sto da obratim pozornost, sto bi moglo biti problem ..?
Driveri su novi. redovito platisa HEP. vlaznost zraka kao i svakom drugom korisniku PC, itd....
Imajuci u vidu da je ljeto i godisnji odmor, ne ocekujem brze odgovore, a svejedno mozda koji klinac ko ja i prozivljava ljeto doma uz pc i tete na wallpaperu sarmira i impresionira..salu na stranu