Problem sa igrom i NVIDIA GeForce GT 540M

poruka: 5
|
čitano: 2.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozz prije svega

Imam Windows 7 64bit sve sam update-ovo konf. mi je Intel Core i7-2630QM, a graficka mi je NVIDIA GeForce GT 540M 2gb ni sam ne znam sta da radim ,molim ako netko zna da pomogne.
Znaci desava se da kad instaliram igru Hitman Absolution da mi ne zeli pokrenuti igru sa Nvidiom GeForce GT 540M vec sa integriranom koja je u laptopu. Uredno sve kao i do sada za sve igre u Nvidia Control panelu stavim da tu igru pokrece direktno preko graficke, ali nece.
Pokrene je preko integrirane i kad igra pocne jednostavno je ne moze vrtiti jer je preslaba i tu je kraj.
Sta ciniti...ima tko kakvo rjesenje ?
Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa igrom i NVIDIA GeForce GT 540M

i ja imam sličan problem,i isto je u pitanju Hitman Absolution,samo šta sam ja uspio pokrenuti 2-3 puta i poslije više ne i isto bih zamolio za pomoć.

14 godina
neaktivan
Re: Problem sa igrom i NVIDIA GeForce GT 540M

trebao bi skiniti najnoviji driver utility sa stranice proizvođaca koji bi trebao automatski promijeniti na nvidiu kada igraš igre.

cika batmen
16 godina
neaktivan

Koji tocno laptop? Da nije koji lenovo? Jer oni imaju fizicki switch (neki) za pokretat programe diskretnim GPUom

I napisi i model

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop je Satellite P750 procesor Intel Core i7-2630QM, NVIDIA GeForce GT 540M 2gb
Uspio sam, skinuo sam microsoftov visual C++ paket, reinstall drivera od graficke, prije skinuo najnovije, potom ponovo instalirao i uspio u Nvidia Control Panelu podesiti da se pokrece preko diskretne 540M, sve radi savrseno ,probao i ultra postavke grafike i sve se vrti bez beda.
Eto hvala na pomoci jos jednom, pozz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice