Preporuka za smanjivanje buke na PowerColor 6850

poruka: 6
|
čitano: 891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdravljam,

Ima li neko kakav savjet za smanjivanje buke na ovoj grafulji PowerColor 6850, kad radi preko 60% bas je bucna a smo jedan vent ima na sebi, moze li se na nju postaviti kakvo vodeno hladjenje. Graficka je stara mozda pola godine i stalno je buka bila problem mislim nije to nesto nesnosljivo al eto :).   Neko drugo hladjenje a da se moze kupiti u CRO ili BiH

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

si probao preko msi afterburnera?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Preporuka za smanjivanje buke na PowerColor 68

nisam  {#} na sta bih trebao obratiti paznju?

15 godina

Pogledaj kolike su ti temp. ! Postoji mogucnost da su malo visoke zato i radi na preko 60% ! Ako je stara pola godine , trebala bi jos biti pod jamstvom i u tom slucaju ne preporucam stavljanje nekog drugog hladnjaka zbog gubitka jamstva !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad radi obicne ne zahtjevne graficke stvari  temp. je oko 34 do 38 C a kada je rijec o nekoj igri tada ide na 60C i tek tada se povecava sa 40% na 60% brzina coolera sto je i normalno,  Samo mi je nekako prebucan cooler mislim :) pored CM V6GT koji imam na CPU koji je poznat po buci :) graficka ga pojede  {#}

15 godina
neaktivan

Jel imaš kakve dodatne ventilatore za protok zraka u kučištu. Probaj rukom na vrhu kučišta jel toplo. Ako je, ubaci jedan naprijed za usis i jedan odozada. Meni je grafička također tjerala vent na max dok nisam poboljšao protok zraka kroz kučište. Sad je gotovo više ne čujem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice