Pokretanje igara ne radi

poruka: 19
|
čitano: 3.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

Pozz. Evo pitao sam ali u drugoj(im) temama pa se nije riješilo. Ja sam prešao na sedmicu nedavno i nakon apgrejda igre su radile. Nakon što sam reinstalirao (clean install) win7 igre se neće pokretati. Probao sam modern warfare 2 i resident evil 5. Isto. Nakon prve sličice igra se učitava i stane na crnom ekranu. Neće da udje u igru? Rekli su da je problem sa directx ili sa video memorijom grafičke? Treba staviti neke postavke na AUTO? Samo nezz koje i kako da pokrenem igre. Grafa je nova Sapphire hd5850, windowsi su nanovo reinstalirani jučer naveče win7 home premium! DirectX je dx11. Windows update je ažuriran. Driveri su ATI 9.11!

thxIznenađen

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

Probao sam Heaven Unigine benchmark vrtiti i radi. Sad mi nije jasno kako igre ne rade, a bench se odvrti? Znači grafa je u redu...?Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pokretanje igara ne radi

ja uopce ne mogu instalirat re5 na win 7 ultimate ( imam 4870 ) ....

17 godina
protjeran

Nemoj mi samo reć da ću morat downgrejdat na Vistu opet...? lol Možda ima kakav patch za igre ili je neš drugo? Idem probat sad Need For Speed Shift instalirat pa ću vidjeti? Ako ni ta ne radi onda je stvarno problem, BIG problem. Jer ja igram na PC-ju. Zato i imam opake grafe uvijekSmijehJavim rezultat sa Shiftom kasnije ako radi na Win sedmici!

17 godina
Pokretanje igara ne radi

Probaj snimiti starije drivere.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

kod mene rade SVE igre na sedmici ... provjeri verzije drivera ponovo

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
goodye kaže...

Probaj snimiti starije drivere.

doxy kaže...

kod mene rade SVE igre na sedmici ... provjeri verzije drivera ponovo

Ja sam stavio drivere ATI 9.11 i Modern Warfare 2 i Resident Evil 5 ne rade! Sad instalirao NFS Shift i radi. Igra se učita i mogu voziti...Iznenađen Koje drivere preporučate za sedmicu i MW2/RE5?

17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

za to dvoje, zadnje drivere ... 9.11 ... od 9.8 do sad ovo su "najbolji".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa sad... Što mi je činiti... lolNeodlučan Windowsi su najnoviji, svježe instalirani od dva dana, grafa je DX11 i nova dva mjeseca, driver je 9.11 kako ste rekli, igre su tek izašle od par mjeseca, itd. Ja sam lud više. Možda ima nekakav patch iako sumnjam jer igra najnovija MW2 pa nije izašo još. Kladim se da i druge igre rade samo MW2 i RE5 neće ući u igru. Ponavljam instalacije protekle uredno kod obaju igara?

17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

jesi probao s compatibility modovima?

ili u games npr. kod RE5 odi desni klik i run in dx9 /10 mode ...

probaj u jednom od ta dva ručno ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pokretanje igara ne radi

moze vise razloga biti...

driveri za lan, driveri za zvucnu meni su znali radit probleme..

onda vcredist instaliraj, directx novi driveri za grafu

pa netframework najnoviji i gotovo sam siguran da ce ti sve igre proradit nakon sta ovo napravis kaj sam ti reko

edit: meni sve igre rade na windows 7 ultimate 64 bitnim sa hd5870 grafom i ovom konfom iz potpisa

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 13:41 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Drivere za LAN imam, za zvučnu sam instalirao nakon windowsa jučer najnovije isto,onaj V redistributable imam onaj all updates pack, directx je DX11 sa windowsima isto zadnji, driveri su kako sam napisao gore ATI 9.11, Net framework sad idem probat...

17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

Neće...Iznenađen Imam sve instalirano što je @toxic rekao i ne radi. Nije pomoglo! I što sada? lolMršti se Sve igre rade samo MW2 i RE5 ne rade...!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Neće...Iznenađen Imam sve instalirano što je @toxic rekao i ne radi. Nije pomoglo! I što sada? lolMršti se Sve igre rade samo MW2 i RE5 ne rade...!

a kad smo kod toga već...nikaj tu ne propuštaš

lol

jel si probao koje druge igre?

17 godina
protjeran

Pa da samo trebam još instalirati jer su novi winzi! Imam sad instaliran NFS Shift koji kako sam rekao radi. Sve 5! Danas sam doma pa ću malo radit na kompu pa ću druge instalirat igre pa javim ako je prošlo sa sedmicom iako sumnjam da su windowzi u pitanju. Mislim da je do programa (igara)Neodlučan i kompatibilnosti jer su nove igre...? OK thx pozz svima

17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

El bi mi mogao tko reć kako se podesi video memorija na AUTO? To mi je rekao jedan lega ovdje s foruma samo nezz namjestiti postavke video memorije na auto settingze?Namigiva

EDIT: eo nakon malo prepisivanja s kolegama ovdje zaključili smo da je problem u gigabyte MBO i kompatibilnost sa grafa-proc linijom! Tako da su me savjetovali updateam BIOS, a kako još uvijek čekam službeni F7 BIOS za moju matičnu to mi je jedino ostalo. Sad sam opet na Visti Home Premium. Dok ne izađe novi BIOS jer imam F6a, a na webu je F6c BETA za skinut samo ja nezz da je baš dobro stavljati BETA BIOS pa ne želim još. U iščekivanju... Živim.Namigiva Ako ništa drugo igre mi rade ama baš sve. Čak igram DiRT2 koji sam dobio uz novu grafu na DX11 na Visti!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 16:11 (stoncin3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

Evo da javim... Prvo isprika za triple post (treći za redom), ali htjedoh da se vidi i da javim novosti... Ako treba molim da se obriše šta ne valja ovdje? Ja sam natrag na Vistu Home Premium i nakon par dana iščekivanja naslutio sam da bi ipak možda pomoglo ako vratim nove Winze. Sad sam upravo reinstalirao Win7 Home Premium i nakon Upgrejda sa Viste na Windowse 7 rade mi igre... ono prije su isto radile, ali sam imao problema sa drugim programima (nekim direktno vezanim uz Web i program Java (Sun Microsystems) pa sam prije napravio čisti install (clean install) Windowsa 7. Nakon malo vremena opet na Visti sam razmislio jer su mi prije igre radile nakon upgrejda, znači ne čistog instaliranja i formatiranja sistemskog diska (local disk C:). Pa sam napravio još jednom istu stvar i nakon upgrejda sad mi i igre rade...? Da točno ako napravim clean install ne rade igre, a ako napravim upgrejd sa Viste onda rade. Ja nezz zašto, ali mi je sad dobro sve štima napokon. Igram Call of Duty 6 MW2 bez problema ponovo.Neodlučan Ja nezz zašto? Ipak hvala svima da ste mi se javili. I molim moderatora(e) da urede temu ako double-triple post previše mojih. Pozz. Thx!!!Osmijeh SrySramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pokretanje igara ne radi

sto si se ti napiso

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ha, ha... Da raspisao sam se.Smijeh Ako tkogod što zatreba molio bih da se ova tema ne zaključava jer svrsishodna što nova Sedmica. Troubleshooting!Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 17:44 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice