RTX 2080Ti - 1200$
RTX 2080 - 800$
RTX 2070 - 600$
RTX 2080Ti - 1200$
RTX 2080 - 800$
RTX 2070 - 600$
RTX 2080Ti - 1200$
RTX 2080 - 800$
RTX 2070 - 600$
Hvala ljepa, ali nebih.
Ajde dobra je i 2070-ka za tricavih 4500-5000kn
10000 kn nije puno za takvu karticu, igre će izgledati fantastično
U igrama koje ce koristit novo predstavljene rendering tehnologije razlika ce bit ogromna...
Sad pazite kad prodaja Pascala skoči za 40%, i kad se sve rasproda tad spuštaju cijene 20xx seriji.
Cijana je manji problem...ali koja to igra zaslužuje ovakav hardver
Cijana je manji problem...ali koja to igra zaslužuje ovakav hardver
Sine ovo se kupuje za bencheve vrtit, nismo klinci da igramo igrice
Sad se ceka novi 3dmark RTX Edition
A da, to sam zaboravio Onda navalite
Rekao si kupiti, nemoj se sad praviti mrtav
Sve je bilo jasno kada su pokazali veličinu čipa, puno manje ih dobe po wafer, pitanje koliko ih ispadne ispravnih i tu vam je cijena...naravno + njihova marža
Rekoh da trola, skupo. Polovna 1080ti eventualno, ovo je smiješno
Ja ne znam da li trola ili ne, ali 500$ RTX 2070 koji je jači od najjačeg titana!?
Ajde da i to vidimo!
Malo sam uletio usred prezentacije, morao sam van ali želim vidjet becheve!
1000$ je 2080Ti... znači kod nas oko 8000 kunića
Ja ne znam da li trola ili ne, ali 500$ RTX 2070 koji je jači od najjačeg titana!?
Ajde da i to vidimo!
To što on govori kako je korištenje Ray Tracinga brže X puta na 2XXX karticama to ne znači da su te kartice u svakom pogledu brže X puta.
Pa oni grafovi na kraju daju naslutiti da se ne radi samo o ray tracing proprietary tehnologiji, budući je nova i nema ju se sa čime usporediti... i da, iz onoga što sam ja isčitao tvrdi da je gtx 2070 brža od titana... I ne sam u ray trackingu nego opčenito,,, za 499$
Nema bencheva, barem što sam ja vidio, zao me zanima. Al da, čovjek to tvrdi...
Ajde da i to vidimo!
cuo sam i ja tu izjavu
mogu se kladit da je vezano uz ray tracing, ne i tradicionalan rendering
Kak je sad 2070 500$?
Tvrdi da je brza a onaj graf je enorman gap..
Kako moze usporediti nesto sto ima ray tracing s necim sto nema, to mene zanima? Znaci li da se ray tehnicki moze implementirati i na starije grafe samo ne zele?
Uglavnom cekamo bencheve.
Kak je sad 2070 500$?
Tak ce ti svaka generacija rasti u nedogled, mogu kad konkurencija spava... uzas..
A kaj velite na referentnu kartice? Cini mi se da zele cim manje Asus, Gigabyte i ostalih kartica :)
Ne nužno prvih tjedana dok ne isprobaju kako se sa njima mina....
Al ne znamo ni mi gaming performanse, pa je svejedno... tko će naručivat napamet?!
nisam gledao do kraja, jel se išta spominjalo radni taktovi, ikakve performance usporedbe osim rejtrejsinga?