Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 604.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Misliš da je CIV 5 zahtjevnija nešto igra za CPU ? gadno se varaš ... 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
Bulldozer kaže...

Misliš da je CIV 5 zahtjevnija nešto igra za CPU ? gadno se varaš ... 

Zvone zasto uvijek pricas gluposti?

Clock2much
13 godina
protjeran

Ajde stavit ću ti na full HD rezu, G530, Phenom II 840 i 955 pa da vidim razlike, a neće bit velika !

I pogledaj ovaj bench di su napisali GPU kako neke grafe imaju malo FPS to je laž, taj bench je fake, jer znam da 4850 ima više ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 16:28 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Athlon X2 daje bolji rezultat od Athlona X4, nema šta, veoma CPU bound igra. {#}

13 godina
protjeran

Kažem kao prvo, ovo je našao lažni bench, kao drugo priče ove su bedastoće ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Penryn vjerojatno greska.Evo ti slika sa jednog drugoga portala u vezi iste igre.Zanimljivo,i oni kazu da je CPU bound i da profitira overclockom CPU-a.Vi ste mi definitivno pouzdani,pogotovo ti Zvone.

Clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 16:34 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe... vas podsjeća na nešto? :)

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Evo opet imam zamjerku, svi ali svi pljuju po bageru a pogle ima veci MAX fps nego 2600k... Toliko o vama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Evo opet imam zamjerku, svi ali svi pljuju po bageru a pogle ima veci MAX fps nego 2600k... Toliko o vama

To je ko ono sa 7970 i GPGPU, tako svejedno, tamo gdje ga treba, tamo ga praši i prošla generacija...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:29 (Minoza).
13 godina
neaktivan
mozda al tu se gleda avg koj je na 2600k puno veci...
13 godina
protjeran

meni  je uvijek maximum bitan, jer gledamo maximum koji ćemo izvuči iz sistema

Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

meni  je uvijek maximum bitan, jer gledamo maximum koji ćemo izvuči iz sistema

Ocito da ne znaš što pricaš, minimum FPS je najbitniji. Max je nebitan.

14 godina
Bulldozer kaže...

FX8150 stock

min 0  max 194 avg 40.8

I7 2600K stock

min 0  max 186 avg 57,2

FX 8150 @ 4,6GHZ

min 0  max 213  avg 47,8

I7 2600K @ 4,8GHZ

min 0  max 226 avg 61,6

Dakle bager ima na stocku veci max FPS za 8FPS a 16,4FPS manji avg FPS koji je mnogo mnogo bitniji nego max FPS a to svi znamo.Overclockan ima manji max FPS od overclockanoga 2600K za 13FPS i manji avg FPS za 13,8FPS.

Zakljucak  -- Zvone prekini pisat gluposti i tlaciti sa FX procevima koji su fail.

Clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:44 (zoharbizo).
13 godina
protjeran

Ma jeste fail stvarno je fail ako konkurira donekle kako ti je fail ? Aha da fail je jer je amd rekao 50% veće performanse nego i7 to da

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Ma jeste fail stvarno je fail ako konkurira donekle kako ti je fail ? Aha da fail je jer je amd rekao 50% veće performanse nego i7 to da

Clock2much
17 godina
zoharbizo kaže...
Bulldozer kaže...

Kako me znate nervirati ... Kad protiv AMD se rete da Phenom na 4.ghz je sranje a taj i3 da ga je bolji, pa daj molim vas, odite prodavat te fore negdje drugdje ...

Phenom II X4 @ 4GHZ je super.

Civilization 5 je heavy CPU bound game.Evo I3 2120 pored I5 2500K.

očito je civ optimiziran samo za dvije jezgre kad je i3 tako blizu i5,ali opet ima jaču jezgru od buldožera.

bar ja tako kontam.

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:55 (crozoki).
14 godina

I3 je jaci u singlethreadu,dakle ima jacu jezgru i od FX-a i PII.

Inace CIV je optimiziran za 4 jezgre a I3 nije dual core.Ima dvije jezgre i 4 threada.{#}

Clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 18:57 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

CIV ti je itekako optimizirana igra više za dual nego quad, ako moj kolega sa Athlon II X2 240 vrti sa HD4850 na Full HD rezi sa 2X AA  na cca 30-40 FPS odma znaš o čemu se govori 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Penryn kaže...

i5-3570K + Z77 ploča + GTX680 je win, ovo gore je pak neka vrsta lošeg kompromisa. i3-2120 sigurno ne može izvući maksimum iz GTX680 u CPU ovisnim igrama, a čim ne mogu dobiti svih 100% iz nečega što platim >3000kn za mene to predstavlja fail a ne win. {#}

Hebem ti CPU ovisne igre tipa GTA4 vise.Ide mi prosto na onu stvar vise to srackanje o CPU ovisnim igrama na 1920*1080P.Onaj tko kupi GTX 680 igra sigurno na FHD-u gdje grafa vodi igru tako da I3 sa 2C/4T @ 3,3GHZ tu nemoze biti botleneck da ga hebes.Moze u tom srahnju od GTA4 koji svaki put uzimate za primjer i to jako malo jer SB rastura u gaming productivity-u.Lipo se uvati igranja pa ces vidjeti koliki je postotak igara vise CPU vezan nego GPU.Tocno 1% ako je i toliko a to govno od botlenecka ces osjetit u bagavim cmarkovima ako ga uopce osjetis,u gamingu na 1920*1080 sigurno neces.

Odvrti ti njima ingame bench i pokazi sta SB tipa celrron moze a ako on moze onda i i3 moze {#}

Xc
17 godina

Znači gotovo je sa naslovom 7970 Worlds fastest gpu. Taj naslov preuzima gtx 680, nije 7970 bila dugo na tronu..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovaj Bulldozer je zivo tracenje zemljinih resursa i zagadjivanje planete.

On bolje da nije ni izasao. Bolje da su sve projekte i papire u masinu za unistavanje dokumenata a HW slupaluc cekicima i cao.

Sta on radi??? Sta on radi u duelu sa tim 2600K boze, boze. Pa to kao da je razlika 200e u ceni.

Znaci sada da odem da se dvoumim Intel ili nesto da mi prodavac krene pricu o njemu ja bi izasao ne bi nista rekao, ne bi kupio to sto sam zamislio, rekao ej izvini zurim imam nesto hitno da obavim.

I koja je cena GTX680 i da li im je to zadnja ponuda ili ce imati jos nesto a da nije sa dva chipa???

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 2:16 (Vlada011).
14 godina
neaktivan

Bome 680 lijepo djeluje, cekamo jos prave bencheve da se odvrte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Ovaj Bulldozer je zivo tracenje zemljinih resursa i zagadjivanje planete.

On bolje da nije ni izasao. Bolje da su sve projekte i papire u masinu za unistavanje dokumenata a HW slupaluc cekicima i cao.

Sta on radi??? Sta on radi u duelu sa tim 2600K boze, boze. Pa to kao da je razlika 200e u ceni.

Znaci sada da odem da se dvoumim Intel ili nesto da mi prodavac krene pricu o njemu ja bi izasao ne bi nista rekao, ne bi kupio to sto sam zamislio, rekao ej izvini zurim imam nesto hitno da obavim.

I koja je cena GTX680 i da li im je to zadnja ponuda ili ce imati jos nesto a da nije sa dva chipa???

ajme meni! {#} Vlada, pa ja se u potpunosti slažem s tobom! Vlada, you my boy! {#}

BTW, ošlo se u OT. Svaki put otvorim ovu temu u nadi da je došla neka nova info o Kepleru, kad ono flame i bitch o procesorima... ovo je Kepler tema ako se ne varam, neka se rasprava o Fejldozeru preseli u za to namjenjen dio foruma...

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

EPIC!!

Suze mi idu na oči od smjeha. Svaka čast! :)

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
14 godina
neaktivan

EPIC

Odbrojavanje i bit ce neki party u Stockholmu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I prvi review.

Kepler

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

I prvi review.

Kepler

Vrlo lijepi rezultati, tek na 2560x1600 ju malo nadjaca 6990.

Ofc.
14 godina
neaktivan

Na 1080p uglavnom brža od HD 7970, na 2560x1600 su podjednake više manje.

Čekamo druge sajtove, za sada sve izgleda dosta dosta dobro.

I potrošnja mi je sumnjiva, cijelo računalo sa GTX 680 troš 456W, a sa HD 7970 380W. Ispada da GTX 680 troši više od HD 6990, lol.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo eVGA, evo neki benchmark mozda je i bilo.

http://i.imgur.com/RFcXH.jpg

http://i.imgur.com/fM0gR.jpg

http://i.imgur.com/9zp82.png

Tacno sam rekao jaca od dvoglave 6990.

Ali jos nije sve 100% da je totalno ubila AMD mada sve vuce na to samo je pitanje da li ce se razlika u ceni isplatiti.

Ako stave 500e bolje ovi sto su sacekali. Mada uvek cekas nesto, te ovo te ono, kome se kupuje nek uzme 7970 ko voli AMD ko zeli da ceka nek ceka.

Jbs te cimove za te male razlike. Nvidia jeste bolja, ocigledno AMD ne ide na dve stolice.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 11:29 (Vlada011).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice