Nvidia GTX 560 i 580

poruka: 761
|
čitano: 176.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia GTX 560 i 580
Bugofil kaže...
dery kaže...

Gtx560 malo ocana odere sve amd grafe.

ovo je trash post godine {#}

dodaj single gpu i nije bas toliko daleko od istine...

15 godina
ATiGamer kaže...
dokly kaže...

covjece u adm-u   gigabyte gtx 560ti oc (900mhz) kosta 1799 kn!!!! best buy all the way..!!!http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9698&osCsid=23e14c60609a17da34e45ac623260e28

Ne razumijem zasto bi kartica bila best buy ako za 300 kn vise imas 6950 s 2 GB VRAM-a koja se uspjesno otkljucava u 15% brzu 6970? Dobar buy sigurno je, ali dok god se 6950 otkljucavaju, best buy titula pripada njima. Takoder će 1GB verzija doći mnogo bliže cjenovnom rangu GTX560 Ti.

Da, ali računaj da te kod te GTX za 1800 kn dobiješ i praktički savršen i vrlo tih hladnjak, dok kod HD6950 za 2100 kn dobiješ onaj referentni plastični izgovor od coolera. Dakle, dodaj još 300 kn na tu cijenu. Onda bi to bila poštena usporedba. Samo onda to više ni izbliza nije isti cijenovni rang. To je ovako...moje amatersko viđenje stvari.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Nvidia GTX 560 i 580

Pa gledaj doći će i nereferentni hladnjaci za HD69xx seriju zar ne?

Nemože usporedba ostati na tome.Današnji definitivni best-buy je HD6950 koja se otključava u HD6970 i tu zasad GTX560 nema što tražiti

ali čim AMD izbaci "prave" HD6950 onda će morat snižavati 2Gb modela iako Verzija s 1Gb neće biti niti 4%slabija od 2Gb verzije a bit će na ti sa 

GTX560 verzijom.

Uglavnom biti će zanimljivo,pogotovo kad dođe Antillies i ona dvoglavi nuklearni reaktor iz nVidie!{#}

Xperia X8-Eclair-Root-JIT-app2SD-Multitouch-xrecovery
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Nvidia GTX 560 i 580

Ja ne mogu trpiti one plastične usisavače prašine, pa makar me to stajalo nižih performansi. Tko može, sretno mu gubljenje sluha {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

Prvo treba jos malo papati da dostigne 6950 {#}

Mr. Fugitive kaže...

Da, ali računaj da te kod te GTX za 1800 kn dobiješ i praktički savršen i vrlo tih hladnjak, dok kod HD6950 za 2100 kn dobiješ onaj referentni plastični izgovor od coolera. Dakle, dodaj još 300 kn na tu cijenu. Onda bi to bila poštena usporedba. Samo onda to više ni izbliza nije isti cijenovni rang. To je ovako...moje amatersko viđenje stvari.

I referentni cooler moze sasvim dobro ohladiti karticu u igrama na necujnih 35% venta. Za overclock sešne imate balkon na koji bi tutnuo i Twin Frozra kod benchanja.

GTX560 Ti je bez sumnje kvalitetna grafa no dok su jos na snazi modeli 6950 s 2GB VRAMA koji se otkljucavaju u 6970 bez hebemti, nikakva GTX560 nemoze biti best buy na sveopcu zalost horde zelenih koje se ovdje vrzmaju {#}

da se nadovezem na OC skaliranje. malo sam oprobao grafu danas u Heavenu i skaliranje je porastom takta od 17% bilo tek malo manje od razine OC-a. posto u jednom Crysisu, u kojem navodno proc ne znaci nista, dobijem 3 FPS na avg klokanjem proca od 300 MHz, nije mi vise u interesu s trenutnim procom natjeravat se sa zvjerima poput 980x.

15 godina
Mr. Fugitive kaže...

Ja ne mogu trpiti one plastične usisavače prašine, pa makar me to stajalo nižih performansi. Tko može, sretno mu gubljenje sluha {#}

moram ti rec da si u pravu , ima sam 7-8 grafulja sa turbinskim hladnjacima i evo po prvi put imam nereferentnu gainwardovu gtx285 sa 2 venta , ma divota od kartice , nema je čut a hladi ko živina , definitivno se isplati dat koju kunu vise za dobar nereferenti hladnjak , nego cini mis e da se ova gtx560 grije vise nego gtx460 , sa msi twinfrozerom linusu u haven benchmarku 54 max a s onim stockom sa jednim ventom i nelosim hladjakom s heatpipeovima 74.

16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
ismar89 kaže...

Prvo treba jos malo papati da dostigne 6950 {#}

Mr. Fugitive kaže...

I referentni cooler moze sasvim dobro ohladiti karticu u igrama na necujnih 35% venta. Za overclock sešne imate balkon na koji bi tutnuo i Twin Frozra kod benchanja.

GTX560 Ti je bez sumnje kvalitetna grafa no dok su jos na snazi modeli 6950 s 2GB VRAMA koji se otkljucavaju u 6970 bez hebemti, nikakva GTX560 nemoze biti best buy na sveopcu zalost horde zelenih koje se ovdje vrzmaju {#}

da se nadovezem na OC skaliranje. malo sam oprobao grafu danas u Heavenu i skaliranje je porastom takta od 17% bilo tek malo manje od razine OC-a. posto u jednom Crysisu, u kojem navodno proc ne znaci nista, dobijem 3 FPS na avg klokanjem proca od 300 MHz, nije mi vise u interesu s trenutnim procom natjeravat se sa zvjerima poput 980x.

gigabyte ima karticu brzu od 6950,lol radi na 1 ghz i jede malu djecu.. na stock taktovima.. i jos se moze vise oc nego r6970... referentni kuler je smece i nije podoban za 24/7 oc ... to i ptice na grani znaju.. gigabyte soc /twin frozer rulz

15 godina
Nvidia GTX 560 i 580

Nereferentni cooler su zakon! Moja ati hd 4850 je apsolutno nečujna sa articcoolingovim PCS coolerom!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

1.Prvo treba jos malo papati da dostigne 6950{#}

2.da se nadovezem na OC skaliranje. malo sam oprobao grafu danas u Heavenu i skaliranje je porastom takta od 17% bilo tek malo manje od razine OC-a. posto u jednom Crysisu, u kojem navodno proc ne znaci nista, dobijem 3 FPS na avg klokanjem proca od 300 MHz, nije mi vise u interesu s trenutnim procom natjeravat se sa zvjerima poput 980x.

1. KLIK{#}

2. Nisi mi jasan. Naime u ovom slučaju imamo samo dva problema. Prvi jest dakle loše skaliranje HD69xx u odnosu na Nvidiu,a  drugi je onda Usko grlo procesora.

E sada ako je ovaj drugi nije li onda malo smiješno pošto si ti uz Weky-a i ostalu ekipu tvrdio da svaki Quad je dovoljan za bilo koji single GPU, dok ste se meni smijali kad sam govorio da to nije tako. Sad po tome na kraju ispada da je tvoj AthlonII debelo usko grlo,a i i5 od Bugofila nije dovoljan da iskoristi puni potencijal HD6970, jer moja GTX560 ti je uz i7 980X brža od vaših Radeonki. Jel moguce da za HD6970 treba 980X da upogoni tu grafu punim potencijalom?

3. Što se tiće usporedbe GTX560 i HD6950 tu je jasna stvar. HD6950 je jaća u odnosu na GTX560. No zaboravljate jednu stvar. GTX560 Ti je čistokrvna OC kartica koja je namjenjena za dostizanje visokih taktova i za vožnju istih na 24/7. Pogledaj malo distributere, već u startu imamo grafe koje nemaju referentni dizajn PCB-a, koje imaju osijetno povečane radne taktove i koje bez problema se može vozit na 1000Mhz za 24/7 jer ne traže puno napona niti se zagrijavaju.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:38 (microman).
16 godina
Nvidia GTX 560 i 580

Microman,ako stigneš ajde molim te baci ovde bench stalker cop,zanima me kolko je gtx560 jača od ove moje i isplati li se prelazak na nju.Cpu ostavi na stocku.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 12:54 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

1. KLIK{#}

2. Nisi mi jasan. Naime u ovom slučaju imamo samo dva problema. Prvi jest dakle loše skaliranje HD69xx u odnosu na Nvidiu,a  drugi je onda Usko grlo procesora.

E sada ako je ovaj drugi nije li onda malo smiješno pošto si ti uz Weky-a i ostalu ekipu tvrdio da svaki Quad je dovoljan za bilo koji single GPU, dok ste se meni smijali kad sam govorio da to nije tako. Sad po tome na kraju ispada da je tvoj AthlonII debelo usko grlo,a i i5 od Bugofila nije dovoljan da iskoristi puni potencijal HD6970, jer moja GTX560 ti je uz i7 980X brža od vaših Radeonki. Jel moguce da za HD6970 treba 980X da upogoni tu grafu punim potencijalom?

3. Što se tiće usporedbe GTX560 i HD6950 tu je jasna stvar. HD6950 je jaća u odnosu na GTX560. No zaboravljate jednu stvar. GTX560 Ti je čistokrvna OC kartica koja je namjenjena za dostizanje visokih taktova i za vožnju istih na 24/7. Pogledaj malo distributere, već u startu imamo grafe koje nemaju referentni dizajn PCB-a, koje imaju osijetno povečane radne taktove i koje bez problema se može vozit na 1000Mhz za 24/7 jer ne traže puno napona niti se zagrijavaju.

1. guru3D je odavna poceo pisati bedastoce i za kao takav mi ne pari za relevantnu usporedbu. koliko se sjecam, po njermu je 5850 brza kartica od GTX470 i jos nekoliko bisera. slazem se potpuno da je GTX560 odlican OC-er no usporedbe sa 20-30% brzom karticom nemaju smisla. kao sto rekoh, odvrtio sam Heaven i na default taktu (800Mhz) dobio sam 1030 score, dok se overclockom GPU jezgre od 150 MHz penje na 1190. Stoga se ne moze reci da 69xx slabo skalira vec jednostavno spada u AMD-ov prosjek. Kao sto je rekao Franky, nvidia vise profitira OC-om zbog drukcije arhitekture shadera te odijeljenog takta.

Evo ti usput jos jedan test koji u zakljucku navodi da GTX560 moze parirati 6950 tek uz OC do svog limita. Ne kazem da lazu niti da su u pravu, no ne vidim zasto se taj bench ne bi uzeo kao pokazatelj performansi.

http://www.hardocp.com/article/2011/02/01/galaxy_geforce_gtx_560_ti_gc_overclocking_review

2. vec smo raspravljali o tome. Jedna stvar je gaming gdje je jedino bitno da igra ide glatko, tj. ne trza, a sasvim druga je score u benchevima gdje se razlika između 60 i 70 FPS proglasava failom, deranjem i ostalim, svima poznatim epitetima. Rekoh da se nemam namjeru vise uspoređivati sa zvijerima od 980x, barem ne do upgradea na novu platformu.

16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 560 i 580

Evo još jedan review Gigabytove GTX560 SoC, a da nije Guru3D. Štoviše referentna GTX560ti je svega u prosijeku 10FPS-a slabija od HD6950.Što pak se mlatarenja gluposti tiće nije ni TechpowerUP(kojega ti voliš prikazivati kao vijerodostojnog) daleko pošto je od njega došla glupost sa potrošnjom GTX580 od 350W i onemogućavanje njenih senzora za monitoring potrošnje putem GPU-Z. Naravno kao što rekoh najvijerodostojniji ti je onaj koji se podudara sa tvojim mišljenjem, a očito je da ti Nvidia nije baš draga.

Nadalje jedva čekam test od Bugovca, do onda LP.

E sad pošto je po tvojoj logici dovoljno da gameplay bude igriv onda nevidim zašto jedna GTX560ti za 1790kn nebi bila bolja kupnja od HD6950 koja je oko 300+kn skuplja,a naravno GTX560ti bez problema pokreće sve na max na 1680x1050 rezi, štoviše i na FullHD ide sve bez problema na max osim Metro2033 kod kojega ni HD6950 nema snage.

Što pak se max OC-a na zraku tiće sa GTX560ti vrti se oko 1080 do 1150Mhz za GPU

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 15:00 (microman).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...

) daleko pošto je od njega došla glupost sa potrošnjom GTX580 od 350W i onemogućavanje njenih senzora za monitoring potrošnje putem GPU-Z.

To nije glupost, dapače, to je dobra strana.

17 godina
microman kaže...

Što pak se mlatarenja gluposti tiće nije ni TechpowerUP(kojega ti voliš prikazivati kao vijerodostojnog) daleko pošto je od njega došla glupost sa potrošnjom GTX580 od 350W i onemogućavanje njenih senzora za monitoring potrošnje putem GPU-Z.

E pa vidiš to je moguće napraviti samo uz dodavanja funkcije GTX500OCP u launcher GPU-Z. E sad neznam kako se točno piše dali /GTX500OCP ili -GTX500OCP ili pak -/GTX500OCP.

"Added support for GTX 570 and GTX 560 to power limit disable function, the parameter is now called /GTX500OCP"

U ostalom niste ni mjerili potrošnju i uopće probali disable-at limiter tak da nemate pravo ni govorit da je to glupost.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
neaktivan
franky kaže...
microman kaže...

) daleko pošto je od njega došla glupost sa potrošnjom GTX580 od 350W i onemogućavanje njenih senzora za monitoring potrošnje putem GPU-Z.

To je jedna teška glupost, sa obzirom da je 300W limit za jedan 6pin i jedan 8pin PCI-e naponski, za sve iznad idu dva 8pin PCI-e naponska konektora.

Mislim da je već bila raspravo oko te gluposti i da se zna da jedan PCI-e 6pin daje 75Wmax, Jedan PCI-e 8pin 150Wmax i PCI-e utor dodatnih 75Wmax.

Sve ostalo iznad je preopterečenje za 12v rail na napajanju i PCI-e utor koji iznad 75W može izdržati samo na High End pločama i to ne za 24/7.

Zato i postoje neki standardi(ATX,itd..) koji se moraju poštovati upravo radi toga.

Štoviše senzore na PCB-u će jako teško jedan GPU-z alatić onemguciti.

Isti TechPowerUP je na GTX480 izmjerio famoznih 350W u Furmarku. Dok pak u BUG testu jedna GTX480 u furmarku je vukla 280W.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 15:08 (microman).
16 godina
neaktivan
microman kaže...
franky kaže...
microman kaže...

To je jedna teška glupost, sa obzirom da je 300W limit za jedan 6pin i jedan 8pin PCI-e naponski, za sve iznad idu dva 8pin PCI-e naponska konektora.

Mislim da je već bila raspravo oko te gluposti i da se zna da jedad PCI-e 6pin daje 75Wmax, Jedan PCI-e 8pin 150Wmax i PCI-e utor dodatnih 75Wmax.

Sve ostalo iznad je preopterečenje za 12v rail na napajanju i PCI-e utor koji iznad 75W može izdržati samo na High End pločama i to ne za 24/7.

Zato i postoje neki standardi(ATX,itd..) koji se moraju poštovati upravo radi toga.

Štoviše senzore na PCB-u će jako teško jedan GPU-z alatić onemguciti.

To nisu senzori, a i bome ne znaš kako je napravljen GPU-Z.

Evo primjer recimo - decki su iskoristili tu opciju GPU-Z kako bi zajedno sa par hardmod stvarčica oborili WR na Vantageu.

16 godina
neaktivan
franky kaže...
microman kaže...
franky kaže...

To nisu senzori, a i bome ne znaš kako je napravljen GPU-Z.

Evo primjer recimo - decki su iskoristili tu opciju GPU-Z kako bi zajedno sa par hardmod stvarčica oborili WR na Vantageu.

Tri mikročipa na PCB-u koja su postavljena na određene pozicije da prate koliko snage dolazi iz PCI-e naponskih konektora, koliko GPU vuce i kolika je temperatura dotičnog.

I upravo rečenica par HardModa je riješenje. Naravno to isto nisu radili na jednoj recimo P55 UD4 ploči ili sa 650W Corsairom.

I'll be back
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Microman,ako stigneš ajde molim te baci ovde bench stalker cop,zanima me kolko je gtx560 jača od ove moje i isplati li se prelazak na nju.Cpu ostavi na stocku.

Evo ti bencha. Reza je 1680x1050, 4XMSAA, Ultra, Teselacija i Hardening Shadows On, GPU je na stock taktovima, procesor na 3.6Ghz.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 15:42 (microman).
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Tri mikročipa na PCB-u koja su postavljena na određene pozicije da prate koliko snage dolazi iz PCI-e naponskih konektora, koliko GPU vuce i kolika je temperatura dotičnog.

I upravo rečenica par HardModa je riješenje. Naravno to isto nisu radili na jednoj recimo P55 UD4 ploči ili sa 650W Corsairom.

Ne vuče samo GPU. I koliko znam, temperaturu GPUa ne prati čip jer on nema tu funkciju, niti je on mikroprocesor.

Mikroprocesor != mikročip.

Evo recimo, slijedeći put ti to probaj kad nabavis (i ako nabavis) GTX580 recimo. Ja ću oskrbiti watt-o-mjer :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 16:08 (franky).
16 godina
neaktivan
franky kaže...
microman kaže...

Ne vuče samo GPU. I koliko znam, temperaturu GPUa ne prati čip jer on nema tu funkciju, niti je on mikroprocesor.

Mikroprocesor != mikročip.

Franky previše filozofiraš. To su tri senzora(tako ti piše u BUG časopisu) koja su postavljena na različite Lokacije na PCB-u. 

CITIRAM BUG: Za zauzdavanje potrošnje iskorišteno je dodatno sklopovlje na PCB-u. Tri malena senzora prate jakost struje, pa samim time i potrošnju na vodovima preko kojih se kartica napaja(Dva PCI-e kabela i PCI-e konektor)

Dakle kad sam privi puta napisao SENZOR bio sam u pravu, a ti filozofski nazovi kako to želiš vijerojatno si upoznatiji sa time nego BUG-ovci.

Plus tome uzmi računicu iz ATX standarda i prilikom pokušaja prelaska limita od 300W dobiješ spaljenu matičnu,napajanje, a najvijerovatnije i grafičke jer regulacija nije dizajnirana za to

I'll be back
16 godina
Nvidia GTX 560 i 580

Moja gtx460 uz cpu 3.3 ghz daje prosjek 40 fps,dok kod tebe gtx560 ide na 57 fps,poprilično velika razlika,uz to oduzmimo koji fps zbog tvoje jake konfiguracije ipak ostaje dobra razlika.Hvala microman i sad si mi da mislit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 16:20 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Moja gtx460 uz cpu 3.3 ghz daje prosjek 40 fps,dok kod tebe gtx560 ide na 57 fps,poprilično velika razlika,uz to oduzmimo koji fps zbog tvoje jake konfiguracije ipak ostaje dobra razlika.Hvala microman i sad si mi da mislit.

Mala razlika, clockaj procesor pa ćeš imat i više fps-a, a i grafu oc-aj.

Pa mislim GTX460 nemaš više od pol godine šta ćeš je mjenjat odmah, makar bi se to i u neku ruku isplatilo jer za GTX460 možeš dobit fine pare još, a kasnije će cijene kriminalno pasti.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
neaktivan
microman kaže...
franky kaže...

Franky previše filozofiraš. To su tri senzora(tako ti piše u BUG časopisu) koja su postavljena na različite Lokacije na PCB-u. 

CITIRAM BUG: Za zauzdavanje potrošnje iskorišteno je dodatno sklopovlje na PCB-u. Tri malena senzora prate jakost struje, pa samim time i potrošnju na vodovima preko kojih se kartica napaja(Dva PCI-e kabela i PCI-e konektor)

Dakle kad sam privi puta napisao SENZOR bio sam u pravu, a ti filozofski nazovi kako to želiš vijerojatno si upoznatiji sa time nego BUG-ovci.

Plus tome uzmi računicu iz ATX standarda i prilikom pokušaja prelaska limita od 300W dobiješ spaljenu matičnu,napajanje, a najvijerovatnije i grafičke jer regulacija nije dizajnirana za to

Ma nvm, iako je bitno da se razlikuju pojmovi.l

Ionako smo se previse udaljili od rasprave.

16 godina
Hyperion kaže...

Mala razlika, clockaj procesor pa ćeš imat i više fps-a, a i grafu oc-aj.

Ocan gpu na glh takt daje 47 fps prosjek,jesam se dosta približija ali se i gtx560 odlično oc-a,tako da neznam.Šta si reka ova moja se još da za neku paru prodat.{#}

16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 560 i 580

Evo ti rezultate sa OC-anom GTX560 ti na 930Mhz/1100Mhz.

Dobitak je u prosijeku za 10FPS-a, jedino mi je na prva dva djela zbog greške u Bnechmarku zabilježilo premali MinFPS, al prosiječni dobitak minimalnog FPS-a je kakvih 5-7FPS-a.

Postavke su iste kao i prije

Moram napomenuti da moja radi na 1.012mV(stock) i da do kakvih 960Mhz ne traži povečavanje napona, za VRAM ide do 1175Mhz(4700Mhz efektivno), sve iznad toga može proci samo za benchanje no ne i za dugotrajno igranje.

Također ovaj Hladnjak je iznimno tih tako da ne radi buku ni na overclockiranim taktovima.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
dery kaže...

Ocan gpu na glh takt daje 47 fps prosjek,jesam se dosta približija ali se i gtx560 odlično oc-a,tako da neznam.Šta si reka ova moja se još da za neku paru prodat.{#}

Ja sam razmišljao o istoj zamjeni ali se to u BiH ne isplati ( razlika 200KM ili 750Kn).Dobitak u performansama nije vrijedan ulaganja.

15 godina
Nvidia GTX 560 i 580
Ako netko može neka odvrti isti bench sa 6870 ili gtx 470. Zanima me razlika između tih grafa i gtx 460/560
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...

Dobitak je u prosijeku za 10FPS-a, jedino mi je na prva dva djela zbog greške u Bnechmarku zabilježilo premali MinFPS, al prosiječni dobitak minimalnog FPS-a je kakvih 5-7FPS-a.

Moram napomenuti da moja radi na 1.012mV(stock) i da do kakvih 960Mhz ne traži povečavanje napona, za VRAM ide do 1175Mhz(4700Mhz efektivno), sve iznad toga može proci samo za benchanje no ne i za dugotrajno igranje.

Također ovaj Hladnjak je iznimno tih tako da ne radi buku ni na overclockiranim taktovima.

Pa to je popriličan dobitak oko 17%.E da mi je sad vidit nekoga kako mu skalira hd6950 ili 6970 u ovom testu.

15 godina
microman kaže...

Ej microman, sry kaj te gnjavim al da li bi mogao izvrtit test na stock taktovima, ostalo sve iste postavke samo na rezi 1280x1024 da vidim kak se nosi sa HD 5770, tj koliko je jača...{#}

Evo moje ali clockane i taktovi su 1050/1445

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 19:47 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Nvidia GTX 560 i 580

Ako misliš na cf , 570 je jaća bar 10%, ako misliš na single, sigurno barem duplo. Kaj umarate čovjeka, andatech i gledajte {#}

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice