Nvidia gtx 470 problem sa drajverima

poruka: 6
|
čitano: 2.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako,moj problem je koju god da igru pokrenem radio neko vreme i onda odjednom stane slika na monitoru i ispise Display driver stopped responding and has recoverd...

Kada igram crysis-warhead,metro 2033,battlefield bad company2 mi se desava da slika na monitoru stane i onda mora stisnit ctrl+delete i u task manager mi pise na primer battlefiled bad company 2 stopped responding and was closed...

Da li je problem do grafike ili drajvera? Sve igre su orginal,ako neko moze da mi pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš li nove drivere?

Ako nisi, pređi na Windows7.

Provjeri temperature i stabilnost.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:45 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia gtx 470 problem sa drajverima
AVPR kaže...

E ovako,moj problem je koju god da igru pokrenem radio neko vreme i onda odjednom stane slika na monitoru i ispise Display driver stopped responding and has recoverd...

Kada igram crysis-warhead,metro 2033,battlefield bad company2 mi se desava da slika na monitoru stane i onda mora stisnit ctrl+delete i u task manager mi pise na primer battlefiled bad company 2 stopped responding and was closed...

Da li je problem do grafike ili drajvera? Sve igre su orginal,ako neko moze da mi pomogne.

http://www.nvidia.com/object/winxp-260.99-whql-driver.html

Evo,ako si na XP-u...

15 godina
odjavljen
16 godina
neaktivan

Ha neznam sta da radim vise{#}

Sto se tice windowsa vista je 32bit sa service pack 2,probo sma sve drajvere i uvek isto,da nij do necega drugog u pitanju?

Mogue je da nesto i sa grafikom nije uredu.Graficka je nova gigabyte gtx 470 OC...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:15 (AVPR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Sto se tice windowsa vista je 32bit,

Imaš bar service pack1?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: