NVIDIA GeForce GT 630 sta mislite jer je ok za ig. zaključana tema

poruka: 33
|
čitano: 19.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
NVIDIA GeForce GT 630 sta mislite jer je ok za ig.
ZzZzzzz svima.... NVIDIA GeForce GT 630 GDD3 1600 Mhz dali je navedena graficka kartica za igrice ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa Medium postavke i radilo bi ok, samo ovisi o ostatku konfe koju imaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igrice da, igre ne.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Re: NVIDIA GeForce GT 630 sta mislite jer je ok za

evo ti link pa pogledaj dolje fps u igrama.

With great power comes great responsibility.
14 godina
neaktivan

pričamo o "M" ili desktop ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ekipa hvala na kom... i na linku a nisi morao trollati odma 191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pa pretpostavljam da je mislio na Desktop grafu, a ne za lap ili su iste?

Al vjerujem da bi išle na Medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
e to nije ta grafa cek da nadem link od moje pa cu ti send
14 godina
neaktivan

Bilo kako bilo, ta grafa nije za igre, to je HTPC grafa, filmovi, surfanje i te stvari, mozda moze potegnuti neke igre stare par godine, ali novije no way.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
razermario kaže...
ekipa hvala na kom... i na linku a nisi morao trollati odma 191x7

Tko govori o trollanju, otvorio si tri teme bez veze bolje potroši koji dan na pročavanju pravila foruma pa ne budeš imao stalno žuticu...

14 godina
Leopard_st kaže...

Bilo kako bilo, ta grafa nije za igre, to je HTPC grafa, filmovi, surfanje i te stvari, mozda moze potegnuti neke igre stare par godine, ali novije no way.

Istina, ali i glupost, može sigurno vrtit i novije igre i na Medium, naravno ovisi od igre do igre.

Zašto si baš tu grafu izabral, ak se smije znat?

17 godina

Pa nije trollanje ako kažem da na toj grafičkoj možeš igrati igrice a ne možeš igre, to je istina, činjenica.

No eto čisto da ne bude zabune, neke starije igre možeš igrati na toj kartici na nižim detaljima.

Igrice može sve; radit će i Facebook igrice i one ugrađene u Windowse (npr Pasijans) i sve slične.

No na igre tipa npr BattleField 3, Crysis 2, Metro 2033, The Witcher 2 i slične - zaboravi.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 18:53 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pa eto to je trollanje... to sta ti radis ja sam postavio post .... a tvoje je da mi pomognes ili nesta a ne ovako sta stavljati nista zaobidi sta ja postavljam i ok hvala!
13 godina

Ja imam GT 430 i mogu reći da je dobra, poteže battlefield 3 bez problema, no cpu i ram me koči.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
imao sam Ati radeon HD 3870 prije nje pa sam gledao grafe do 600 kuna max i naisao na tu i izgledala mi je ok pa sam uzeo
17 godina
razermario kaže...
imao sam Ati radeon HD 3870 prije nje pa sam gledao grafe do 600 kuna max i naisao na tu i izgledala mi je ok pa sam uzeo

Koja je onda svrha teme? Za 600 Kn si mogao uzeti i puno bolju/jaču karticu, ovako nam samo hoćeš reći da si se zeznuo i ništa više.

jednostavno probaj igrice koje te zanimaju i znati ćeš jel ti rade i kako ti rade. A o igrama se nemoj baš puno nadati, pogotovo novijim hit naslovima.

14 godina

Najbolje ova ili ova

EDIT: aha uzeo si već, a onda ti mogu reći jedino ZAYEB!! Inače se prvo pita za savjet, pa tek onda kupuje, za ubuduće da znaš! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 18:57 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Crysis 2 igram na manjoj rezoluciji bez problema.... a btf 3 isto tako igram i na starijoj grafickoj tako da nemoj da opet trollas beze veze ako neznas.... i metro takode sam igrao.... mislio sam da ce neko spomeniti FPS ovo ono ili nesta posto nekada imam dropove u igrama npr cod 4.. dok prije nisam imao gw2 i slicno
13 godina

Koji ti je ostatak konfiguracije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz i 2 GB rama
13 godina

A dobro je ajde, nije tako loše, ako imaš prilike kupi si jači procesor (x3/x4) i malo više rama i bit će ti dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa uzeo si osjetno slabiju karticu nego što si imao. Nije ni čudo da imaš framedropove. Tako ti i treba.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
pa moram se skontati za neki proc i rame svakako :/
13 godina
cuj slabiju nigdje veze... po svemu gledanome ova sada je jaca... neznam odaklen ti da je ova nova slabija lol ? cak i manje struje trosi ako se nevaram...
17 godina
razermario kaže...
cuj slabiju nigdje veze... po svemu gledanome ova sada je jaca... neznam odaklen ti da je ova nova slabija lol ? cak i manje struje trosi ako se nevaram...

Manje struje troši i podržava DirectX11. No tek je GT 640 jača od HD 3870. GT 630 je negdje kao HD 3850 po sirovoj snazi, eventualno možda kao 4670.

Za 600 Kn imaš Radeona HD 6670 koji je barem 50% jači ako ne i više. Ako mi ne vjeruješ, pogledaj performanse jedne u određenim igrama i benchmarcima pa pogledaj performanse druge. Možeš i sam testirati.

Evo pogledaj npr koliko je HD 6670 jača od GT 640; a ne možeš tvrditi da je GT 630 jača od GT 640... http://www.anandtech.com/bench/Product/613?vs=612

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 19:07 (191x7).
14 godina
neaktivan
David87 kaže...
Leopard_st kaže...

Istina, ali i glupost, može sigurno vrtit i novije igre i na Medium, naravno ovisi od igre do igre.

Zašto si baš tu grafu izabral, ak se smije znat?

Bas me zanima kako ce BF3 na medium da vrti, ili C2, ili metro 2033, sniper elite V2, BC2, ima ih xxxxxxxx.

Moze cod da vrti na nekoj srednoj rezi sa mix medium-low postavkama.

Ovde netko spominje metro i bf3 na doticnoj grafi, na kojoj rezi ako se smije znati? Metro 2033 kaska na najjacem hardweru danasnjice.

Ako je nekome ceif igrati na 10-15 fps, ona sva ova prica pada u vodu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 19:11 (Leopard_st).
13 godina
e prije ove moje sam kupio Radeona HD 6670 i dosao fino doma i stavio graficku kresnio pc... i ono sve neke zelene tockice po ekranu na DVI ulazu... i instalirao sam x drivera i nista probam na tv spojiti i isto... i stavim na VGA ulaz i radi super normalno... i nista ja im drugi dan vratim graficku i kazem sta je i kako je i daju mi novu i kazu ova ide u serveis dodem doma isti problem... i onda sam otisao u links natrag di sam i kupio grafu i reko dali ima neka kao ova slicne performance i onda mi je tu predlozio
13 godina
fino moze.... cak i mw3 ide ko lud i sniper elite v2 sve to imam na PC dirt 3 sve ide super bez trzanja....
15 godina

I to košta 500-600kn?

Pa za 300-350kn se nađu rabljene 5670/4850 koje su dosta jače od te grafe. Na taj ostatak si mogao još dodati nešto i promjenit CPU i MBO i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 19:12 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice