NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 5.638
|
čitano: 1.422.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx

Nije moj sin Boris bezveze platio 1200€ 5070 TI.

Znao je on što će biti. 

Zlato tajino pametno. 😘

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Stjepko je ispred vremena, on početkom 2025. kupuje po cijenama iz sredine 2026. godine 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
ibme74 kaže...

Stjepko je ispred vremena, on početkom 2025. kupuje po cijenama iz sredine 2026. godine 

A ja se cijeli Novembar prošle godine mislio za 750eur za 5070ti, i hvala bogu budala poslala ženu u k... i kupila je tada.... sada bi za te pare dobio govno od 5060ti koje nije vrijedno niti pola tih para.

5 godina
Zaporožac kaže...

Nije moj sin Boris bezveze platio 1200€ 5070 TI.

Znao je on što će biti. 

Zlato tajino pametno. 😘

Ponosni vlasnik  5 gpuova iz te serije, cekaju se Super modeli 🚀život ide dalje

4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Jel netko kupio sta dionica koznatog? Ja sam u 3mj pazario 15kom po 165usd kom, sada idu za cca 200, zao mi sto nisam prodao kad su bile 230, zasad cu jos drzat, pa cemo vidit.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Ja sam uzimao po 120 prije nešto manje od 2g.

5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Nova prezentacija DLSS5, ovo bude promijenilo sve, doslovno photoshop s maskama u real time-u
Ono recimo ako je ovo moguce implementirati u recimo Skyrim onako in the fly, koji s nekakvim dlss5 updejtom moze totalno rekonstruirati likove i sve objekte u igri tj podici im rezoluciju, teksture itd itdđizs krajst ovo bude eksplodiralo Sad su mi tek jasniji Super modeli jer ce ovaj dlss gutati vram s ovim

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:47 (Boris grozni).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
jel tko imao problem da mu monitor na sekundu ode crno pa se vrati pa ode pa se vrati i onda radi normalno par sati u igrama se to ne dešava nego samo na desktopu. Neznam jel bio neki update tihi na windowsu ili sta se promjenilo da odjednom se to dešava. Promjenio sam display port na grafickoj isto je, moram napomenuti da drugi monitor stalno radi, samo glavni monitor ima te probleme, u pitanju lga ultra gaming a grafa je 5070
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
11 godina
Boris grozni kaže...

Nova prezentacija DLSS5, ovo bude promijenilo sve, doslovno photoshop s maskama u real time-u
Ono recimo ako je ovo moguce implementirati u recimo Skyrim onako in the fly, koji s nekakvim dlss5 updejtom moze totalno rekonstruirati likove i sve objekte u igri tj podici im rezoluciju, teksture itd itdđizs krajst ovo bude eksplodiralo Sad su mi tek jasniji Super modeli jer ce ovaj dlss gutati vram s ovim

DLSS5 bi trebao, po svemu sudeći, doći i na rtx 50xx seriju, jel tako?

4 godine
dado16 kaže...
jel tko imao problem da mu monitor na sekundu ode crno pa se vrati pa ode pa se vrati i onda radi normalno par sati u igrama se to ne dešava nego samo na desktopu. Neznam jel bio neki update tihi na windowsu ili sta se promjenilo da odjednom se to dešava. Promjenio sam display port na grafickoj isto je, moram napomenuti da drugi monitor stalno radi, samo glavni monitor ima te probleme, u pitanju lga ultra gaming a grafa je 5070

Probaj iskljucit gsync i hdr ako je upaljeno, ako imas jos nesto spojeno na graficku iskopcaj, ostavi samo jedan ekran. Pa vidi oce se pojavljivat.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:21 (e9droid).
14 godina
dado16 kaže...

To su ti boljke AI slop era NV drivera. Stalno problemi s dual monitorima, pogotovo ak su razlicitih refresh ratea.

Cansee kaže...
Boris grozni kaže...

A nego na sta ce doc, posto nista drugo nece izac jos godinama 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
11 godina
Minneyar kaže...
dado16 kaže...

To su ti boljke AI slop era NV drivera. Stalno problemi s dual monitorima, pogotovo ak su razlicitih refresh ratea.

Cansee kaže...
Boris grozni kaže...

A nego na sta ce doc, posto nista drugo nece izac jos godinama 

ma u pravu si, samo mi palo na pamet da nije možda to tehnologija isključivo za buduću generaciju

5 godina
dado16 kaže...

Nebi trebao imati nikakvih problema da ih imas i 10 spojenih s 17 razlicitih postavki i refresh rateom, pogledaj si postavke u nv app za svaki monitor, hdr pogotovo ako ti je ukljucen jer gpu doslovno mora resetirati sve postavke pa to traje s popratnim black screenom, ako si updejtao drivere svakako ponovno provjeriti postavke.

14 godina
Boris grozni kaže...
dado16 kaže...

Nebi trebao imati nikakvih problema da ih imas i 10 spojenih s 17 razlicitih postavki i refresh rateom, pogledaj si postavke u nv app za svaki monitor, hdr pogotovo ako ti je ukljucen jer gpu doslovno mora resetirati sve postavke pa to traje s popratnim black screenom, ako si updejtao drivere svakako ponovno provjeriti postavke.

Tako je, cijeli internet pun ovih problema (i opcenito s NV driverima) laze, Boris grozni zna, a vjerojatno ni nema 2 monitora. Ili su oba na 60 Hz jer svi znamo da je to najbolje i puno bolje iskustvo od smece OLEDa s visokim refreshom

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:08 (Minneyar).
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Podesiti postavke unutar cp i mora sve raditi bez greske u 99,9% s 29 razlicitih rezolucija i refresh rateova pa nije to Amd...sve ostalo spada u stastisicku gresku kod Nvidije

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Boris grozni kaže...

pa nije to Amd...sve ostalo spada u stastisicku gresku kod Nvidije

tak je, nije to AMD da stabilno radi s vise monitora. ipak treba ustediti i koristiti AI da programira drivere kao sto i programira fake frameove

5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Najbolje da nam netko tko je jucer presao na Nvidiju soli pamet sto i kako radi na zelenima vec skoro 3 desetljeca, ono Amd i monitori mora da se šališ pa oni jos nisu standardizirali hladni start kod paljenja pnp i edid gpu-a i dan danas njihovi gpu neprepoznaju monitore.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:10 (Boris grozni).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ha ha kak je brže bolje prebacio lopticu ba amd samo da zamuti vodu....koj 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ma sveta nvidija, ovom sve savršeno radi već 30 godina, vjerojatno mu kožnati sam piše drivere i osobno ih isporučuje 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
prestalo je nakon sto sam iskljucio freesync premium na monitoru.... gsync ne koristim jer u igrama mi manji 1% fps kad njega koristim. Tako da sad sam bez VRR ali ionak imam u svim igrama 144 fps lock jer igram u 1080p. samo mi cudno da tako samo od sebe pocelo se to dešavat a dosad je sve radilo
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
5 godina
dado16 kaže...
prestalo je nakon sto sam iskljucio freesync premium na monitoru.... gsync ne koristim jer u igrama mi manji 1% fps kad njega koristim. Tako da sad sam bez VRR ali ionak imam u svim igrama 144 fps lock jer igram u 1080p. samo mi cudno da tako samo od sebe pocelo se to dešavat a dosad je sve radilo

Imas u cp vise opcija za free tj g sync pa se poigraj kvačicama, mora raditi pogotovo ako imas premium sync na monitoru.

Takoder prvo  probaj staviti gpu na max perfomance u power managment djelu to zna cesto ubiti sync pa dobijes black screen jer je gpu u stanju mirovanja u desktopu zato zna rikavati a u igrama radi.

Opcija za herce takoder da nije na tocno 144hz vec bi u cp morao imati 143,xx hz jer na tocno 144hz zna pucati g/free sync jer mu je to max raspon.

Naravno sve ovo je dosta cesto vezano uz same win updejte koji to poremete.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:11 (Boris grozni).
5 godina
vrinho kaže...

Ma sveta nvidija, ovom sve savršeno radi već 30 godina, vjerojatno mu kožnati sam piše drivere i osobno ih isporučuje 

Covjek nema uopce g sync monitor vec free sync, dakle stvar prakticki niti nema ikakve veze s Nvidijom, ovo je polu proizvod Amd kojem je Nvidija dopustila da preko sf podrske imaju nekakvu vrr podrsku na svim monitorima bez Nvidijinog cistokrvnog g synca

17 godina
Boris grozni kaže...
vrinho kaže...

Covjek nema uopce g sync monitor vec free sync, dakle stvar prakticki niti nema ikakve veze s Nvidijom, ovo je polu proizvod Amd kojem je Nvidija dopustila da preko sf podrske imaju nekakvu vrr podrsku na svim monitorima bez Nvidijinog cistokrvnog g synca

Tebi je zbilja lako uvalit bilo kakvu robu 

14 godina
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...
vrinho kaže...

Tebi je zbilja lako uvalit bilo kakvu robu 

Da Nvidia izda OLED monitor, odjednom bi to bilo najbolje ikad 

13 godina
dado16 kaže...

meni, otkad sam zamijenio neki prastari hisense tv s novim lg oledom, svakih par sati dok je tv ugašen ekran monitora se zamrači 2-3 puta, izbaci poruku da je priključen novi gsync capable ekran i onda se smiri i tako non-stop

'rješenje' kod mene je izvuć hdmi kabel za tv iz kompa i ponovo ga uključit kad hoću koristit tv, nabijem ih na nižepotpisanog

5 godina
picajzla0707 kaže...
dado16 kaže...

meni, otkad sam zamijenio neki prastari hisense tv s novim lg oledom, svakih par sati dok je tv ugašen ekran monitora se zamrači 2-3 puta, izbaci poruku da je priključen novi gsync capable ekran i onda se smiri i tako non-stop

'rješenje' kod mene je izvuć hdmi kabel za tv iz kompa i ponovo ga uključit kad hoću koristit tv, nabijem ih na nižepotpisanog

ugasi quick start+, ugasi HDMI-CEC(simlink), ugasi always ready, Lg Tv je konstantno u standbyu radi usranog pixel čiscenja zato ti se prekida svako malo netrebas izvlaciti nikakve kablove pa nije kameno doba
A mozes i instalirati na pc Monitor Profile Switcher ili jos jednostavnije ugasi g-sync tj VRR posto je to glavni pokretac tog problema 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:36 (Boris grozni).
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Lol gasit VRR, pa u 2026. smo. Normalno da ne gasimo tako upotrebljivu tehnologiju. Kod mene radi savršeno monitor+ TV

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice