Nije moj sin Boris bezveze platio 1200€ 5070 TI.
Znao je on što će biti.
Zlato tajino pametno. 😘
Znao je on što će biti.
Zlato tajino pametno. 😘
Stjepko je ispred vremena, on početkom 2025. kupuje po cijenama iz sredine 2026. godine 
Stjepko je ispred vremena, on početkom 2025. kupuje po cijenama iz sredine 2026. godine 
A ja se cijeli Novembar prošle godine mislio za 750eur za 5070ti, i hvala bogu budala poslala ženu u k... i kupila je tada.... sada bi za te pare dobio govno od 5060ti koje nije vrijedno niti pola tih para.
Znao je on što će biti.
Zlato tajino pametno. 😘
Ponosni vlasnik 5 gpuova iz te serije, cekaju se Super modeli 🚀život ide dalje
Jel netko kupio sta dionica koznatog? Ja sam u 3mj pazario 15kom po 165usd kom, sada idu za cca 200, zao mi sto nisam prodao kad su bile 230, zasad cu jos drzat, pa cemo vidit.
https://www.youtube.com/@mega0nyt
Ja sam uzimao po 120 prije nešto manje od 2g.
Nova prezentacija DLSS5, ovo bude promijenilo sve, doslovno photoshop s maskama u real time-u
Ono recimo ako je ovo moguce implementirati u recimo Skyrim onako in the fly, koji s nekakvim dlss5 updejtom moze totalno rekonstruirati likove i sve objekte u igri tj podici im rezoluciju, teksture itd itd
đizs krajst ovo bude eksplodiralo
Sad su mi tek jasniji Super modeli jer ce ovaj dlss gutati vram s ovim
Nova prezentacija DLSS5, ovo bude promijenilo sve, doslovno photoshop s maskama u real time-u
Ono recimo ako je ovo moguce implementirati u recimo Skyrim onako in the fly, koji s nekakvim dlss5 updejtom moze totalno rekonstruirati likove i sve objekte u igri tj podici im rezoluciju, teksture itd itd
DLSS5 bi trebao, po svemu sudeći, doći i na rtx 50xx seriju, jel tako?
Probaj iskljucit gsync i hdr ako je upaljeno, ako imas jos nesto spojeno na graficku iskopcaj, ostavi samo jedan ekran. Pa vidi oce se pojavljivat.
To su ti boljke AI slop era NV drivera. Stalno problemi s dual monitorima, pogotovo ak su razlicitih refresh ratea.
A nego na sta ce doc, posto nista drugo nece izac jos godinama 
To su ti boljke AI slop era NV drivera. Stalno problemi s dual monitorima, pogotovo ak su razlicitih refresh ratea.
A nego na sta ce doc, posto nista drugo nece izac jos godinama 
ma u pravu si, samo mi palo na pamet da nije možda to tehnologija isključivo za buduću generaciju
Nebi trebao imati nikakvih problema da ih imas i 10 spojenih s 17 razlicitih postavki i refresh rateom, pogledaj si postavke u nv app za svaki monitor, hdr pogotovo ako ti je ukljucen jer gpu doslovno mora resetirati sve postavke pa to traje s popratnim black screenom, ako si updejtao drivere svakako ponovno provjeriti postavke.
Nebi trebao imati nikakvih problema da ih imas i 10 spojenih s 17 razlicitih postavki i refresh rateom, pogledaj si postavke u nv app za svaki monitor, hdr pogotovo ako ti je ukljucen jer gpu doslovno mora resetirati sve postavke pa to traje s popratnim black screenom, ako si updejtao drivere svakako ponovno provjeriti postavke.
Tako je, cijeli internet pun ovih problema (i opcenito s NV driverima) laze, Boris grozni zna, a vjerojatno ni nema 2 monitora. Ili su oba na 60 Hz jer svi znamo da je to najbolje i puno bolje iskustvo od smece OLEDa s visokim refreshom
Podesiti postavke unutar cp i mora sve raditi bez greske u 99,9% s 29 razlicitih rezolucija i refresh rateova pa nije to Amd...sve ostalo spada u stastisicku gresku kod Nvidije
pa nije to Amd...sve ostalo spada u stastisicku gresku kod Nvidije
tak je, nije to AMD da stabilno radi s vise monitora. ipak treba ustediti i koristiti AI da programira drivere kao sto i programira fake frameove
Najbolje da nam netko tko je jucer presao na Nvidiju soli pamet sto i kako radi na zelenima vec skoro 3 desetljeca, ono Amd i monitori
mora da se šališ pa oni jos nisu standardizirali hladni start kod paljenja pnp i edid gpu-a i dan danas njihovi gpu neprepoznaju monitore.
Ha ha kak je brže bolje prebacio lopticu ba amd samo da zamuti vodu....koj 
Ma sveta nvidija, ovom sve savršeno radi već 30 godina, vjerojatno mu kožnati sam piše drivere i osobno ih isporučuje 
Imas u cp vise opcija za free tj g sync pa se poigraj kvačicama, mora raditi pogotovo ako imas premium sync na monitoru.
Takoder prvo probaj staviti gpu na max perfomance u power managment djelu to zna cesto ubiti sync pa dobijes black screen jer je gpu u stanju mirovanja u desktopu zato zna rikavati a u igrama radi.
Opcija za herce takoder da nije na tocno 144hz vec bi u cp morao imati 143,xx hz jer na tocno 144hz zna pucati g/free sync jer mu je to max raspon.
Naravno sve ovo je dosta cesto vezano uz same win updejte koji to poremete.
Ma sveta nvidija, ovom sve savršeno radi već 30 godina, vjerojatno mu kožnati sam piše drivere i osobno ih isporučuje 
Covjek nema uopce g sync monitor vec free sync, dakle stvar prakticki niti nema ikakve veze s Nvidijom, ovo je polu proizvod Amd kojem je Nvidija dopustila da preko sf podrske imaju nekakvu vrr podrsku na svim monitorima bez Nvidijinog cistokrvnog g synca
Covjek nema uopce g sync monitor vec free sync, dakle stvar prakticki niti nema ikakve veze s Nvidijom, ovo je polu proizvod Amd kojem je Nvidija dopustila da preko sf podrske imaju nekakvu vrr podrsku na svim monitorima bez Nvidijinog cistokrvnog g synca
Tebi je zbilja lako uvalit bilo kakvu robu 
Tebi je zbilja lako uvalit bilo kakvu robu 
Da Nvidia izda OLED monitor, odjednom bi to bilo najbolje ikad 
meni, otkad sam zamijenio neki prastari hisense tv s novim lg oledom, svakih par sati dok je tv ugašen ekran monitora se zamrači 2-3 puta, izbaci poruku da je priključen novi gsync capable ekran i onda se smiri i tako non-stop
'rješenje' kod mene je izvuć hdmi kabel za tv iz kompa i ponovo ga uključit kad hoću koristit tv, nabijem ih na nižepotpisanog
meni, otkad sam zamijenio neki prastari hisense tv s novim lg oledom, svakih par sati dok je tv ugašen ekran monitora se zamrači 2-3 puta, izbaci poruku da je priključen novi gsync capable ekran i onda se smiri i tako non-stop
'rješenje' kod mene je izvuć hdmi kabel za tv iz kompa i ponovo ga uključit kad hoću koristit tv, nabijem ih na nižepotpisanog
ugasi quick start+, ugasi HDMI-CEC(simlink), ugasi always ready, Lg Tv je konstantno u standbyu radi usranog pixel čiscenja zato ti se prekida svako malo netrebas izvlaciti nikakve kablove pa nije kameno doba
A mozes i instalirati na pc Monitor Profile Switcher ili jos jednostavnije ugasi g-sync tj VRR posto je to glavni pokretac tog problema