NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.275
|
čitano: 630.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

ustvari postaje nevjerovatno....

kao da svi ti recenzenti-gejmeri-testeri-ini namjerno pokusavaju simulirati situacije i izazivati kvarove, zapaljenja, pucanja, topljenja...

ili je nvidia kolektivno otpustila nekakav odjel kontrole kvalitete, testiranja proizvoda i slicni kadar...

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

A gle ovih debila iz ADM-a.

https://www.adm.hr/asus-rtx5080-prime-16gb-gddr7-prime-rtx5080-o16g-90yv0lx0-m0na00/83587/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Nek neko javi FUTURI da isto korigira cijenu.

Najveći skalperi su izgleda HR trgovine. Kakva jadna skupina klošara. Nikad više ništa neću kupit u HR.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
ibme74 kaže...
DarthMarkus kaže...

A gle ovih debila iz ADM-a.

https://www.adm.hr/asus-rtx5080-prime-16gb-gddr7-prime-rtx5080-o16g-90yv0lx0-m0na00/83587/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Nek neko javi FUTURI da isto korigira cijenu.

Najveći skalperi su izgleda HR trgovine. Kakva jadna skupina klošara. Nikad više ništa neću kupit u HR.

Kako kad je u kod švaba ta ista pa i veća cijena?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/205773256_-geforce-rtx-5080-tuf-gaming-oc-asus.html

Javi gazdi u Futuru da ne gleda third party reselere, nego trgovine kao ona Švicarska.

Kad se prvi put pojavi Amazon - Amazon ili Caseking, Mindfactory i ostale onda uspoređujte.

Ajde korigirajte sad cijenu. Nadam se da ćete zaradit s tom 1. karticom na nekoj budali.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
12 godina

Javi mu ti ili ako misliš da mozeš bolje otvori webshop pa beri lovu dok drugi skalpaju.

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

nema ni na amazonu nijedne ispod 2k, cemu cudenje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ibme74 kaže...

Javi mu ti ili ako misliš da mozeš bolje otvori webshop pa beri lovu dok mi skalpamo.

ftfy

Gemmy kaže...

nema ni na amazonu nijedne ispod 2k, cemu cudenje

Opet po 100000x pogledaj tko prodaje po tim cijenama.

3hrd party scalperi i reseleri.

Bilo ih je blizu MRSP-a baš od Amazona, ali su planule u 10 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 14:53 (DarthMarkus).
12 godina

Naporan si ko tinejdžerka u puberetu sa tim glupim forma i pokusajima provokacija ili štagod već to bilo.

Ponavljam otvori webshop, nabavljaj i prodaji po nižim cijenama svi će kupovati kod tebe.

Eto povuci onda iz švice, zemlja koja nije ni u EU pa javi koliki su ti svi troškovi i kakva će ti biti zarada tj koliku ćeš maržu staviti.

Mene osobno zabli kifla za tu novu seriju, kostala 1.400 ili 1.800 ja ju za te pare i nikakav generacijski pomak nikada neću kupiti pogotovo ne pokraj RX7900XT za 750€.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 14:59 (ibme74).
16 godina
DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 16:24 (dery).
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kroz mjesec dva bude kartica ko pljeve. Važno je sad ne hraniti skalpere.

Ja sam si do tad uzeo sa nećakom projekt izgradnje Arcade mašine.

Imam Belinea 15" monitor koji radi za divno čudo (4:3 aspekt, taman), sad smo kod nabavke japanskih đinđa minđi s Alia.

To je nešto kao heptanonska terapija dok se lager 5xxx i 9070 ne obnovi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 16:30 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kad se naštanca novih radeona bit će izbora i borbe cijenama pa onda izlazak super modela prepolovit će cijene, valjda trebalo bi. Ali ništa ne ide kako bi trebalo nismo pametni.

Fake frames, fake specs, fake msrp imamo nevidiju ima li kraja sreći.

https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5070-ti-with-missing-rops-offers-up-to-11-lower-performance-in-synthetic-tests

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 16:39 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Zašto opet imam osjećaj da će AMD sjebat nešto.

Ovo je sad čisti win, da izbace bilo što.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

Kad se naštanca novih radeona bit će izbora i borbe cijenama pa onda izlazak super modela prepolovit će cijene, valjda trebalo bi. Ali ništa ne ide kako bi trebalo nismo pametni.

Fake frames, fake specs, fake msrp imamo nevidiju ima li kraja sreći.

https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5070-ti-with-missing-rops-offers-up-to-11-lower-performance-in-synthetic-tests

Pa bit ce kartica ali ce i dalje biti po takvim cijenama kakve su sada, pa nece sigurno AMD staviti RX9070/9070XT za 40% manju cijenu od konkuretnih kartica iz kožnatog tabora, pogotovo sada kad na površinu izlaze svi ovi failovi 5000 serije.

9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

a sta ste se vi uhvatili cijena, jbt, 20 stranica lamentiranja o cijeni......

kartica imate od 4e do 4000e, pa birajte, sto mozete, sto zelite..... novo, polovno, kod nas, vani, ukradeno, posudjeno, pronadjeno.....

jel skupo, skupo je, jel ti preskupo,setaj dalje, ovo je besmisleno, ako bude ovoliko, ako bude onoliko, kad padne kupujem, kad bude kostalo ovoliko ili onoliko......

i ja cu kupiti ferari kad bude kostao 49.99......

Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
DarthMarkus kaže...

Imam Belinea 15" monitor koji radi za divno čudo (4:3 aspekt, taman), sad smo kod nabavke japanskih đinđa minđi s Alia.

Za mjesec dva sigurno ne bude, barem ne po normalnim još cijenama, no tamo 7, 8 mj. vjerujem da bude....brate Damire mudro zboriš 

13 godina
Wiz3m4n kaže...
DarthMarkus kaže...

Za mjesec dva sigurno ne bude, barem ne po normalnim još cijenama, no tamo 7, 8 mj. vjerujem da bude....brate Damire mudro zboriš 

Ma bude, ako AMD isporuči lager.

16 godina
Damir22 kaže...

Ferrari nikad nije koštao 499.99, ali grafe jesu. Zato se isplati čekati

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
zzib kaže...
Damir22 kaže...

ne, kostao je 10.000, ford je kostao 850$.......

sve je nekas bilo jeftinije, drugacija vriiednost novca, drugacija primanja....

kuzim, svi mi zalimo za danima kada se top grafika mogla kupiti za 500e, ali prosla vremena, vjerovatno nikad vise....

danas je tako, za 5 godina moze biti i daleko gore, nikakvo kukanje na forumima i bombasticne najave "kad pojeftini kupujem" tu nece pomoci, jer pojeftiniti nece. sitno da, ali toliko koliko bi mi zeljeli - ne.

uostalom,.vec sam to bio napisao, ove cijene mozda jesu sulude, neopravdane kvalitetom i stvarnim pomaku, ali nisu nedostizne za vecinu. ako to bas stvarno zele....

mislim jbt, pa ljudi ulaze u minuse, peglaju kartice, uzimaju kratkorocne kredite da bi otisli na skijanje, ljetovanje, izlet u abu dabi...... a mi tu drame radimo oko 2000e.....

tu i tamo se provuce kakav komentar - meni to ne treba, ja nedam te novce, ja nemam te novce,to je ok, sve ostalo je kad bi baba imala...... :)

9 godina
Damir22 kaže...
zzib kaže...
Damir22 kaže...

sve je nekas bilo jeftinije, drugacija vriiednost novca, drugacija primanja....

kuzim, svi mi zalimo za danima kada se top grafika mogla kupiti za 500e, ali prosla vremena, vjerovatno nikad vise....

danas je tako, za 5 godina moze biti i daleko gore, nikakvo kukanje na forumima i bombasticne najave "kad pojeftini kupujem" tu nece pomoci, jer pojeftiniti nece. sitno da, ali toliko koliko bi mi zeljeli - ne.

uostalom,.vec sam to bio napisao, ove cijene mozda jesu sulude, neopravdane kvalitetom i stvarnim pomaku, ali nisu nedostizne za vecinu. ako to bas stvarno zele....

mislim jbt, pa ljudi ulaze u minuse, peglaju kartice, uzimaju kratkorocne kredite da bi otisli na skijanje, ljetovanje, izlet u abu dabi...... a mi tu drame radimo oko 2000e.....

tu i tamo se provuce kakav komentar - meni to ne treba, ja nedam te novce, ja nemam te novce,to je ok, sve ostalo je kad bi baba imala...... :)

Istina da sad mogu bez problema dat 1000 eura za graficku, a nekad mi nije bilo na kraj pameti dat 2000kn za graficku, al ova serija je sranje. Cisti trash i ne opravdava cijenu sa nicim

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
Damir22 kaže...

Da, 1940 godine kada se tek pojavio na tržištu. Pogledaj odnos top kartice u odnosu na ostatak u prošloj seriji pa sam dođi do zaključka

https://preview.redd.it/msrp-of-each-generation-of-nvidia-gpus-since-the-700-series-v0-hhyj08nv5rrc1.png?auto=webp&s=060cc1621b70b4ffb9b24176a2869e60debfc875

4 godine
ZGamer kaže...

Deda a kad sise od Chun-li skaču u igri onda je fizika dobra?!

Zadnji put mi je bio na pupku kad sam radio stoj na rukama.  

合氣道
16 godina
Evo rtx 5080 isto sa manje ROP ova nego sto treba biti. Spavaš li mirno Huang Jensenu aka kožnati prevarantu .. a sada ozbiljno malo ovo je stvarno vec postala stvar laznog marketinga, prodavanja proizvoda pod laznim specifikacijama, odgovara li tko za to mislim ovo je sprdnja postala
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
picajzla0707 kaže...

ne smije deda to gledat, još da ga srce izda

Deda 2, pozdravio te Drago Hedl 

合氣道
11 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Jel ima koja forumska sa 8 manje?da vidimo GPUZ ss

edit

-dobra cijenahttps://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-prime-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-oc-oglas-46355606 ako nije fejk

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 22:05 (ZGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Horned Reaer kaže...
Evo rtx 5080 isto sa manje ROP ova nego sto treba biti. Spavaš li mirno Huang Jensenu aka kožnati prevarantu .. a sada ozbiljno malo ovo je stvarno vec postala stvar laznog marketinga, prodavanja proizvoda pod laznim specifikacijama, odgovara li tko za to mislim ovo je sprdnja postala

Javio se neki i da ima vise ROPova na 5080, default je kao 112 a ovaj je imao 126 ili tak nest.. znaci moguce da je ta jedna rtx 5080tka u startu 10% brza od ove stock 

9 godina
hahhaajaads kaže...
Horned Reaer kaže...

Javio se neki i da ima vise ROPova na 5080, default je kao 112 a ovaj je imao 126 ili tak nest.. znaci moguce da je ta jedna rtx 5080tka u startu 10% brza od ove stock 

Nvidia lutrija. Ispati se igrat !

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
Zaporožac kaže...

Deda 2, pozdravio te Drago Hedl 

bar ne moram raditi stoj na rukama, zasad 

12 godina
ZGamer kaže...

Jel ima koja forumska sa 8 manje?da vidimo GPUZ ss

edit

-dobra cijenahttps://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-prime-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-oc-oglas-46355606 ako nije fejk

fejk profil i fejk oglas... prodaje i ps5 pro za 440e.. 

11 godina

Kupuješ uz payprotect,jel nije lova u zraku dok ne potvriš kupovinu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice