Zelim da upitam da li iko zna gdje bi se mogle nabaviti MXM graficke karte za Amilo Pi1556 ina ce baziran na uniwill 259 kucistu koje koriste mnogi proizvodjaci ukljucivo i Alienware za svoj aurora 5550.
MXM za amilo 1556
- poruka: 5
- |
- čitano: 3.413
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrlo teško jer do MXM-ova mogu doći samo OEM-ovi odnosno sastavljači računala. Ako imaš kakvu vezu u firmi koja se bavim ovakvim poslom, onda bi eventualno mogao nabaviti.
imam firmu koja se bavi racunarima i kontaktirao sam sve velike dobavljace sa balkana(msan,comtrade itd) niko od njihovih komercijalista vecinom nije ni cuo za MXM, mene interesuje da li je neko od citatelja negdje vidio da je takvo sto na netu ili u nekoj trgovini u nekom dijelu svijeta moguce kupiti.
Tko god radi snažnije whitebookove, dakle sastavlja jače prijenosnike u koje se ugrađuje odvojena grafika, bi trebao imati pristup MXM-ovima.
evo ja imam amilo m1439g malo stariji model ali koristi isto kuciste, gledao sam i ja malo za promjenu grafike i naisao sam na ovu stranicu http://www.mxm-upgrade.com/ (evo sad sam vidio da su napravili i neke promjene na stranici), od tuda bi se mozda dalo nabaviti...