MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)

poruka: 324
|
čitano: 113.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)
McNEKONTROLIK kaže...

Trenutna cijena za MSI 460 1GB Cyclone kod uvoznika je 1633.51 + PDV = 2009.21kn

cijena je ok, ali gdje ih nabaviti/naručiti???

imas ovdje..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

Pa da,to sam i ja pomislio,ako sad kada dođu nove zalihe gtx 460 bude oko 2k onda je bolje dodati 200 kn i kupiti 5850

Ma da....?  Sad je bolje dodati 200kn?

A kad je takva situacija bila s 4870 i GTX260 onda se govorilo suprotno, govorilo se čemu davati više... (kao što je već gore iznad rekao microman)

everybody lies
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
tandara kaže...

Pa da,to sam i ja pomislio,ako sad kada dođu nove zalihe gtx 460 bude oko 2k onda je bolje dodati 200 kn i kupiti 5850

A kad je takva situacija bila s 4870 i GTX260 onda se govorilo suprotno, govorilo se čemu davati više... (kao što je već gore iznad rekao microman)

Dečko,ajde zalijepi mi taj post koji sam ja napisao o hd4870 i gtx 260(ako ga uopće ima),naravno ja čitam sve gluposti na ovome forumu,jer neznam što bih sam sa sobom pa znam tko je što napisao

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

To je druga stvar. HD 5850 je malo jača od GTX460, dok su 4870 i GTX 260 gotovo jednake.

Ako GTX 460 bude iznad 1900 kn onda je jednako isplativa kao i 5850 za 2100.

15 godina
odjavljen

GTX 260 216SP je jednako jača od HD4870 koliko HD5850 od GTX 460 1GB.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Može link na testove? Nisam siguran, ali čini mi se da je core 216 jednako jaka kao 4870, dok je 192 malo slabija od obje.

15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...
Weky kaže...

Može link na testove? Nisam siguran, ali čini mi se da je core 216 jednako jaka kao 4870, dok je 192 malo slabija od obje.

Uhm, gledao sam testove svoje Gainward GTX 260 55nm, po 5-6 FPS vodi, ali obična verzija GTX 260 216 SP je u rangu HD4870 u svakoj igri.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
17 godina
neaktivan
tandara kaže...
Core2Duo2 kaže...
tandara kaže...

Dečko,ajde zalijepi mi taj post koji sam ja napisao o hd4870 i gtx 260(ako ga uopće ima),naravno ja čitam sve gluposti na ovome forumu,jer neznam što bih sam sa sobom pa znam tko je što napisao

Nitko nije rekao da si ti to napisao, nego kažem da se govorilo.

Čitaj pažljivije.

ATiGamer kaže...

To je druga stvar. HD 5850 je malo jača od GTX460, dok su 4870 i GTX 260 gotovo jednake.

Ako GTX 460 bude iznad 1900 kn onda je jednako isplativa kao i 5850 za 2100.

Nije to druga stvar. Situacija je gotovo ista...

A to što ti misliš da su GTX260 216 i 4870 jednake, tvoja greška.

192sp verzija da, ali 216 ne.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:00 (Core2Duo2).
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Ne, ipak je tvoja greška. Pogledaj post iznad iznad ili baci oko na neki review.

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Weky kaže...

Imam doma u jednom broju BUG-a recenziju te kartice. Uglavnom koliko se siječam razlika je bila četri do pet FPS-a u večini igra u korist GTX-ice.

Budem ti sutra dao broj BUG-a pa možda imaju u arhivi taj članak. GTX260 216sp je u prosijeku koštala 200kn skuplje, stime da su onda ATI fanboysi konstantno napominjali da se ne isplati davat 200kn za toliko manji broj FPS-a, a danas su obrnuli svoju teoriju pa se sad najednom isplati davat 200kn više za tih 5FPS-a u korist HD5850.

I'll be back
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Core2Duo2 kaže...

Ne, ipak je tvoja greška. Pogledaj post iznad iznad ili baci oko na neki review.

Nema potrebe za reviewima, ja govorim iz iskustva.

everybody lies
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Imam doma u jednom broju BUG-a recenziju te kartice. Uglavnom koliko se siječam razlika je bila četri do pet FPS-a u večini igra u korist GTX-ice.

Budem ti sutra dao broj BUG-a pa možda imaju u arhivi taj članak. GTX260 216sp je u prosijeku koštala 200kn skuplje, stime da su onda ATI fanboysi konstantno napominjali da se ne isplati davat 200kn za toliko manji broj FPS-a, a danas su obrnuli svoju teoriju pa se sad najednom isplati davat 200kn više za tih 5FPS-a u korist HD5850.

Ajde ako možeš pa mi pošalji na pm. Weky kaže u postu iznad da je Gainwardova (golden sample valjda) verzija nešto brža od obične 216SP. Uglavnom, neću se prepirat jer nisam siguran. Nisam bio toliko upoznat s potankostima dok se nisam regao ovdje :)

15 godina
neaktivan

moje misljenje je trenutno ili 460 za 1600- plafon 1800 ili nista ni 5850 za 2100 ni 460 za 1900+.....2000kn ne vrijedi ni jedna ni druga, a kamoli 470 i 5870.....tko moze, treba pricekat mjesec dva bit ce tu jos svega....

Google is your friend
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma ja čekam, al ne da pojeftini HD58xx već da izađe HD6870, ta će valjda biti dostatna da vrti metro na maxed out.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Ma ja čekam, al ne da pojeftini HD58xx već da izađe HD6870, ta će valjda biti dostatna da vrti metro na maxed out.

cekam je i ja, nadam se da nece razocarati jer su na netu misljenja podijeljena mada se zasad jos nezna nista sluzbeno....

Google is your friend
15 godina
odjavljen
Jurky kaže...
microman kaže...

cekam je i ja, nadam se da nece razocarati jer su na netu misljenja podijeljena mada se zasad jos nezna nista sluzbeno....

Šta je tako hitno da ti trza na 5870 pa da čekaš novu seriju :D?

16 godina
neaktivan
A nemaš neznam šta pretijerano očekivati. napumpat će ju tek toliko da skine GTX480 sa trona, a ako bude hladnija i stedljivija ja nemam ništa protiv.
Meni samo još nije jasno zašto ne odvoje taktove streeam procesora od takta GPU-a.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Jurky kaže...
microman kaže...

Šta je tako hitno da ti trza na 5870 pa da čekaš novu seriju :D?

trza weky za popi.dit, nemos igrat "fluidno" nikakoSmijeh .. imam neki novi monitor u planu,...., reza prava sitnica,  :))

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:37 (Jurky).
15 godina
neaktivan

Uzmi Eyefinity i deri Metro na 5FPS Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Sa ovakvim stanjem(sran.em) stvari ja mislim da se korisnicima AMD-ovih procova i AM2+/AM3 isplati dat 200 kn više za ATI hd5850 je osim što je za nijansu brža čak i od najbrže dobavljive gtx460(znači MSI gtx460 1GB) te također i zbog budućnosti i evntualnog dodavanja još jedne ATI-ce u cross, bez obizira što(kao) SLI fixevi al mislim da to nije to. Također vjerujem da kroz par mjeseci će past cijena ATI-ju(napokon) zbog izdavanja nove serije a NVIDIAi neće(naravno to je lutrija možda se svi iznenadimo al "teško").

Ako kroz deset dana dođe Gigabyte-ov gtx460 1GB po cijeni večoj od 1800kn(što je izgledno) odustajem od kupnje dotične i prelazim na ATI hd 5770 crossfire za max 2400kn a ako jednu kupim malo kasnije negdje prije Božića možda i manje(hope so).

pozz

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Nikakva HD6870 pa niti HD6970 neće vrtit metro maxed out. Jbg, nemaju physx :D
A sad ozbiljno, mislim da će 6870 biti usporediv s gtx480 po svemu, osim po nižoj potrošnji i zagrijavanju.
15 godina
lukavg kaže...
Nikakva HD6870 pa niti HD6970 neće vrtit metro maxed out. Jbg, nemaju physx :D
A sad ozbiljno, mislim da će 6870 biti usporediv s gtx480 po svemu, osim po nižoj potrošnji i zagrijavanju.

Mislim da će bit(6870) bar 5 ili čak 10 % jači od 480 + potrošnja + cijena + zagrijavanje al bumo vidli!

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Trenutna cijena za MSI 460 1GB Cyclone kod uvoznika je 1633.51 + PDV = 2009.21kn

cijena je ok, ali gdje ih nabaviti/naručiti???

imas ovdje..

NEMA, fino ti piše da proizvod nije raspoloživ!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan

Zaboravite na GTX460(1gb) za 1600kn. Prosijek 2000kn i eventualno Gigabyte nešt iskombinira za 1800kn. Tko je upiknuo grafu u prvom naletu prošao je odlično, a onaj tko nije neka plače.

LOL

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znaci li sve ovo da moram pozalit sta sam kupio 5850??; Ajmeeee , nije mi zao novaca, vec performansi, "Hladnoce" i TDP-a.....a kvragu, inace stvarno jesam ATIjev fan ali cini se da sam mogo i bolje proć, ova kartica stvarno rocka, mislim da je bolja cak i nego sta je to bilo planirano...a tek OC.. :((

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Znaci li sve ovo da moram pozalit sta sam kupio 5850??; Ajmeeee , nije mi zao novaca, vec performansi, "Hladnoce" i TDP-a.....a kvragu, inace stvarno jesam ATIjev fan ali cini se da sam mogo i bolje proć, ova kartica stvarno rocka, mislim da je bolja cak i nego sta je to bilo planirano...a tek OC.. :((

Lik je vijerojatno mislio na one koji su namijeravali kupit dotičnu grafu, a ne na one koji več imaju(i to bolju) grafu.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

O čemu ti? Svaka čast GTX 460, ali svejedno imaš bolju karticu. TDP je gotovo isti, temperature također... A 5850 također nije loš overclocker.

Budi zadovoljan onime što imaš.

16 godina
neaktivan

Predpostavljam da je to bio sarkazam, a možda je stvarno puko.

I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Možda... Uglavnom sve stoji što sam rekao.

16 godina
neaktivan
microman kaže...

Hey....nikaka sarkazam....niti preseravanje nit išta slično.....radije cu izbrisat sta sam napiso neg da me smatrate nekim hvalisavcem, balavcem itd., to stvarno nije namjera.........zasto onda vidim da u nekim igrama gtx460 ima i do 10 fps-a vise

5850 je hladna??? Kad vrtim onaj MSI kombustor, s hladjenjem stavljeno na automatski (brzina venta na grafi je u catalystu na auto).....temperatura do 78 stupnjeva, a imam dobar protok zraka i hladnu prostoriju.....a kad malo pojacam ventic na grafi (40% i iznad) cuje se ko vrag, da mi stari mora govorit: STISSSAAAAAJ TOOOO!!!...vec neko vrijeme razmisljam o aftermarket cooleru, kao onaj scythe neznamkaksezove, s dva ogromna venta

sta je i dobar OC-er....vidim da pol stvari ni nezz za svoju grafu

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice