Koju vrstu graficke kartice odabrati?

poruka: 19
|
čitano: 3.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako kupio bih ovu graficku ati radeon 4770 kazu da nije losa a i cjena joj je dobra. Pa me zanima ima ih nekoliko vrsta kao npr: xfx, powercolor, sapphire itd. I sad koja je najbolja !? Posto se ja nerazumim bas u njih vidio sam da jedan proizvođac kao npr. xfx   ima 2 vrste colera

ovaj http://www.schottenland.de/dimages/imc/pi/XFX-Radeon-HD4770--max300.jpg

i ovaj http://images.ncix.com/forumimages/CF1E0A44-16E3-1570-356214E98497B704.jpg

mislio sam uzeti ovaj drugi posto mi lijepse izgleda Izlanuo se

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj nije valjda da neznate trebam odgovor hitno !!! hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koju vrstu graficke kartice odabrati?

Powercolor ti je najbolja

16 godina
neaktivan

moze li to ista opsirnije ako nije problem !!!?? PLZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve su iste samo je rarlika u hladnjacima ili mozda OC, ti uzmi koja ti se svidja jer se ta graficka ne grije puno, ako ti smeta buka uzmes onu sa boljim hladnjakom.

Forever MUFC
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U kojoj trgovini kupuješ?

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ova xfx-ica druga ima bolji cooler, i navodno 1 vrm više.

U linksu ima tih xfx-ica sa tim coolerom koji prekriva cijelu karticu, ali teško da se ta isplati pored xfx hd4870 koja košta 960kn.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja bi iso na ovu sto ima dual- slot cooler.

17 godina
neaktivan

Zadnjih godina uzimam kartice koje zauzimaju 2 slota (upravo zbog hlađenja) tako da bi ja uzeo ovu drugu definitivno da uzimam za sebe - ostavlja mjesta laganom clockingu a i stabilnije će ti raditi po ljetnim vrućinama.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spahija kaže...

E ovako kupio bih ovu graficku ati radeon 4770 kazu da nije losa a i cjena joj je dobra. Pa me zanima ima ih nekoliko vrsta kao npr: xfx, powercolor, sapphire itd. I sad koja je najbolja !? Posto se ja nerazumim bas u njih vidio sam da jedan proizvođac kao npr. xfx   ima 2 vrste colera

ovaj http://www.schottenland.de/dimages/imc/pi/XFX-Radeon-HD4770--max300.jpg

i ovaj http://images.ncix.com/forumimages/CF1E0A44-16E3-1570-356214E98497B704.jpg

mislio sam uzeti ovaj drugi posto mi lijepse izgleda Izlanuo se

To kak izgleda koja graficka nema uopce veze puno se ljudi tak zeznulo i kupilo graficku sa nist koristi hladnjakom i jos bucnim usput. To je dobra graficka nema kaj a ti uzmi onu koja ima ovakav hladnjak ko recimo ova od HIS-a tu na linku tj testu dole kao primjer recimo a takav isti hladnjak imaju i Asus te Powercolor verzije HD 4770. To ti je samo zakljucak a ti si mos pogledat i ostale testove tam vezano za tu graficku!Cool

http://www.cpu3d.com/review/7716-13/his-radeon-hd-4770-512mb-gddr5/verdict-and-conclusion.html

17 godina
neaktivan

koju vrstu...čistokrvnu kinesku ....

OT....xfx-icu, ima bolje hlađenje....Belji se

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupujem u hg spotu i vemilu , ali samo me to zanimalo koja je bolja ova sto prekriva cijelu graficku ili ova s vlikim ventilatorom , i usput nisam znao da hd 4870 kosta 960kn gledao sam je i bila je preko 1000kn.   Izlanuo se

16 godina
neaktivan

Dali moze ovo napajanje CORSAIR 450W, HX Series  izdrzati cfosfire ovih XFX 4770 grafulja??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ova sa većim hlađenjem bi trebala biti bolja

a za napajanje nisam siguran

michael
17 godina
protjeran
Spahija kaže...

Dali moze ovo napajanje CORSAIR 450W, HX Series  izdrzati cfosfire ovih XFX 4770 grafulja??

Za napajanje bih prije rekao da ne ide dobro... Hmm, hoću reći ne ide baš s tim crossfire HD4770, ali kartica ti je super. Uzmi! Ja bih preporučio Sapphire ili XFX po svojem iskustvu i nahodjenju. Uzmi svakako dual slot cooler ako vidiš gdje na specifikacijama grafulje?

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
17 godina
neaktivan

Napajanje bez problema gura takve dvije grafe u crosfire, to je odlično napajanje idu čak i dvije 4850 i rade kao sat, a za nešto jače grafe glede crosfirea treba jače napajanje recimo Corsair 550W odličan izbor.

Naravno ako kupuješ novo napajanje ukoliko nije problem izdvojiti cca 100kn bilo bi bolje odmah kupiti jače i miran si glede nadogradnje u budučnostiOsmijeh recimo Corsair 550VX.

E7200 aka 3.6GHZ Abit IP35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Zadnjih godina uzimam kartice koje zauzimaju 2 slota (upravo zbog hlađenja) tako da bi ja uzeo ovu drugu definitivno da uzimam za sebe - ostavlja mjesta laganom clockingu a i stabilnije će ti raditi po ljetnim vrućinama.

Obje su dual slot.

angel of fire kaže...

koju vrstu...čistokrvnu kinesku ....

OT....xfx-icu, ima bolje hlađenje....Belji se

Obje su xfx-ice

Spahija kaže...

Jedna hd4770 ima peak od 80W (ako nije oc-ana), 2x 80W = 160W što je potrošnja jedne gtx260/hd4890, naravno kada se stavlja kartice u cross potrošnja neće biti za duplo veća u odnosu na jednu, uvijek bude manja, sada dali je to zbog toga jer nemogu programi iskoristiti do kraja crossfire nego nekih 80-90% neznam...

HX450 će vuć bez problema.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 15:53 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

nema ti veze izgled...ionako ju neces vidjeti zar ne...uzmi prvu bolje je...barem po mom misljenju

zokawela
17 godina

hehe, zasto obnavljat temu koja je zavrsena pocetkom ljeta?

dajte neki lock na ovo, nikog to nije zanimalo mjesecima

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice