Koja grafička kartica za asRock am2nf3-vsta?

poruka: 6
|
čitano: 2.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

sestri mi se dešava da nakon što se windowsi xp dignu nakon 2-5 minuta monitor izgasi sa upozorenjem "no signal".koliko sam skužio problem je u grafici (ati? neznam koji jer nestignem vidjeti o kojoj je riječ) jer kad se malo ohladi opet radi tih par minuta,a dok pokušam odmah restartati nedaje signal.dali je riječ o grafici ili o nečemu drugom?ako je problem u grafičkoj koja bi bila idealna za navedenu matičnu ploču-asRock am2nf3-vsta.link za izgled ploče je http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA. 

početnik

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koja grafička kartica za asRock am2nf3-vsta?
vuk3377 kaže...

sestri mi se dešava da nakon što se windowsi xp dignu nakon 2-5 minuta monitor izgasi sa upozorenjem "no signal".koliko sam skužio problem je u grafici (ati? neznam koji jer nestignem vidjeti o kojoj je riječ) jer kad se malo ohladi opet radi tih par minuta,a dok pokušam odmah restartati nedaje signal.dali je riječ o grafici ili o nečemu drugom?ako je problem u grafičkoj koja bi bila idealna za navedenu matičnu ploču-asRock am2nf3-vsta.link za izgled ploče je http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA. 

To ima agp slot! Probaj stavit jedan 80/92/120mm vent u kuciste pa onda javi dali jos neradi.

Moze bit i do napajanja. Koje napajanje imas?
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 17:51 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

već ima ventilator samo je nešto manji ali na samoj grafičkoj ga nema,a da kažem koja je grafička neznam samo znam da je ati-eva jer sam vidio da ima ati-ov driver,dok na samoj grafičkoj ama baš ništa ne piše.dali može ići grafika na ostale utore (dimm) ili baš mora biti taj agp?

početnik
17 godina
neaktivan

mora na agp

kak mislis nema vent na samoj grafulji

kaj je pasivna

vjerovatno se pregrijava pa ima automatski shut down

samo kak se uspije tak brzo ugrijat

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovisi o ostatku konfe...Koju konfu imaš??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

1gb ram 600 Mhz ddr2,amd athlon 3800+,160gb hdd,napajanje 400w.ništa posebno,samo obično kućno računalo

početnik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice