Pozdrav ekipa.
Je li moguce da integrisanu grafcku koristim kada nista ne radim, a graficku da koristim samo kada igram igre ili pokrecem zahtjevnije graficke programe ? Imam intelovu integrisanu graficku i amd onboard graficku.
Pozdrav ekipa.
Je li moguce da integrisanu grafcku koristim kada nista ne radim, a graficku da koristim samo kada igram igre ili pokrecem zahtjevnije graficke programe ? Imam intelovu integrisanu graficku i amd onboard graficku.
Točan smisao toga na stolnom računalu je?
To nema smisla,grafička kartica "odmara" kad se ne koristi za zahtjevne radnje.
Problem je sto mi je u idle 60 temperatura, jer ventilatori prestanu raditi kada racunar nije pod opterecenjem. Da li racunar trosi struju u tom slucaju isto kao i kada igram zahtijevnu igru ?
Pa sta ako je 60 stepeni? Nista to nije...
Ne. Okani se toga.
Ali vise me struja brine, nego temperatura, ne zelim da placam preko 70 eura struje zbog racunara, ako ga ne koristim cesto za jace aplikacije. Uglavnom, da li graficka trosi struju, ako je 60c temperatura u idle ?
Prodaj grafičku i pokri si račun za struju od godinu dana.
Ali vise me struja brine, nego temperatura, ne zelim da placam preko 70 eura struje zbog racunara, ako ga ne koristim cesto za jace aplikacije. Uglavnom, da li graficka trosi struju, ako je 60c temperatura u idle ?
Mislim da bi ti usteda bila zanemariva i ako je moguce to sto ti zelis... Lijepo ti je covjek gore objasnio oko potrosnje struje....