Hd 2600 xt agp

poruka: 7
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hd 2600 xt agp

kupio sam ati hd2600 xt agp graficku karticu i kad sam ju upiknuo u utor svog pc-a ,pokrenuo windowse i pokusao igrat cod4 racunalo mi se jednostavno zamrzne, i tak uvijek kad pokrenem neku jacu 3d igru. i onda mi nestane signala na monitoru i moram rucno restartat pc. Pa me zanima jel netko mozda zna u cem je problem. Da nije mozda do brzine agp sabirnece, tj. ak je mbo na brzini 4x a kartica radi na 8x. il je jednostavno neispravna kartica. Hvala

roko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hd 2600 xt agp

to ako je agp 4x a kartica 8x ne radi problem, znam, tako je kod mene

a sad ovo, možda driveri? jer izbacujete tek kad se kartica počinje aktivnije koristiti

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 23:49 (brezonja).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hd 2600 xt agp

To ti je problem na cijeloj seriji tih grafickih. Isti problem imam sa pro verzijom. Kada se komp, smrzne, restartam i onda bude stabilno. Inace imas agp hotfixeve, osobno ih nisam probao, ali ako hoces mozda pomognu.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
17 godina
neaktivan
Hd 2600 xt agp

pa pokusao sam sa driverima prilozenim uz graficku, i skinuo sam novije dirvere i također hotfixove al opet isto. najbolje da ju odnesen na servis.

roko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hd 2600 xt agp

pokusao sam sa reinstalacijom windowsa, pokusao sa dvim mogucim driverima,  sa rivatunnerom stavaio sam vrtnju venitlatora na 100%, al jednostavno kad god pokusam pokrenut neku 3D aplikaciju, bilo igre, bilo cak u win 7 system index check smrzne mi se kod testiranja 3D-a, također pokusao sa 3DMark06 i isto cim pocne smrzne mi se. jednostavno nemam vise ideja sta bio moglo bit uzrok. vise sam izgubio zivce. ak netko je imao isti problem pa da mi pomogne oko ovog. hvala svima.

roko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd 2600 xt agp

Negdje sam pročitao da pomaze ako se stavi na 4x. Jesi to isprobao?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hd 2600 xt agp

koje napajanje imaš?

kolike su ti temperature? idle i load

i jesi li probao sa 8.8, 8.10 ili 8.11 RC1 hotfixevima, to ti je baš za te AGP grafe ili probaj ove najnovije

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

prvo zbriši trenutne drivere i onda skini Driver Cleaner Pro i Driver Sweeper i odi u safe mode i tamo pokreni te programe i očisti sve što počinje sa ATI i opet normalno pokreni windowse i onda istaliraj ove drivere koje sam ti naveo

EDIT: 

još nešto ako si imao prije nVidia grafu onda obavezno počisti s ovim programima te nVidia drivere

također ovaj lik ima isto probleme sa x1650 grafom i riješio je problem tako da je stavio agp na x4

http://www.croportal.net/forum/hardware/ati-x1950pro-problemi-sa-grafickom-rijeseni-34022/

EDIT2:

ovaj lik ima istu grafu i problem kao ti samo što ima PCI-e verziju

http://forums.techpowerup.com/archive/index.php/t-61384.html

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 22:06 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice