Zanima me dali je netko imao kakvih problema sa dobivanjem 1080p@60hertza na lcd tv-u?
Pročitao sam da neki ljudi imaju probleme,ali većina je koristila Samsung lcd serija 6.
Zanima me dali je netko imao kakvih problema sa dobivanjem 1080p@60hertza na lcd tv-u?
Pročitao sam da neki ljudi imaju probleme,ali većina je koristila Samsung lcd serija 6.
Ja nemam problema sa GTX570 i povezivanjem na panasonicovu plazmu, normalno se odmah namjesti 1920x1060@60Hz. :-)
Zvuk preko HDMI-a se normalno šalje i netreba više glupa infuzija da bi dobili zvuk.
A daj mi reci dali možeš imati sliku u isto vrijeme na monitoru i tv-u bez gubljenja performansi i kojim kabelom imaš spojen tv.
To pitam jer imam trenutno ati 6870 pa ukoliko imam sliku na oba dva ekrana igre trzaju.
Ne znam na sto tocno mislis.
Mozda ovo:
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=191114
HDMI navodno ima manje problema.
i kod mene sve radi super,ali me jedino zanima kako napraviti da kad prebacim da sliku salje na tv da se automatski zvuk prebaci da salje na hdmi.
ovako moram prebacivati rucno.
i kod mene sve radi super,ali me jedino zanima kako napraviti da kad prebacim da sliku salje na tv da se automatski zvuk prebaci da salje na hdmi.
A to ti je kao teško otić pod sounds i postavit default device...
No dobro, neznam. Kod HD5850 mi se zvuk automatski prebacio na televizor tj. zvučnici prestanu radit, a počnu radit oni na telki.
Spajam HDMI-em OFC. No opet kod radeonke je bilo veće zlo, namještanje hebenog overscan-a svaki put...
Pa čuj za pad performansi, može doći do toga, no ja uvijek disable-am prvi monitor pa tako samo šalje sliku na televizor koji se ponaša kao glavni i jedini ekran.
A to ti je kao teško otić pod sounds i postavit default device...
No dobro, neznam. Kod HD5850 mi se zvuk automatski prebacio na televizor tj. zvučnici prestanu radit, a počnu radit oni na telki.
Spajam HDMI-em OFC. No opet kod radeonke je bilo veće zlo, namještanje hebenog overscan-a svaki put...
pa normalno da nije tesko svaki puta rucno prebacivati zvuk odabirom default devicea,ali jel ja imam kompjuter ili aršov?
jel to toliko tesko napraviti da kad odaberem da mi graficka salje sliku preko hdmi-a na tv da se automatski prebaci i zvuk, ja sam mislio da su kompjuteri programabilni
probati cu naci neki programcic,mozda ima cak i gadget za win7 samo zato
Znam da se to mora napraviti...
Idem u kupvinu grafe pa čitam o tom problemu kod 580-ice....nadam se odgovoru od ljudi koji imaju dotičnu.
Ako nije greda dali možeš staviti sliku iz nvidia control panela koja prikazuje opcije kod spojenog lcd tv-a.
evo ovaj bi programcic trebao to raditi,sutra cu ga isprobati
Znam da se to mora napraviti...
Idem u kupvinu grafe pa čitam o tom problemu kod 580-ice....nadam se odgovoru od ljudi koji imaju dotičnu.
Ako nije greda dali možeš staviti sliku iz nvidia control panela koja prikazuje opcije kod spojenog lcd tv-a.
ja isto disable-am monitor da salje sliku samo na tv,da rasteretim graficku,a i da mi ne gori nepotrebno i monitor
Dali je bolje na lcd tv spojiti se HDMI to HDMI ili DVI to HDMI?
Dali je bolje na lcd tv spojiti se HDMI to HDMI ili DVI to HDMI?
isto