Nije uopće stvar kako je netko rekao da imamo svatko svoj problem. Svi imamo problem sa Youtubom, to nije sasvim sigurno slučajno i nikad nisam imao takvih problema do prije mjesec dana. To je 100% do drivera.
tu se slažem s tobom...
Nije uopće stvar kako je netko rekao da imamo svatko svoj problem. Svi imamo problem sa Youtubom, to nije sasvim sigurno slučajno i nikad nisam imao takvih problema do prije mjesec dana. To je 100% do drivera.
tu se slažem s tobom...
Ops,pogriješio sam u vezi drivera,ipak ovi zadnji whql rade dobro,latencije sam vratio na normalu od memorije i sve ok.
verzija 301.24 beta, radi savršeno nema nikakvih problema za sad...
Koliko dugo ih koristiš ?
Koliko dugo ih koristiš ?
mozda ili skoro tjedan dana.
Slika govori više od 1000 riječi pa evo: http://nvidia.custhelp.com/ci/fattach/get/102823/1337003126/filename/VIk1k.jpg - ja sam uploadao na nvidia stranicu jer sam poslao ticket za pomoć u vezi toga ali nitko ne odgovara još uvije
Permission Denied--link
dada to je tipično, meni npr budu roze takve ili zelene... mah tope se u lovi a tesko im zadovoljit korisnika jeb***m driverima
Pa kaj nema samo ati problema s driverima
definitivno puno manje neg amd..
Kolko od vas koji imate probleme s driverima ima pokrenut msi ili evga precision u pozadini.Probajte bez toga, možda neće zahebavati.
Evo od srijede vrtim sve igre i odkad sam maknuo evga precision nema štekanja i izbacivanja iz igara tako da je to bio problem kod mene a latencije sam opet stanjio na 7-7-7-21.Stavio sam msi afterburner i radi ok jer moram imat svoje postavke za vrtnju venta na grafičkoj jer mi ljepo radi na 64 stupnja s msi-om a ovako je preko 75 stupnjeva hebiga gainward i sroteks cooler je u igri al sad sve ok jer kolko vidim po ostalim stranim forumima imam najbolje temerature za ovu grafu ovi svi ostali piče preko 80 i s 100% ventilatorom neki.
I da odma napomenem ako nekome cvile zavojnice na određenim 3d programima ili igrama s gtx 560 pogotovo ako su stare znači da mu fps-ovi idu vjerojatno preko 800 i treba ih stabilizirati s vsyncom na 60 pa skvičanja više neče bit osim ako cvile cjelo vrijeme i nepodnjošljivo ako se ima gara na reklamaciju obavezno jer tako grafa nesmije radit ni pod razno.
Evo od srijede vrtim sve igre i odkad sam maknuo evga precision nema štekanja i izbacivanja iz igara tako da je to bio problem kod mene a latencije sam opet stanjio na 7-7-7-21.Stavio sam msi afterburner i radi ok jer moram imat svoje postavke za vrtnju venta na grafičkoj jer mi ljepo radi na 64 stupnja s msi-om a ovako je preko 75 stupnjeva hebiga gainward i sroteks cooler je u igri al sad sve ok jer kolko vidim po ostalim stranim forumima imam najbolje temerature za ovu grafu ovi svi ostali piče preko 80 i s 100% ventilatorom neki.
ma cekaj sta je evg i kako se to gasi?
Ako ga nisi instalirao ne trebaš ga ni gasit.
ma ja sam instalirao samo drivere i nista vise zadnja verzija stabilna, za sad.
Da, odlični su driveri i stabilni,nikakvih problema za sad i novotarije koje donose za svaku pohvalu i još da napomenem ako koristite ccleaner,glary utillities i sl. programe za korekciju registra obratite pažnju jer znaju shebat normalan rad drivera pa se dogodi da vam se krashaju i sl. piz...je.
da imam ih i ja.. ali i verzija prije toga je isto bila stabilna.
Jel ste sad svi zadovoljni sa novim driverima,tek tolko da pitam ili se na ati prešlo.
Za sad je OK. Valjda su riješili te probleme.
da... mislim da je rijeseno sa zadnje 2 verzije... :)
e ljudi moji tako sam i ja imao problem sa svojom zotac gtx460 AMP edition
zadnji mi stabilni driveri bili 280.26 a na svim ostalim mi prestanu radit driveri i ta sranja
sve zivo probao i na kraju nasao jednostavno rijesenje :D
a da se ne mucite i gledate taj klip sto sam snimio i pricao kofol engleski xD
rijesenje vam je samo da otidjete u windows update i skinete service pack 1 i to je to :) sad mi svi driveri rade odlicno i na najnovijim sam sad bez problema od dana kad sam snimio taj klip :) prezadovoljan :D
nije nvidia kriva koliko je microsoft :D
ja također imamo sp1 odavno i isti problem, ali zasada je sve u redu da pokucam o drvo
a ne znam skino sam kamaru updatea odjenom i medju njima je bio i taj SP1 ali kako god pomoglo mi je nakon par dana patnje i pokusavanja svih drivera :/