GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.558.486
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
ZGamer kaže...
N!NO kaže...
Prije 3 tjedna sam kupio 1080ti evga za 800€, sad je preko 900. Ludnica...

...ja da ju sad stavim na njušku otišla bi za čas a ostalo bi mi 2k razlike 

Meni su dvije na njuskalu otišle za oko 7350 ako računam dda sam ja platio poštarinu.  Doduše, moje su s 5 godina garancije.

Nema nigdje novih pa ljudi navale.

Nope.
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vkm996 kaže...

a ova msi 1060 gaming skuplja od gtx 1070 istog tog modela kakvu sam uzeo prije 20 dana 

525 eurića 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 14:52 (picajzla0707).
13 godina
protjeran
Mozda su zlatni primjerci koji rudare dijamante.lol nabijem ih na k.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Stjepanj kaže...
Mozda su zlatni primjerci koji rudare dijamante.lol nabijem ih na k.lp

Pridružujem se čestitkama...

10 godina

BTC je trenutno na 9379$. U 2 dana je pao oko 2000$, nadam se da je to neki znak. Možda nam Bog daje nadu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda ja za svoje nisam uopće puno stavio. 

Nope.
12 godina
pqweasdyxc kaže...

BTC je trenutno na 9379$. U 2 dana je pao oko 2000$, nadam se da je to neki znak. Možda nam Bog daje nadu 

jel kupuješ ili čekaš da još padne?

13 godina
picajzla0707 kaže...
pqweasdyxc kaže...

Čeka da sve ode u klinac kao i svaki pošteni Hrvat/katolik.

11 godina
Tonči kaže...
ZGamer kaže...

Meni su dvije na njuskalu otišle za oko 7350 ako računam dda sam ja platio poštarinu.  Doduše, moje su s 5 godina garancije.

Nema nigdje novih pa ljudi navale.

Heh i ja sam extendal garu na 5 godina pošto je pumpa u igri...da sam bar još 1 uzel......na pogreškama se uči/najbolje tuđim 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
picajzla0707 kaže...
dreadmoore kaže...

Neznam koliko ti je pametno da istovremeno majnas i igras mogao bi zeznuti grafe 

možeš li malo pojasniti?

imam 1070 u kompu i 1050ti spojenu sa riserom izvan kućišta

obje majnaju preko nicehash minera, a kad igram u mineru ugasim 1070 i s njom igram, a ostavim 1050ti da radi

kako to može zeznuti grafe?

Neznam kako moze zeznuti takvu sam informaciju dobio od prijatelja da se ne zajebajem nisam isao u detalje kako zasto ali evo ti si mi taj adut da ga upitam odakle mu ta informacija  vidim da vam se komenatr nije svidio  

AMD AntiBoy
10 godina

Koliko je rudarenje uopće zastupljeno u HR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo btc pao na 9k nadajmo se da ce i tako ostati par dana pa mozda i cijene grafickih se spusti 

AMD AntiBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
picajzla0707 kaže...
pqweasdyxc kaže...

Nema se tu više šta kupovat. Ovo je GG. Neće on više nazad. Puste zabrane, kontrole, pizde materine. To je manje više to, spike šta je bia bia je. Sad će se zalipit na neke 2-3 keke, eventualno 4 i bog.

15 godina
LogicusMPS kaže...

Nema se tu više šta kupovat. Ovo je GG. Neće on više nazad. Puste zabrane, kontrole, pizde materine. To je manje više to, spike šta je bia bia je. Sad će se zalipit na neke 2-3 keke, eventualno 4 i bog.

Sreca pa se nisam zavalio u kredit neki nafarmao sam nesto ETN i to je to i onako mi je bio cilj da ih skupim oko 1k i ostavim za iducih 5 godina pa mozda ce biti nesto od njih 

AMD AntiBoy
10 godina

Skoro pa sve valute su u minusu  klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...
LogicusMPS kaže...

Sreca pa se nisam zavalio u kredit neki nafarmao sam nesto ETN i to je to i onako mi je bio cilj da ih skupim oko 1k i ostavim za iducih 5 godina pa mozda ce biti nesto od njih 

A ja sluša budale umisto sebe kad je bia bilzu 20, mislia prodat, iman dosta BTC-a, ne u komadima doduše, al blizu pola. ''Nemoj, nemoj, ić će gori'', dobro ajd. I onda neću na 15, pa na 12, pa na 10, na kraju neću ni struju platit. Ko Bog da pa na 2 dolara pa se više ne budem ni zajebava s time.

9 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Sto ti je ventilator na 70% ako ti je grafa u idle 

Ne, tako je namjesteno dok otvorim MSI AB, dok ga zatvorim ne vrte se uopce.

15 godina

a moj prijatelj prije mjesec poce rudariti preko nicehasha kupio 6x gtx 1050ti btc pro plocu i ostale gluposti sto idu sad ce biti kukanja

AMD AntiBoy
15 godina
dreadmoore kaže...

a moj prijatelj prije mjesec poce rudariti preko nicehasha kupio 6x gtx 1050ti btc pro plocu i ostale gluposti sto idu sad ce biti kukanja

Prodat ce te grafe uz mali gubitak ako se trend padanja nastavi i tjt, nesto ce popusit,ali nije bas da ce covjek ostat bez svega. da je ulozio 100+k kuna onda bi vec bilo panike

9 godina
protjeran
pqweasdyxc kaže...

picajzla0707 ne da sam pogodio nego isprstenjacio prkno ;)

13 godina

Ma nek ode sve u krasan qurac vise s tim miningom. Pa ljudi su retardirani ovi moji frendovi samo o tome pricaju. Nema tu vise spike ovo ono rijec dvije i ajmo o miningu.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jedno glupo pitanje....za kaj se točno koristi ta ogromna snaga svih tih grafa kaj rudare? Na kraju koja je praktična primjena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

Jedno glupo pitanje....za kaj se točno koristi ta ogromna snaga svih tih grafa kaj rudare? Na kraju koja je praktična primjena?

Najbezveznije trošenje el. energije ikada. Da se ljudima isplatilo - je....Nekima...Ali opet, kad pogledaš praktičnu primjenu...U PM....

12 godina
Lucidius kaže...
pqweasdyxc kaže...

picajzla0707 ne da sam pogodio nego isprstenjacio prkno ;)

ne vidim da si prodao grafu i da čekaš na integrirki novu jeftinu seriju

9 godina
protjeran

Puno mi je cekat a bas sam se sada navukao na igranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
XXX kaže...

Na verificiranje transakcija coina koji se rudari. Kao nagrada za uspješno verificiranje (vrćenje kriptografskih algoritama) se dobiva nešto coina. To ti je ajmo reći pojednostavljeno, ovdje je opširnije:

https://vertcoin.easymine.online/articles/mining

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
12 godina
Lucidius kaže...

Puno mi je cekat a bas sam se sada navukao na igranje.

dobra izlika zlata vrijedi 

samo što ćeš popušiti kad krene rasprodaja jer tvoja 1080 neće puno više vrijediti od onih koje su majnale, a onda tvoji planovi za jeftinu nadogradnju na voltu odoše vrit

ja bi to na tvojem mjestu utopio već sutra, vidiš da je ovaj kurbin pir pri kraju

9 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

dobra izlika zlata vrijedi 

samo što ćeš popušiti kad krene rasprodaja jer tvoja 1080 neće puno više vrijediti od onih koje su majnale, a onda tvoji planovi za jeftinu nadogradnju na voltu odoše vrit

ja bi to na tvojem mjestu utopio već sutra, vidiš da je ovaj kurbin pir pri kraju

Prodat cu je al ne ovaj mjesec, maks 2 mjeseca mogu izdrzat bez grafe 

17 godina
odjavljen
Jakovp kaže...
XXX kaže...

Na verificiranje transakcija coina koji se rudari. Kao nagrada za uspješno verificiranje (vrćenje kriptografskih algoritama) se dobiva nešto coina. To ti je ajmo reći pojednostavljeno, ovdje je opširnije:

https://vertcoin.easymine.online/articles/mining

Onda fakat puno snage odlazi na to, hrpe farmi, veći i manji kućni rudari...nema mi to logike, ali valjda je tako.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice