Kupio sam danas gainward gts250 i spojim i pokrenem komp i grafa radi ali nema slike na monitoru.Moze neko rec u cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam danas gainward gts250 i spojim i pokrenem komp i grafa radi ali nema slike na monitoru.Moze neko rec u cemu je problem?
Si spojio 2x6 pinska ili 1x8 pinski šta već ta grafička ima?
jesi pogledo dobro da si sve spojio iza?? ( u GPU od monitora i u monitor? i dali ti se uopce pokrece grafa?
Jesu ju dobro uštekao u PCI utor?
Spojio dodatne naponske kablove?
Dobro spojio kabel od monitora za grafuljom?
Jel ti grafa uopće radi? Ventilator mislim?
Nije ni "moj PC" ispunio.
Sigurno neki codegen 350W
jesi pogledo dobro da si sve spojio iza?? ( u GPU od monitora i u monitor? i dali ti se uopce pokrece grafa?
GPU je Graphic Processing Unit to se odnosi na čip u grafičkoj kak ćeš spojit GPU u monitor? Valjda će spojit grafičku karticu preko dvi/vga kabla na monitor.
Grafa radi ventilator i to a na monitoru pise no vga signal.Spojio sam dodatno napajanje i istekam dok radi i ona dalje radi(ventilator)
Nije ni "moj PC" ispunio.
Sigurno neki codegen 350W
GPU je Graphic Processing Unit to se odnosi na čip u grafičkoj kak ćeš spojit GPU u monitor? Valjda će spojit grafičku karticu preko dvi/vga kabla na monitor.
zajeb sry...
Jesi spojio monitor u grafu?
To moraš spojiti a ako nemaš DVI kabel onda kupiš dvi-vga "konverter" i problem je riješen!
TO se je i meni dogodilo.
Koje napajanje imaš?
Jesi spojio monitor u grafu?
To moraš spojiti a ako nemaš DVI kabel onda kupiš dvi-vga "konverter" i problem je riješen!
TO se je i meni dogodilo.
Grafička ima HDMI + DVI + CRT konektore tako da ne treba kupovati nikakve konvertere.
Navedi koje komponente imaš?
Mene zanima matična ploča i napajanje.
Pa jel ti je spojena u vga ili u dvi?
maticna:gygabite ga-ma78gm-sh2 v1
napajanje-450w
sve je spojeno
vrlo lako moguće da je neispravna ako si je dobro spojio....ja sam imao siti problem sa svojom HD 4850 i dobio odmah novu....na sreću imam iskustva pa je proba zamjena i sve trajalo sve ukupno ne više od sat vremena!
Odi u dućan di si kupio i reklamiraj....
p.s ako si malo neiskusan i rekli bi nubast zovi prvog informatički i hardwerski osvještenog geek susjeda, da ti se ne bi smijali u servisu
sve je spojeno
Promjeni source na monitoru.
Tj na DVI ulaz.
Imam HD4770. Jel mi se isplati mjenjati ju za GTS 250?
Priblizno su jednakih performansi, GTS 250 je mrvicu brza... ako ta GTS 250 ima garanciju i ako nemoras nista nadoplatit slobodno mjenjaj, inace se neisplati.
Imao sam takav slučaj s jednim kolegom na drugom forumu. Rješili smo relativno brzo.
Gainward GTS 260 + Corsair VX 450W.
Grafa ima 2x 6-pinski konektor - napajanje ti ima jedan + jedan spajaš preko konvertera (2 4-pinska na 1 6-pinski)
Rješenje:
Taj konverter/adapter (točnije oba njegova 4-pinska konektora) nesmije biti prikopčan na samo jedan rail (kabal) od napajanja.
Dakle prvi 4-pinski spojiš na jedan rail, drugi 4-pinski na drugi rail.
6-pinksi od napajanja spojiš u 6-pinski od grafe, a 6-pinski od adaptera na drugi 6-piski grafe.
Sve će raditi.
Jeli pomoglo? Kladim se da jest (ako je, molim kliknuti na "HVALA").
Imao sam takav slučaj s jednim kolegom na drugom forumu. Rješili smo relativno brzo.
Grafa ima 2x 6-pinski konektor - napajanje ti ima jedan + jedan spajaš preko konvertera (2 4-pinska na 1 6-pinski)
Rješenje:
Taj konverter/adapter (točnije oba njegova 4-pinska konektora) nesmije biti prikopčan na samo jedan rail (kabal) od napajanja.
6-pinksi od napajanja spojiš u 6-pinski od grafe, a 6-pinski od adaptera na drugi 6-piski grafe.
Sve će raditi.
Koliko ja znam ne postoji GTS 260. Ima GTS 250 i GTX 260.
Rješenje:
Sve će raditi.
Koliko ja znam ne postoji GTS 260. Ima GTS 250 i GTX 260.
Tipfeler. Ima GTX 260. 250 je GTS.
Priblizno su jednakih performansi, GTS 250 je mrvicu brza... ako ta GTS 250 ima garanciju i ako nemoras nista nadoplatit slobodno mjenjaj, inace se neisplati.
GTS 250 je u rangu 4850, možda mrvicu brža...
U novom bug-u su izabrali hd4850 sa powercolorovim aftermarket coolerom kao "naš izbor" druga po redu je gts250, a best buyevi su HD4770 pa 9600gt silent od gige.
GTS 250 je mrvicu brza... ako ta GTS 250 ima garanciju i ako nemoras nista nadoplatit slobodno mjenjaj, inace se neisplati.
A HD4850 i HD4770 su priblizno jednakih performansa...