Graficka-problem

poruka: 14
|
čitano: 1.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Graficka-problem

imam 9600 gt i stock shader mi je 1750 mhz,al meni je 2100 mhz i onda kad pokrenem neku igricu sve mi je bijelo..probam smanjiti frekvenciju na 1750 piše mi ovo:the test failed to run at the selected clock frequencies.Please lower your settings and try again.

da li znate kako rješiti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Graficka-problem
imbra kaže...

imam 9600 gt i stock shader mi je 1750 mhz,al meni je 2100 mhz i onda kad pokrenem neku igricu sve mi je bijelo..probam smanjiti frekvenciju na 1750 piše mi ovo:the test failed to run at the selected clock frequencies.Please lower your settings and try again.

da li znate kako rješiti problem?

Jel sa riva tunerom clockas? Nisam ga dugo koristio,ali mislm da prvo treba testirat clock pa onda kliknut apply/ok.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 11:48 (Hyperion).
16 godina
protjeran

s programom koji sam dobil uz graficku...xpert vision mi je proizvođac graficke i tak se i program zove...s timk mogu mijenjati brzinu ventilatora,clockati itd..

da li zna neko kak da smanjim shader na 1750 mhz?

16 godina
neaktivan
Graficka-problem

Zna li neko ovdje zašto mi izbaci nešto kao:Software you are installing did nt pass windows logo test...pa onda mogu birati continue installing i sto installing molim vas pomozite mi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Zna li neko ovdje zašto mi izbaci nešto kao:Software you are installing did nt pass windows logo test...pa onda mogu birati continue installing i sto installing molim vas pomozite mi.

ma samo stisni continue installing. to je kada instaliraš drivere koji nisu ovjereni od strane microsofta, a najčešće sve funkcionira super...

16 godina
neaktivan

Ja volim svoj kompjuer hoću da instaliram tu grafičku kartu a da se ništa nedesi mom kompjuteru jesi li siguran da je sigurno?

16 godina
neaktivan

Ako mozes skini novi driver za to zasto ti vec treba,ako nenadjes nista,instaliraj taj sto nije preporucen

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
16 godina
neaktivan

Ja sam ugradio grafu u komp i hoću je instalirati sa cda i izbaci mi poruku koju sam napisao u mom prošlom postu znači ne zanimaju me drajver downloadi nego instalacija grafe.

16 godina
neaktivan
Graficka-problem

instaliraj to sta imas pa vidi,nebi se nista lose trebalo dogoditi :D

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ja sam ugradio grafu u komp i hoću je instalirati sa cda i izbaci mi poruku koju sam napisao u mom prošlom postu znači ne zanimaju me drajver downloadi nego instalacija grafe.

ma sinko neće se ništa loše dogoditi....najgore šta može biti je instalacija virusa/trojana, a to nije 99.9999%. ako ti je to nizak postotak onda plati nekom serviseru da ti instalira i ruga ti seBelji se

16 godina
neaktivan

Znači da instaliram ovo sa cda?

16 godina
neaktivan
Graficka-problem

Instaliraj!!!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

OK

16 godina
neaktivan
Graficka-problem

Instalirao sve dobro proslo.

1 0 hvala 0
1