Grafička kartica za COD MW2

poruka: 38
|
čitano: 4.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Grafička kartica za COD MW2
Rhodin kaže...

kaj ti vrijedi duplo trajnija?

Najbolja grafa u seriji je kroz 2 godine smece

da se ne znam koliko grije unutar 2 godine se ne bi trebala pokvarit (naravno ako je unutar specifikacija ta temperatura tj. nije uzrokovana ekstremnim OCom)

bezveze... bitna ti je snaga, eventualno neka nova tehnologija... s time da sada ima vec donekle koristi od dx11, medjutim radije bih jaci hd 4890 pogotovo na 1680*1050 i vecim rezama nego slabiji hd 5770 jer kakva korist od dx11 ako fali snage

hd 5770 se da nesto vise OCat, pogotovo vapor-x verzija koja je sada maltene iste cijene ko obicna (15kn razlike u adm-u) i uz to je jeftinija od hd 4890 i da si to naveo ko prednost reko bi ti svaka cast

hd 5770 je ternutno odlicna grafa, nemojte me krivo shvatit.... i ko ce si moc priustit kasnije uzet jos jednu kad cijena padne na 700njak kuna napravit ce odlican izbor cak i za visoke rezolucije

trenutno naravno da nije losa, ali je hd4890 definitivno jaca

to ja i govorim

duljina trajanja nije bitna,posebno ako imaš garanciju na grafu 3 godine

ionako ćeš za 3 godine biti prisiljen kupovati novu ako misliš vrtiti igre na high

nijednu od te 2 grafe nije loše kupiti,one su najbolji izbor do 1500 kuna

da pojednostavimo:

a)ako mu je važna snaga neg uzme 4890

b)ako mu je važna nova tehnologija(dx119 i manja potrošnja nek uzme 5770

i gotova priča

svatko od nas ima svoje mišljenje,netko više cijeni snagu a netko manju potrošnju i bolje hlađenje

15 godina
neaktivan

imam 4890 1Gb, vtx 3d i nekim čudom potrošnja struje je manja nego sam se nadao Smijeh

mana, kod nekih igrica ventilator ima dosta jak zvuk, kome to smeta neka traži dalje neku koja je tiša...

izvedba... ma rastura i prezadovoljan

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koga je brinuo vent trebo je odma ic na vapor-x icu koja nema bas tih problema.... je da je skuplja, doduse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hahahaha meni fino dela na ovom smeću iz mog pc-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scaramush kaže...

imam 4890 1Gb, vtx 3d i nekim čudom potrošnja struje je manja nego sam se nadao Smijeh

mana, kod nekih igrica ventilator ima dosta jak zvuk, kome to smeta neka traži dalje neku koja je tiša...

izvedba... ma rastura i prezadovoljan

mene potrošnja struja ne interesira,a ni buka također

u mojoj sobi je uvijek upaljen neki zvuk,bio to TV ili pak zvučnici na kompu dok igram igre tako da se zvuk ventilatora ni ne čuje

16 godina
Josipxx kaže...

ee zlo pa kako funkcjonira grafika jesi zadovoljan vidio san da si je kupio???

grafa je odlicna za novce,ja sam svoju kupio prije 3 tjedna za 1350 kn i nema problema nikakvih,hladna i super u igrama,a sad dodje 1200 :/ ,jbg..znao sam da  ce se to dogodit ali sto je tu je,tako stvari idu,sto je jos bolje za vas sve ostale jer dobijes odlicnu grafu za relativno nisku cijenu

17 godina
neaktivan

Onda ljudi kupujte vaporovu tipkovnicu doklen je vakat..:D ae

Josip
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U ADM-u imašSapphire HD 5770 Vapor-X za 1200kn (oko 150kn manje nego inače) ponuda koja se treba iskoristiti!!!!!

the PeRo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice