Za dva miseca ti taman dođe hd6xxx,ako amd ne promini plan.
zanima me da li ako npr. kupim GTX 480 i odma prvi dan stavim Water block na nju da li gubim garanciju?
To je već bolje!
GTX 480 je debeli overkill za 21,5 inč....
Pogledaj ovog:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=8315
Jesi ti glup, rezolucija je ista, imat će jednake performanse i na 21.5" i na 24" monitoru.
zanima me da li ako npr. kupim GTX 480 i odma prvi dan stavim Water block na nju da li gubim garanciju?
da
jebot* u Oprić informatici GTX 480 s water blockom je 6000kn,pa oni nisu normalni
Jel bih mogao ovak:
kupim GTX 480 u protisu i kupim water block posebno stavim ga sam na grafu,ali ako grafička rikne vratim stock cooler i odnesem na popravak.
da li će mi onda garancija vrijediti
jebot* u Oprić informatici GTX 480 s water blockom je 6000kn,pa oni nisu normalni
Jel bih mogao ovak:
kupim GTX 480 u protisu i kupim water block posebno stavim ga sam na grafu,ali ako grafička rikne vratim stock cooler i odnesem na popravak.
Hoće, ako vratiš klasični hladnjak.
Inače, ako sam mijenjaš hladnjak, nemoj birati MSI i Gainward, jer stavljaju nalijepnicu preko šerafa,
pa se ne može sakriti skidanje.
XFX i POV sa sigurnošću nemaju nalijepnicu preko šerafa, ali to uvjek prije kupnje provjeri.
Za ATi znam da XFX i Sapphire nemaju nalijepnicu, MSI ima, VTX3D nekad ima nekad nema,
HIS nema.
Jel bih mogao ovak:
Hoće, ako vratiš klasični hladnjak.
Inače, ako sam mijenjaš hladnjak, nemoj birati MSI i Gainward, jer stavljaju nalijepnicu preko šerafa,
pa se ne može sakriti skidanje.
XFX i POV sa sigurnošću nemaju nalijepnicu preko šerafa, ali to uvjek prije kupnje provjeri.
Za ATi znam da XFX i Sapphire nemaju nalijepnicu, MSI ima, VTX3D nekad ima nekad nema,
HIS nema.
Hvala na savjetu ,kupio bih Palit GTX 480 i EK water block
A ako slučajno oštetim koji šaraf na stock cooleru jel mi budu kaj prigovarali i oduzeli garanciju
Pa nemoj ga oštetiti...
Pa nemoj ga oštetiti...
pa ako slučajno šarafcigerom oštetim malo šaraf da li će mi priznati garanciju
Pa nejbolje je da malo paziš i da ga ne oštetiš...
A za garanciju, ja mislim da ti ne bi priznali. Nisam takvih iskustva, pa ne znam...
gtx 480 1280x1024
ovaj zanima me da li ta grafa može raditi na taj monitor i što spada pod overkill,misle da će se grafa pregrijavati ili kaj
*Overkill staviti pre jaku grafu na monitor s malom rezolucijom (kao u tvom slučaju)
*Overkill staviti pre jaku grafu na monitor s malom rezolucijom (kao u tvom slučaju)
a jel bi se onba pregrijavala jel bi joj se smanji vijek trajanja?
Po meni mu je dosta HD5670 na tu rezu?
znači nemoram kupovati monitor ako bude radilo na 1280x1024 i nebude se pregrijavala
na toj manjoj rezi ću imat bolje performanse nego na većoj
sad imam 5770,ali u budućnosti ću kupiti 24" kad ću imati para za monitor...nadam se
sad imam 5770,ali u budućnosti ću kupiti 24" kad ću imati para za monitor...nadam se
Onda prvo kupi monitor pa ondA grafu...
Onda prvo kupi monitor pa ondA grafu...
ma nezz,na monitor bzv bacam pare sada...prvo grafa GTX 480 ili GTX 475 kad izađe
ma znam ma mislim tu grafu ostaviti i staviti u drugi komp koji imam
Za 3500kn možeš uzet monitor i jaku grafu.Ti bi bacija toliku lovu na grafu,a monitor ti je 1280x1024,ne valja ti posal.
Dobar Full HD 24'+ Monitor i GTX 460 1GB = That's Way.
Sry nis znao da već imaš tu..
omg Ne treba odmah Thumb Down ako nis pročitao sve odozgora Plahi?
Sry nis znao da već imaš tu..
omg Ne treba odmah Thumb Down ako nis pročitao sve odozgora Plahi?
Thumb down nije da te uvrijedi ili rasplače, nego da ne pišem post kao sada, samo da kažem da se slažem/ne slažem s tobom.
OT
Ajd sad onda TU/TD jer me zanima jer HD5670 dosta za 1280?
TY
Još jednom sry za OT
OT
Ajd sad onda TU/TD jer me zanima jer HD5670 dosta za 1280?
TY
Još jednom sry za OT
Ovsi za šta, za surfanje ti je i 5750 DOSTA, za gaming na 24 inčnom monitoru ti je nabolje GTX 460/470 ili 5850/5870(najpovoljnije)
Možeš ti i 5970, ali mislim da nema svrhe baciti toliko novca na grafiku...
Dobar Full HD 24'+ Monitor i GTX 460 1GB = That's Way.
Ja bi prije rekao (ovo vrijedi samo ako mu ploca podrzava CF) da je isplativije kupiti 5770 i 24" monitor. Ima super grafe i dobar monitor.