Gigabyte problem

poruka: 6
|
čitano: 670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gigabyte problem

Prijatelj i ja smo kupili skoro pa iste kartice. Prvo sam ja kupio gigabyte gtx 650 1 GB, a on gtx 650 2 GB. Stavio sam svoju u svoj komp i windows experiance rating piše ocjenu

7.3 (kao i za hd 4850).

Ubacim njegovu i ocjena je 6.0. Sa njegovim driverima naravno. Ne kužim zbog čega jača i skuplja kartica ima manju ocjenu?

0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte problem

Da nemaš ti možda GTX 650 TI a on običnu GTX 650?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte problem

Kakvo je stanje u igrama? Taj index je smece, meni sa jednom HD 7870 daje 7.9, sa dvije 7.6.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 20:33 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Gigabyte problem

GTX650 score:

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
Gigabyte problem

Zbog čega je njegova jača od tvoje?!Zbog više rama??Zapamti da je jačina gpu-a bitna a količina memorije dolazi do izražaja pri većim rezolucijama,stoga će tvoja grafa posustajati na velikim rezama dok njegova neće,no ima još nekih faktora,nije samo rezolucija u pitanju,katkad na manjim rezama i s isključenim aa fićkerijama tvoja će davat veći broj fps-a,pa bi ja pripisao tvoj problem koji vas muči upravo rezoluciji koju ti imaš na monitoru a i taj index pokazatelj je ujedno,kak je i leopard_st rekao,smeće.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gigabyte problem
Zizo kaže...

Zbog čega je njegova jača od tvoje?!Zbog više rama??

Koliko ja znam ako su identične, a ova ima 1 GB više rama onda bi njegova trebala biti jača i skuplja je.

Na koliko ju mogu clockati?

Koji radni takt za gpu i memory da stavim, da radi normalno?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice