Gigabyte 8800 GTS

poruka: 3
|
čitano: 987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gigabyte 8800 GTS 640MB

Imam dotičnu karticu koji mi pravi probleme od prvog dana kupnje. Znači, zamrzavanje, plavi ekrani smrti vezani uz drivere od grafičke itd. Probao sam sve vrste drivera dostupne(detonator,omega,gigbyte). Nisam je nosio na zamjenu u trgovinu jer se ove anomalije događaju poprilično "rijetko"( otprilike 2 dana radi sve u redu pod punim opterećenjem, a onda 2 dana smrzavanja svako sat-dva) Pitanje je sljedeće, koliko kartica mora raditi pod punim opterećenjem bez problema i s s kojim programom da je podvrgnem takvom testu? Ako ne prođe taj test, zna se gdje ide:-(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gigabyte 8800 GTS 640MB
Robiant kaže...

Imam dotičnu karticu koji mi pravi probleme od prvog dana kupnje. Znači, zamrzavanje, plavi ekrani smrti vezani uz drivere od grafičke itd. Probao sam sve vrste drivera dostupne(detonator,omega,gigbyte). Nisam je nosio na zamjenu u trgovinu jer se ove anomalije događaju poprilično "rijetko"( otprilike 2 dana radi sve u redu pod punim opterećenjem, a onda 2 dana smrzavanja svako sat-dva) Pitanje je sljedeće, koliko kartica mora raditi pod punim opterećenjem bez problema i s s kojim programom da je podvrgnem takvom testu? Ako ne prođe taj test, zna se gdje ide:-(

Ak si joj stavil Omega drivere onda i nije cudno-oni su kolko ja znam alternativa za Ati-eve!
 Probaj 3dMark 06, PcMark Vantage(vista)!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte 8800 GTS 640MB
Armor kaže...
 Ak si joj stavil Omega drivere onda i nije cudno-oni su kolko ja znam alternativa za Ati-eve!
 Probaj 3dMark 06, PcMark Vantage(vista)!

Pa zar je tako teško provjerit?

http://www.omegadrivers.net/

Inače grafička kartica mora raditi stalno bez greške, inače je nešto neispravno.
Možda samo drajveri, možda pregrijavanje, možda memorija, možda tiskana pločica, ostatak elektronike itd.
A možda imaš preslabo napajanje?

Zavrti ove testove koje ti je Armor preporučio, a ako zbilja imaš svaka 2 dana takve probleme onda je
zamjeni za drugu. Naravno ako si sasvim siguran da je ostatak kompa OK jer će sa novom opet biti sve u krug.

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice