POZZ. Pošto kupujem novu grafu ne mogu se odlučiti koju od ove dvije .Zanima me i dali ću imati dovoljno jako napajanje, napajanje mi je Fortron BS2 500W
Zotac Geforce 9800gtx+ AMP Edition
ili
HVALA
POZZ. Pošto kupujem novu grafu ne mogu se odlučiti koju od ove dvije .Zanima me i dali ću imati dovoljno jako napajanje, napajanje mi je Fortron BS2 500W
Zotac Geforce 9800gtx+ AMP Edition
ili
HVALA
prvo cu te pitat jer ti samo te dvije grafe dolaze u obzir tj. dali si za njih samo zapeo?
Ne,mislio sam HD4870 ili GTX 260 ali nisam bio siguran za napajanje
ma sa fortron 500w mozes bilo koju od tih grafa uzet bez frke. ali samo jednu.
edit: ako imas amd athlon x2 procesor nebi ti preporucio ati hd4870 jer mi frend ima nikako mu ne radi dobro premalo mu grafa daje radi procesora e sad mozda bi ista stvar bila i sa 260gtx. mozda da uzmes hd4850
Oće li normalno raditi jer ću još dodat 320gb harda pa ću imati 720gb,još 1 gb rama pa ću imati 4gb i još ću dodat hladnjak za cpu thermaltake v1 tako da nisam baš siguran
EDIT:nažalost imam athlona x2 pa ću onda uzeti 9800gtx+ amp jer sam na testovima vidio da je jača od hd4850
gle iskreno neznam vise nista meni 9800gtx ice rade odlicno na xpu. al na visti nesto cudno imas tamo na SLI postavke problemi.
Hmm ja bi odabrao 4870 1 gb, to je definitivno zakon kartica, samo sto je skuplja od 9800gtx-a, ali se zato gtx ne moze mjeriti s njom!
Hmm ja bi odabrao 4870 1 gb, to je definitivno zakon kartica, samo sto je skuplja od 9800gtx-a, ali se zato gtx ne moze mjeriti s njom!
Oće li normalno raditi jer ću još dodat 320gb harda pa ću imati 720gb,još 1 gb rama pa ću imati 4gb i još ću dodat hladnjak za cpu thermaltake v1 tako da nisam baš siguran
EDIT:nažalost imam athlona x2 pa ću onda uzeti 9800gtx+ amp jer sam na testovima vidio da je jača od hd4850