Dx10 ili dx11 gpu

poruka: 5
|
čitano: 2.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dx10 ili Dx11 gpu

e ovakointeresuje me nesto,

graficka sa dx10 moci pokretati nove igrice koje izlaze sa dx11

ako razumjete sta hocu da kazem xD

dx10 gpu + dx11 game

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dx10 ili Dx11 gpu

Naravno da može, samo neće raditi u DX11 jer ga naravno ne podržava, nego će raditi u DX10 modu

Poštujem svakoga al' se nikoga se bojim !
13 godina
neaktivan
Re: Dx10 ili Dx11 gpu

ok thx na odgovoru

17 godina
Dx10 ili dx11 gpu

Osim u slučaju da igra zahteva DX11, ali mislim da to nećemo skoro videti, to bi morala da bude neka žešća PC ekskluziva (a to je izumrla vrsta), pri čemu bi se još isključio i ogroman broj PC korisnika sa pristojnim DX10 grafama (što je, ako ništa drugo, ekonomski loš potez).

Dakle, možeš računati da će DX11 igra bez problema raditi na DX10 grafičkoj, samo bilo u DX10 ili DX9 modu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dx10 ili dx11 gpu

U System Requirementsima ako vidis shader model 4.0 ili min podrsku za Vistu/Sedmicu znaj da to znaci minimum DX 10, tada ces igru pokrenuti sigurno..... ako vidis minimum shader model 5.0, tada je only DX 11 igra. zasto ti ovo govorim, zato sto neke igre podrzavaju DX 9 i DX 11 (BEZ DX 10) tako da nemoj misliti ako netko spominje samo DX 11 da radi iskljucivo na takvim karticama kada su velike sanse da radi i na manje modernijim karticama.

Mislim da nema only DX 11 igara zasada (a nece biti ni u skoroj buducnosti, stovise, DX 9 je poprilicno jos uvijek ziv) tako da se ne moras brinuti:

klik

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:34 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice