Dvije grafe na maticnoj zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 10.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj

pozdrav, zanima me kako funkcionira to da mogu odjednom imati dvije graficke u kompu, pogledajte pod moj pc koju maticnu imam i grafu....

kaze frend da moraju biti iste i spojit ih SLI konektorom, ali moja grafa kolko vidim nema taj slot na njoj di se stavi taj mostic :( 

pa ako netko ima vremena da mi pojasni malo :D

LP

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Dvije grafe na maticnoj

za tvoju grafu ti netreba Cross Fire mostić....SLI konektor ti je samo za NVidia grafičke kartice....kupiš još jednu istu grafu i staviš ju u PC i imaš cross fire..i da tvoja matična ploča nepodržava SLI samo Cross Fire

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj

aha, a reci dali mogu imat dvije razlicite grafe? jer doma imam jednu staru pcie grafu pa me zanima dali bi mi to poboljsalo preformans ili je nemoguce i nema nikakve razlike , u slucaju da ju stavim?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Dvije grafe na maticnoj

moras stavit jos jednu 5570 ak mislis cross fire imat ...proizvođač nije bitan

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj

ok hvala na info

0 0 hvala 0
15 godina
Dvije grafe na maticnoj

Tablica novijih grafa koje se mogu staviti u cross !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj

pitanje je jel bi taj procesor mogao iskoritit dvije 5570, a pogledaj si i ovdje malo koliki je dobitak dodavanjem još jedne grafe, i to je na intelu i5 quadu koji je puno jači od tog tvog proca, ja bih rekao da je bolje držati se one stare: rađe jedna jača grafa nego dvije slabije, što i zbog skaliranja koje je popravljeno u novijim serijama radeona

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram ram if a RAM ram could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 13:21 (Mikovic_xD).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj

Naslov ti je zbunjujuć,dvije grafe na matičnoj? Mislio sam radi se o iGPU + GPU kombinaciji npr. AMD A8 + HD 6670 :( daje ukupno HD 6xxxx

www.rigburning.comule.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dvije grafe na maticnoj
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice