Dva monitora i TV na jednu grafičku?

poruka: 11
|
čitano: 4.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dva monitora i TV na jednu grafičku, istovremeno?

Može li to? Ako da, kako?

- VGA ATI HD 4350

- Prvi izlaz DVI      -   spojen LCD monitor - primarni                                 

- Drugi izlaz VGA   -   spojen LCD monitor (extended desktop)  

- Treći izlaz HDMI  -   spojen LCD TV (opet u extended desktop)

Htio bih: imati sve istovremeno tako da nemoram stalno u catalystu prebacivati između drugog monitora i TV-a.

Znači radi mi ili drugi monitor ili TV.

Grafička ne mora biti ta, uzmem neku drugu, ukoliko to podržava.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dva monitora i TV na jednu grafičku, istovreme
zmlic1 kaže...

- VGA ATI HD 4350

Htio bih: imati sve istovremeno tako da nemoram stalno u catalystu prebacivati između drugog monitora i TV-a.

Grafa ti je slaba da sad spajaš dva monitora i tv na tu jednu grafičku ,moglo bi to samo da uzmeš drugu grafu Smijeh

RIDER
17 godina
RE: Dva monitora i TV na jednu grafičku, istovreme
zmlic1 kaže...

- VGA ATI HD 4350

Nisam siguran, ali mislim da obično HDMI i DVI izlazi idu na jedan čip (a drugi za VGA), tako da možeš imati sliku samo na jednom od njih. Ipak, trebalo bi pogledati u manualu od grafičke. U tom slučaju bi problem bio što bi morao prebacivati između primarnog monitora i TV-a  Izlanuo se

Gledam te!
16 godina
neaktivan

kupi si 5750 koja ima eyenfinity :D

pa moes i igrat na 3 monitora:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako zelis ta 3 imat spojene mozda ne bi bilo lose ic na dosta jacu grafu, nesto u stilu hd 5770

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma nisu mi bitne karakteristike u igrama - uopće se ne igram, samo želim imati uvijek sve u pogonu.

Mislio sam na slijedeće: ako su stvarno drugi monitor i tv na drugom čipu, onda možda postoji neko softversko rješenje da se to dozvoli istovremeno, sa istim sadržajem.

Tu onda može doći do problema sa različitim rezolucijama monitora i TV-a.

U sva 3 slučaja govorim o LCD-ima.

Dajte nije moguće da nitko nema ovu kombinaciju i da ga ne živcira što mora stalno svičati između drugog monitora i TV-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ti govorim,ili kupi 5750 koja ima eyenfinity,podrzava 3 monitora ili ako imas jos jedan utor,kako sam ja jedno vrijeme imao,2x 4350 pa mozes i 4 monitora

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dva monitora i TV na jednu grafičku?
zmlic1 kaže...

...

Mislio sam na slijedeće: ako su stvarno drugi monitor i tv na drugom čipu, onda možda postoji neko softversko rješenje da se to dozvoli istovremeno, sa istim sadržajem.

Tu onda može doći do problema sa različitim rezolucijama monitora i TV-a....

Izgleda da ti razmišljanje baš i nije jača strana: ako postoji 1 dio hardvera koji daje signal ili na jedan ili na drugi izlaz, onda sigurno ne postoji softversko rješenje da se istovremeno koriste oba 2 izlaza jer to fizički nije moguće.

15 godina
neaktivan
Max14x kaže...
zmlic1 kaže...

...

Tu onda može doći do problema sa različitim rezolucijama monitora i TV-a....

Izgleda da ti razmišljanje baš i nije jača strana: ako postoji 1 dio hardvera koji daje signal ili na jedan ili na drugi izlaz, onda sigurno ne postoji softversko rješenje da se istovremeno koriste oba 2 izlaza jer to fizički nije moguAha

Aha, podne je - dižu se pametnjakovići!

15 godina
neaktivan

Da, u pravu si!

Izgleda da je Eyefinity rješenje, i to odlično!

Daj mi malo opiši i ovu drugu opciju sa 2x4350.

Jel' ti Catalyst onda omogučio 2 DVI-ia, 2x VGA i 2x HDMI na korištenje po tvom izboru? Koji OS si koristio? Koju ploču si imao?

16 godina
neaktivan

ima sam od asrocka plocu,samo ja sam imao 3x4350 i radilo je super na 6 monitora,ja sam imao od xfx samo dvi i vga,i to vec 2 godine radi-radi i na xp i na win7

a eyenfinity je bolje,jer ces imat dobre performanse ,jer je jace i mozes se i igrat i jedna je grafa pa nema zezanja sa driverima tolko

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice