imam 550ti giga windforce sa 2 venza, dali je temperatura normalna, idle 40 ili manje, u mafiji 2 sa 99% gpu ussage 67, nekontam se u temperature gpu-a pa da pitam, znam da je za cpu vec vruce 70, znam da ima vec takvih tema, ali to je sve mrtvo pa eto nemojte zamjerit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Temperature su ti odlicne.
Temperature su ti odlicne.
vent je na auto, za crijeme igranja je na 50% mislim, pogledo u msi afterburner
evo pol sata crysisa 2 na extreme 99% zakucano bez prekida, najvisa temp 72 bila, u msi afterburneru, a najcesce 71, to je kad je vent na auto 65% to je ok znaci netrebam vent mijenjat?
evo pol sata crysisa 2 na extreme 99% zakucano bez prekida, najvisa temp 72 bila, u msi afterburneru, a najcesce 71, to je kad je vent na auto 65% to je ok znaci netrebam vent mijenjat?
Ne trebas.
To su ti cisto normalne temp. , nemas potrebe za drugim ventom / hladnjakom !
Inace , mijenjanjem venta / hladnjaka gubis jamstvo , ako ga naravno jos ima !
e kako da promjenim/ubrzam brzinu venta na svojoj gigabyte hd4890?
Mozes u CCC-u , MSI Afterburneru ...
To su ti cisto normalne temp. , nemas potrebe za drugim ventom / hladnjakom !
Inace , mijenjanjem venta / hladnjaka gubis jamstvo , ako ga naravno jos ima !
man isma mislio mijenjat vent niti nista slicno, nego ubrzat ako treba, posto je pri 99% vent na 65%, pa sam ga mislio ubrzat ako treba, jer ga niti na 80% necujem od ostalih konponenti, a temperatura padne za par stupnjeva
Ako ga necujes mozes ga ubrzat , al ionako su ti temp. normalne !
Da, normalne, moja HD6950 redovno hita oko 80C na 95-100% GPU usage sa 50% ventom... Više ga i ne dižem jer su mi za razliku od tebe sve druge komponente mnogo tiše pa onda sve bruji
Da, normalne, moja HD6950 redovno hita oko 80C na 95-100% GPU usage sa 50% ventom... Više ga i ne dižem jer su mi za razliku od tebe sve druge komponente mnogo tiše pa onda sve bruji
ventove tek cujem na 90%, cooler na procu je 212s tako da je i on tih, lc460w gp3 isto tiho, tako da je sve tiho, samo je grafa extra tiha pa ju nikako necujem, komp ima uvijek isti zvuk i kad igram i kad neigram, jedino se napajanje malo pojaca kad igam
Da, da, tek sam sad primijetio koji hladnjak imaš, velika razlika u odnosu na moj.
e kako da promjenim/ubrzam brzinu venta na svojoj gigabyte hd4890?
pa skini MSI afterburner i napravi sebi custom FAN profile
veoma je jednostavno
moras bit majmun da ne skuzis ono
ali samo da znas 4890ka se inace katastrofalno grije a jos gori problem je buka kad joj odvrnes ventilator
uvjerit ces se sam