Crossfire HD 5870 zaključana tema

poruka: 46
|
čitano: 4.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Crossfire HD 5870
tonyx1209 kaže...
andrmoljac_heh kaže...

evo vidite ko laže

to je moja konfa !!!

Slika Br. 1. Zašto imaš ondje 3 ili 6 GB ram-a, ne znam točno po kolko GB su moduli, a pod MOJ PC piše da imaš 2 x 4GB DDR3 to jest 8GB.

Ja isto mislim da lažeš i zahebavaš se ovdje po forumu.

oo obraćo moja milaaa pa jel vidiš onde 8gb rama ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

15 godina
neaktivan
Crossfire HD 5870

ajde mali više ne seri i ne zahebavaj i ajde ća sa foruma jer si dosadan više

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 22:38 (P4k1).

9 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Crossfire HD 5870

pa ja stvarno neznan što se vi uopče raspravljate s likom a ljudi je imate živaca

e slikaj taj CF i obavezno upali datum ili priloži sat s trenutnim vremenom i skidam ti kapu

ako to neobaviš smatran te mutikašem koji piše po forumu da ga svrbi žep u nadi da ispadneš faca Nevinašce

I Jadantisi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crossfire HD 5870

Zašto je ivo u bolnici sad, pitam se ja...

evo nova njegova tema je došla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
giga kaže...

pa ja stvarno neznan što se vi uopče raspravljate s likom a ljudi je imate živaca

e slikaj taj CF i obavezno upali datum ili priloži sat s trenutnim vremenom i skidam ti kapu

ako to neobaviš smatran te mutikašem koji piše po forumu da ga svrbi žep u nadi da ispadneš faca Nevinašce

ili neka da sliku sa bugom u kadru

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
seth kaže...
ak imam sve uber,zašto nebi još malo para nadodao ako IMA i dao za i7? oc je sigurno veći

Varaš se...P55 je lošiji od X58 samo u Triple-GPU konfiguraciji...a i5 750 se OC-a bolje od i7 920...a da ne spominjem još i cijenu...

16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crossfire HD 5870

SPAMERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj da vidimo tu mašinu tvoju al pod " nego daj da vidimo cpu-z i gpu ako neznaš gdje ima za skinuti naći ču ti i link i sve pa skini i postaj slike! da vidimo!

Off Topic ak neko zna po pitanju datuma kako ga upalit na fotoaparatu Olympus FE-310? to je onaj što je bio za 1 kunu uz adsl prije nekih 2 godine sam nek mi kaže! HVALA UNAPRIJED!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lu
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

SPAMERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj da vidimo tu mašinu tvoju al pod " nego daj da vidimo cpu-z i gpu ako neznaš gdje ima za skinuti naći ču ti i link i sve pa skini i postaj slike! da vidimo!

Off Topic ak neko zna po pitanju datuma kako ga upalit na fotoaparatu Olympus FE-310? to je onaj što je bio za 1 kunu uz adsl prije nekih 2 godine sam nek mi kaže! HVALA UNAPRIJED!

Mato ko da si ti bolji!!!!

još gori si nego on.Otvorio mijlun tema a sad tu kenjaš

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Mato ko da si ti bolji!!!!

još gori si nego on.Otvorio mijlun tema a sad tu kenjaš

Ali ja neotvaram teme za konfu da kupujem i tak ta shranja! i ja kad neš nekontam otvorim temu pa dobijem odgovor!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lu
16 godina
Crossfire HD 5870

oćeš možda da dam linkOVE??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crossfire HD 5870

Sve više djece po forumu (čast izuzecima). Pa di je Ivo da pomete ove gluposti??

@autor teme - SS od CPU-Z i GPU-Z, linkovi na validacije, skini stranicu sa kućišta, stavi Bug sastrane i uslikaj sve to. Onda ti možda povjerujemo. I ako nisi znao, postoje neki alati s kojima se traži odakle potječe slika... Traži njezine kopije po internetu pa pazi što postašNamigiva

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mate nisi ni ti bolji sa svojim temama NeodlučanViče

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 23:02 (rider15).
16 godina
protjeran
Crossfire HD 5870

pa vi se još uvjek natežete s njim

I Jadantisi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Crossfire HD 5870

Klinci željni pažnje otvaraju bezvezne teme u kojima lažu. Šta je rezultat? Hrpa postova-smeća.

Lock

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

Kako sam se na ovoj temi nasmijao, pa lik laze od pocetka ko bi bvze kupio 57xx u CFu i onda isao menjat odma posle na 5870 CF sta je opce glupo kupovat pokraj 5970... Bla kraj toga jos lik pokaze fejk slike 1-2 slika su od cist desetog autra...

Majko mila nek ovo neko reporta i locka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice