Catalyst 12.8 - ne funkcionira transcoding

poruka: 2
|
čitano: 972
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Ati driverima

Jučer sam stavio drivere Catalyst 12.8 i primijetio da opet ne funkcionira transcoding. Stavim kvačicu pod hardware enabled ali mi se ne pojavljuje onaj izbornik za kodiranje. Na starijim verzijama drivera ta opcija je uredno radila nakon instalacije Xcodea, ex-Aviva...

(to mi se desilo i prije par mjeseci, i ne samo meni, pa sam na netu našao način kako da ''aktiviram'' tu funkciju ali više ne mogu pronaći taj savjet)

Unaprijed - jesam, sve sam napravio po propisu. Uninstall, DriverSweeper, čak i čišćenje registra, pa restart.... Pa instalacija... prvo driveri pa codeci...  To sam ponovio nekoliko puta ali svejedno ništa.

Može li pomoć?

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 19:06 (Danyel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s Ati driverima

Samo da dometnem - (inače odličan) Xilisoftov programčić za dekodiranje uredno prepoznaje Ati stream funkciju i koristi grafičku za enkodiranje... Prilikom instalacije Ati drivera vidim da su svi elementi Xcodea (Aviva) tu, ali svejedno u CCC-u Transcode ne radi... Dakle, na ranijim verzijama (doduše na 6950 kartici) drivera sve je normalno funkcioniralo, ali na seriji 7 ne radi (probao 50 i 70)... Kao što još mnogo toga ne radi - npr. jedva se klokaju, igre se malo-malo pa sruše (ne, nije memorija u pitanju, grafičke su posve ispravne)... Ati -jevi inžinjeri su izgleda problem... I stalna utrka s Nvidiom, zbog čega i s jedne i s druge strane dobivamo skupe poluproizvode.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice