Ati Radeon HD4670 [REVIEW]

poruka: 45
|
čitano: 25.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ATi Radeon HD5670 [REVIEW]
17 godina
RE: Ati Radeon HD4670 [REVIEW]
Miligram kaže...

Stvarno si se potrudio oko ove grafičke kartice samo kada sam čitao tvoj post sam plakao jer ja imam istu tu karticu samo ništa nije kao kod tebe,pogotovo što se tiče igrica.Skinio sam najnovije drivere te isto ati catalyst uz to.

Operativni sustav mi je win 7 ultimate i sve radi savršeno dobro i brzo..doslovno leti kao što si ti i napisao,ALI bilo koju igricu da pocnem igrati (pogotovo Crysis) postaju problemi....gotovo uvijek me izbaci iz igrice,zablokira itd. Svaku igricu pocnem igrati 5 min i sve super ide ali onda me izbaci a win7 nemože naci koji je uzrok tome.?!?Mršti se

Molim te pomozi mi oko tog problema ! jer stvarno postajem očajan.....neznam dal da se vratim na windowse xp gdje su sve igrice radile ili da reklamiram graficku koja je stara samo 3 mjeseca.

Pozdrav !

hvala, ma to sam mogao 10x bolje napravit, nisam stavio slike od benchmarka iz krize ni ništa, sljedeći put kada budem radio review nečega bit će puno bolje recimo za 1-2tj. vjerovatno HD5850.

Najnovije drivere stavi, povećaj broj okretaja na ventilatoru, vrati default postavke clockova...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

igram na televizoru sa vga ulazom ali mislim da ču ići na hdmi kad dobim grafu televizor je 55 cm to je oko 22 inča

15 godina
neaktivan

igram na televizoru 22 inča (55) cm sa vga ulazom ali kad nabavim komp spajat ču na hdmi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja san ima na 1680x1050 malo blje rezultate s tom grafom(Sapphire HD4670) nego Hyperion.
Npr na 1.0.3 u GTA IV malo vise od 35 fpsa na benchmarku ali igra je bila na malo jacim postavkama, to je vjerojatno radi Q9550.

Oštećen za pola zvjezdice :| (:D)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moguce buduci da GTA4 strasnu koristi procesor...

Po meni je igra totalno neoptimizirana, ne razumijem sta su radili...

Da sam nesto impresioniran igrom naspram GTA:SA nisam, dapace, mozda je mrvicu ljepsa, ali nema nista dodatnog, dapace, jos su ju osakatili, npr nema "levelanja" lika tj. upgreada skilla sa oruzjima, stamine, fizicke snage itd, sva vozila su ista i jednako se ponasaju, uz iznimku u gta:sa mi je bilo zakon sto ima toliko letecih vozila koja stvarno rade i odlicno se ponasaju

Za razliku od GTA:SA GTA4 trazi zvjer od racunala... 100% neopravdano po meni kad se uspored razlika u igrama, tj. nedostatak razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Ja san ima na 1680x1050 malo blje rezultate s tom grafom(Sapphire HD4670) nego Hyperion.
Npr na 1.0.3 u GTA IV malo vise od 35 fpsa na benchmarku ali igra je bila na malo jacim postavkama, to je vjerojatno radi Q9550.

Pa koji su tada bili driveri, a koji su sada?

Također moj proc je bio na 3,3GHz i 3 jezgre, a tvoj 3,6GHz i 4 jezgre...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Hyperion kaže...
markoal kaže...

Pa koji su tada bili driveri, a koji su sada?

Također moj proc je bio na 3,3GHz i 3 jezgre, a tvoj 3,6GHz i 4 jezgre...

nije tad bio clockan, vidim imas isti cooler kao i ja, kao i monitor i tipkovnicu :D
U igri je bio patch 1.0.3 a za graficku ili 8.12 ili neki 9.x  (neznam tocno)

Oštećen za pola zvjezdice :| (:D)
16 godina
neaktivan

odlican rewiew,odlicna kartica i ja sam njen vlasnik,stavio sam gore i zelmana, al nemogu se pohvalit tako odlicnim rezultatima vjerovatno radi procesora...pogledaj moj komp

15 godina
neaktivan

imam samo jedno pitanje, posto imam tu karticu, i malo je slaba za razliku od ostale konfe (nije mi bila namjera uzet gamerski pc)

pitanje je, ima li smisla dvije hd4670 1GB ubacit u crossfire ??

kakvi su rezultati ??

jer mislim da svoju polovnu necu moci prodat toliko uspjesno, kada budem htio malo bolje performanse u igrama, pa cu morati kupiti neku novu karticu, umjesto toga mogao bih za samo oko 450KN (otprilike, oko 150KM) kupiti jos jednu i ubaciti u cross..je li iko probao to ??

kakve su performanse

edit: evo naso sam nesto na netu, dvije 4670 512MB

http://www.pro-clockers.com/videocards/103-sapphire-hd4670-video-cards-in-crossfire.html

nisam mogo naci 1Gb verzije, buduci da kod mene memorija ne ide bas 1000Mhz, vec 800, i max clockano na 923..

volio bih iz prve ruke ako neko zna koliko se dobije zapravo sa dvije 1GB hd4670

i jos nesto, ne mogu da nadjem..

je li ploca BIOSTAR P43B-A7 P43 podrzava crossfire..mislim da ne, ali ne mogu pronac tacno..i jel ona uopste ogranicava jedan q9550 u performansama, u bilo kojem pogledu..

mozda idem malo offtopic, izvinjavam se unaprijed ako pretjerujem sa pitanjima

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 0:15 (ismar89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima li iko ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

kakve su performanse

Nisam probao,ali koliko sam vidio preformanse su kako kod HD4850/HD4830.

Ja bi radije uzeo jednu HD4850 nego taj CF.

CPU je vrlo dobar i može bez uravnoteženo raditi i sa HD4870x2.

15 godina
neaktivan

aha..a za cpu, mislio sam kombinacija maticne i cpu-a..a siguran sam da ce moc gurat bilo koju grafu koju budem kupio (jer znam da necu kupovat neku preko 1500KN)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

ma dosta ce ih gurat i na max postavkama, ali pri rezoluciji 1280*1024... ovisi koliki monitor imas

igram na televizoru od 55 cm na vga-u, ali kad kupim komp mislim da ču ga spajat na hdmi

15 godina
neaktivan

neznam dali je bolje uzeti intel core 2 quad 2.5 ghz-a ili ili intel core 2 duo e7500

http://www.autronic.hr/cms/Detaljno.aspx?sifraProizvod=2751&sifraKategorija=109

http://www.autronic.hr/cms/Detaljno.aspx?sifraProizvod=2725&sifraKategorija=110

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zavisi za sta..koliko ja znam jedina igra koja koristi 4 jezgre je gta IV, a dualac se bolje kloka od quada, bar taj..ipak za sve ostalo osim igara, quad..po meni je sad besmisleno uzimat dualac..ali malo si profulo temu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ATi Radeon HD5670 [REVIEW]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice