Stvarno si se potrudio oko ove grafičke kartice samo kada sam čitao tvoj post sam plakao jer ja imam istu tu karticu samo ništa nije kao kod tebe,pogotovo što se tiče igrica.Skinio sam najnovije drivere te isto ati catalyst uz to.
Operativni sustav mi je win 7 ultimate i sve radi savršeno dobro i brzo..doslovno leti kao što si ti i napisao,ALI bilo koju igricu da pocnem igrati (pogotovo Crysis) postaju problemi....gotovo uvijek me izbaci iz igrice,zablokira itd. Svaku igricu pocnem igrati 5 min i sve super ide ali onda me izbaci a win7 nemože naci koji je uzrok tome.?!?
Molim te pomozi mi oko tog problema ! jer stvarno postajem očajan.....neznam dal da se vratim na windowse xp gdje su sve igrice radile ili da reklamiram graficku koja je stara samo 3 mjeseca.
Pozdrav !
hvala, ma to sam mogao 10x bolje napravit, nisam stavio slike od benchmarka iz krize ni ništa, sljedeći put kada budem radio review nečega bit će puno bolje recimo za 1-2tj. vjerovatno HD5850.
Najnovije drivere stavi, povećaj broj okretaja na ventilatoru, vrati default postavke clockova...