Postovanje,imam problem s grafickom karticom.Kad upalim neku novu igru,igram je 10 min, monitor se samo odjednom ugasi i onda moram koristit restart tipku :/ . Probao sam staviti nove drivere,al nije pomoglo.Takoder sam provjerio dal mi se grafa pregrijava,sto opet nije.I vise nemam pojma sta da napravim,stoga vas molim za pomoc. Moji ostali dijelovi kompa su: Amd Athlon X2 5000+,2 gb rama, 400w napajanje.Bio sam stavio grafu od bratica geforce gts 250 i ona mi radi normalno na kompu...Pomoziteee :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postovanje,imam problem s grafickom karticom.Kad upalim neku novu igru,igram je 10 min, monitor se samo odjednom ugasi i onda moram koristit restart tipku :/ . Probao sam staviti nove drivere,al nije pomoglo.Takoder sam provjerio dal mi se grafa pregrijava,sto opet nije.I vise nemam pojma sta da napravim,stoga vas molim za pomoc. Moji ostali dijelovi kompa su: Amd Athlon X2 5000+,2 gb rama, 400w napajanje.Bio sam stavio grafu od bratica geforce gts 250 i ona mi radi normalno na kompu...Pomoziteee :)
da nije mozda napajanje preslabo jer 3870 zdere dosta struje???
da nije mozda napajanje preslabo jer 3870 zdere dosta struje???
TDP joj je 110W samo
Meni se tak zgasi monitor kad overclockam svoju HD4850 , možda je do pregrijavanja?
čuj meni se ovo događa napajanje mi smrdi kad uđem u neku igricu i igram vise od pola sata imam napajanje ms 400 w koje je smeće pa sam odlucio neko od 600 w kupit mislim da je to dovoljno da mogu ljepo igrat igrice :D
e a taj tvoj problem isto je napajanje :))
Za tu grafu , a i daljnju nadogradnju je cisto dovoljno neko kvalitetnije napajanje tipa Corsair CX430 80+ Bronze , LC GP 3 460W ...