Ati hd 3870 >> Problem

poruka: 9
|
čitano: 2.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ati hd 3870 >> Problem

Postovanje,imam problem s grafickom karticom.Kad upalim neku novu igru,igram je 10 min, monitor se samo odjednom ugasi i onda moram koristit restart tipku :/ . Probao sam staviti nove drivere,al nije pomoglo.Takoder sam provjerio dal mi se grafa pregrijava,sto opet nije.I vise nemam pojma sta da napravim,stoga vas molim za pomoc. Moji ostali dijelovi kompa su: Amd Athlon X2 5000+,2 gb rama, 400w napajanje.Bio sam stavio grafu od bratica geforce gts 250 i ona mi radi normalno na kompu...Pomoziteee :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ati hd 3870 >> Problem
dado16 kaže...

Postovanje,imam problem s grafickom karticom.Kad upalim neku novu igru,igram je 10 min, monitor se samo odjednom ugasi i onda moram koristit restart tipku :/ . Probao sam staviti nove drivere,al nije pomoglo.Takoder sam provjerio dal mi se grafa pregrijava,sto opet nije.I vise nemam pojma sta da napravim,stoga vas molim za pomoc. Moji ostali dijelovi kompa su: Amd Athlon X2 5000+,2 gb rama, 400w napajanje.Bio sam stavio grafu od bratica geforce gts 250 i ona mi radi normalno na kompu...Pomoziteee :)

da nije mozda napajanje preslabo jer 3870 zdere dosta struje???

rapidshare premium and warez-bb user
16 godina
neznam,nezelim kupiti novo napajanje i onda da mi neradi opet
17 godina
Lord_Marko kaže...
dado16 kaže...

da nije mozda napajanje preslabo jer 3870 zdere dosta struje???

TDP joj je 110W samo

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Ati hd 3870 >> Problem

Meni se tak zgasi monitor kad overclockam svoju HD4850 Neodlučan, možda je do pregrijavanja?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neznam. Ja imam 3850 i quad proc na 400w šrot napajanju. I radi dok ne clockam proc na 2.8ghz onda se sistem rusi.
rapidshare premium and warez-bb user
16 godina
pregrijavanje nije,jer mi grafa radi na 40 celzija
13 godina
neaktivan
Ati hd 3870 >> Problem

čuj meni se ovo  događa napajanje mi smrdi kad uđem u neku igricu i igram vise od pola sata imam napajanje ms 400 w  koje je smeće  pa sam odlucio  neko od 600 w kupit mislim da je to dovoljno da mogu ljepo igrat igrice  :D

e a taj tvoj problem isto je napajanje :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ati hd 3870 >> Problem

Za tu grafu , a i daljnju nadogradnju je cisto dovoljno neko kvalitetnije napajanje tipa Corsair CX430 80+ Bronze , LC GP 3 460W ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice