Evo nece bas svaki trag ati-ja sam izbrisao i opet kad stisnem install nema vise nista :(
ATI Catalyst 9.11
- poruka: 74
- |
- čitano: 12.095
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Jel ima mozda tko informaciju kada ce izac Catalyst 9.12 Beta (8.68) verzija za Windows 7. Sada postoji dostupna samo verzija za win XP. Ti drajveri navodno dosta poboljsavaju performanse ATI-jevih kartica u NFS Shift-u.
Evo nije me bilo neko vrime. Vratim se ja i vidim 9.11 i eto odlučim instalirat mada sam dosad bija zadovoljan sa 9.8 verzijom i sve ostalo mi je samo pogoršavalo stanje. Kad eto 9.11 zaslužuje pohvale bar što se mene tiće i moje Hd4850 vaporice. Nema nikakvih problema ni trzavica. Sve funkcionira savršeno. Napokon jedan plus za ati.
Evo nije me bilo neko vrime. Vratim se ja i vidim 9.11 i eto odlučim instalirat mada sam dosad bija zadovoljan sa 9.8 verzijom i sve ostalo mi je samo pogoršavalo stanje. Kad eto 9.11 zaslužuje pohvale bar što se mene tiće i moje Hd4850 vaporice. Nema nikakvih problema ni trzavica. Sve funkcionira savršeno. Napokon jedan plus za ati.
Covjece ja vac mjesec dana koristim 9.11 drivere, sad vec cekam 9.12 beta da izađu za win7.
ja ih koristim prije nego sto su izalsi 9.10
Covjece ja vac mjesec dana koristim 9.11 drivere, sad vec cekam 9.12 beta da izađu za win7.
znam ja da su tu dugo nego kao šta kažem neko vrime me nije bilo. Zadnje šta san vidija je 9.10 ali je bilo katastrofa pa san se vratija na 9.8 ali sad san i ja na 9.11 i sve je perfektno.
i jos nesto dali bi sa koristenjem starijih drajvera imalo nekakvih negativnih utjecaja na sam rad graficke
Evo imas ih tu: http://rapidshare.com/files/307992262/8.663.1_Beta4_Hemlock_VistaWin7_Nov6.exe
Ne znam kako nisi googlao :D ja sam jos prije tjedan dana nasao te drivere.
Evo imas ih tu: http://rapidshare.com/files/307992262/8.663.1_Beta4_Hemlock_VistaWin7_Nov6.exe
To nisu catalyst 9.12, nego modificirani Catalyst 9.10. Ljepo ti pise da su to driveri 8.66(Catalyst 9.10) Catalyst 9.12 trebaju bit driveri 8.68. A Catalyst 9.11 su driveri 8.67.... Za sada postoje driveri 8.68 ali samo za Windows XP
To nisu catalyst 9.12, nego modificirani Catalyst 9.10. Ljepo ti pise da su to driveri 8.66(Catalyst 9.10) Catalyst 9.12 trebaju bit driveri 8.68. A Catalyst 9.11 su driveri 8.67.... Za sada postoje driveri 8.68 ali samo za Windows XP
A sry, nisam opce ni znao da su izasli vec za xp.. Ja sam probao ove gore, i malo su losiji od 9.11 pa cekam final onda.
najbolje je sačekat 9.20 drivere, jer će ti biti najbolji
meni su isti driveri 9.10 i 9.11 i ne primjetim nikakva "brzinska poboljšanja".
najbolje je sačekat 9.20 drivere, jer će ti biti najbolji
meni su isti driveri 9.10 i 9.11 i ne primjetim nikakva "brzinska poboljšanja".
ne znam kako ne primijetis razliku, meni je diglo podosta performanse.. bar 10% .. evo taman sad sa sapphire-ovog site-a skinio 9.12 za hd5970 i tu su negdje drivere s 9.11
Rekli su da ce 9.12 final bit jedan od rijetkih kao 9.8 koji ce poboljsati sto se da poboljsati.
to su driveri za 5970, a ti imaš 5850 kao i ja.
Za Borderlands možete i preimenovati borderlands.exe u ut3.exe. Za mene radi.
ukoliko Borderlands radi na UT3 engineu (a čini mi se da radi na modificiranom) ovo bi bila dobra fora tj. igra bi se optimizirala za taj engine, pitanje je samo na koji način AI prepoznaje igru: hashom, imenom ili nekako drugačije...
EDIT: u biti ukoliko preimenovanje omogućuje pravilno izvođenje igre, logika nalaže da bude optimizirana za UT3, probao i radi...
Meni ovo nije pomoglo. Ali sam dosao do rjesenja, i to sam. Potrebno je iskljuciti VPU Recovery na Ati karticama. A posto se to u novom CCC ne moze izvest jer nema te opcije (barem nema u verziji za Windows 7), treba poprckat malo po registry, i sve radi kao podmazano.