AMD HD 6950 2Gb Dual Fan Problem :(

poruka: 15
|
čitano: 1.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

El mi može netko reći šta da radim ovako dakle imam jedan problem kad uključim komp i kad mi windows učita i kad recimo surfam po internetu znači neigram ništa temperatura mi kod grafe bude 68-70C i šta da ja sad tu radim trebam pomoć :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AMD HD 6950 2Gb Dual Fan Problem :(

Očisti ventilatore i instaliraj drivere.

15 godina
neaktivan
fifa91 kaže...

El mi može netko reći šta da radim ovako dakle imam jedan problem kad uključim komp i kad mi windows učita i kad recimo surfam po internetu znači neigram ništa temperatura mi kod grafe bude 68-70C i šta da ja sad tu radim trebam pomoć :(

Prvo ocisti karticu. Ako problem i dalje bude prisutan promijeni termalnu pastu.

15 godina

Za pocetak probaj s nekim drugim programom izmjerit temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam referentnu 6970 i iste takve temp su mi bile kada je CCC kontrolirao vent, instaliraj MSI afterburner i dole u izborniku pod fan speed % klikni na auto i na user define, kartica ce bit malo glasnija ali ce ti barem hladit kako treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

A gledaj ja ti imam program od ati grafa a to je Sapphire Trixx sad ne znam kad bi pastu promjeno el bi to šta pomoglo

15 godina

Promjena paste bi pomogla , al mi je cudno da su takve temp. na Dual fan verziji ! Pogledaj dal ti se uopce vrte ventovi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fifa91 kaže...
Haf932 kaže...

A gledaj ja ti imam program od ati grafa a to je Sapphire Trixx sad ne znam kad bi pastu promjeno el bi to šta pomoglo

Pomoglo bi nesto. Nece odmoci sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 12:25 (Almin94).
15 godina

Samo da napomenem , ako ti je grafa jos pod garancijom onda nemoj skidat hladnjak i mijenjat pastu jer ces izgubit jamstvo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ma sad je gotovo promjeno sam pastu ali opet ništa pa ja zbilja nemam j****e sreće u životu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

imam još jednu soluciju a to je instaliranje original drivera od grafe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes probat s drugim driverima !

EDIT : probaj ju malo pipati , mozda ti je senzor u banani !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 13:15 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

grafa mi radi pod 91% activity a tamo gdje je memori i gpu clock piše mi nula umjesto da pokaže na kolko mi radi grafa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je fascinantno koliko ljudi savjetuje da se kartice otvaraju i čiste, mijenjaju paste, a nikome ne padne na pamet odma upozoriti čovjeka da će s tim izgubit garanciju. Strašni ste.

Uglavnom, moguće je da ti nešto s driverima ne štima, napravi clean sweep sa driver sweeperom pa instaliraj najnovije. Ako to ne upali, poslušaj što su ti rekli, instaliraj MSI Afterburner, klikni na settings - fan - uključi enable user defined software automatic fan control i krivulju namjesti da ti recimo na 70°C bude 70% ventilator. Bubam sada za brzinu jer ne znam kako variraju temperature na ATI grafama. Ako ti se ni onda ne spusti temperatura.. Jebiga, ne znam.

nanananananananananananananana BATMAAAAN
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
fifa91 kaže...

grafa mi radi pod 91% activity a tamo gdje je memori i gpu clock piše mi nula umjesto da pokaže na kolko mi radi grafa

Izgleda da ti grafa konstantno radi u 3d modu, odnosno s povišenim clockovima. Sa hladnjakom i ventovima je sve u redu, sa driverima nije. Probaj stavit najnovije, ako ne upali neke starije, npr. 12.1.

BF3: Bombovich
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice