ok hvala na info.. ma kad se ovim racunalom i sluze starci vecinom 40 + godina pa je dosta da start izbornik promjeni boju i oni vise ne znaju di su pa nezz kako ce se prilagodit, a o win 8 da i ne govorim.. kad bi vidli metro vjerojatno bi me optuzili da sam pokvario racunalo =) hvala. pozz
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.968
- |
- čitano: 1.916.967
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok hvala na info.. ma kad se ovim racunalom i sluze starci vecinom 40 + godina pa je dosta da start izbornik promjeni boju i oni vise ne znaju di su pa nezz kako ce se prilagodit, a o win 8 da i ne govorim.. kad bi vidli metro vjerojatno bi me optuzili da sam pokvario racunalo =) hvala. pozz
Ne prilagođavaju se uopće jer nemaju potrebe, 7 je isto za koristiti kao i XP, a 8 kad staviš Classic Shell (Classic Start) još je jednostavnije.
S kojim driverima igrate BF 3 (6850 u pitanju) ?
Ne bi trebao imat nikakvih problema s najnovijim.
S kojim driverima igrate BF 3 (6850 u pitanju) ?
Njanovijima (7770 u pitanju).
kad ce sljedeci sluzbeni driveri?
kad ce sljedeci sluzbeni driveri?
Kad ih M$ odobri.
Da li nakon 2 godine i pol gotovo svakodnevnoga koristenja racunala negdje oko 16h, mogu pasti performanse grafe i cpu-a?
Osjetim po igri da nije to to kao dok je kupljen,ili je do tvrdoga diska?
Da li nakon 2 godine i pol gotovo svakodnevnoga koristenja racunala negdje oko 16h, mogu pasti performanse grafe i cpu-a?
Osjetim po igri da nije to to kao dok je kupljen,ili je do tvrdoga diska?
Da, to ti je najvjerojatnije zbog pregrijavanja cpu-a ili gpu-a..
Ontopic: Instalirao sam 13.8 beta 2 driver i dobio skoro duplo više frejmova u Saints Row IV, nakon restarta kompjuitera imam pad frejmova u istoj igri na istim postavkama (pad kao na starim driverima) Jel netko zna odgonetnuti ovaj problem?
Stigao novi beta driver 13.10: Link
Frame pacing popravci za slijedeće naslove + još par nekih bug fixeva:
-
- Tomb Raider
- Metro Last Light
- Sniper Elite
- World of Warcraft
- Max Payne 3
- Hitman Absolution
unistal 13.4 i instal 13.10,ne treba ti gl ni cap
Imam 13.4 drivere i sad.. jeli imaju bolji driveri za SR IV, da se dobije malo više fpsa?..
Je li na ovim starijim GPU-ovima nema opcije u CCC-u da se podešava brzina ventilatora? Vidim da na nekim novijim grafama ima.
Ljudi imam problem....imam 3 montora i koristio sam Ati Eyefinity i danas upalim komp i imam sliku samo na jednom monitoru, čim idem aktivirati Eyefinity dobivam ovu poruku http://prntscr.com/1rgqz8
Kod paljenja računala na dva monitora vidim onaj dio za biranja ulaska u bios i sve fore.
U CCC u opcijama Arranging Deskrop imam ovo http://prntscr.com/1rgri9
Kablovi su mi svi dobro prikopčani, probavao sam nekoliko puta.
Zna li netko u čemu je fora?!
Itko, išta????
Imam stariju grafičku ati radeon hd 4650 i kad igram novije igrice (dota 2 )a i starije, npr setltlers 6 imam ogromne boje koje mi skaču po ekranu, negdje ima linije dvije, a negdje upće ne vidim. Je li to zbog drivera skinuo sam beta driver http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-xp.aspx ali sam prije skidao neke još drivere, pa možda stari smetaju nove... A ne znam kako se brišu...
Imam stariju grafičku ati radeon hd 4650 i kad igram novije igrice (dota 2 )a i starije, npr setltlers 6 imam ogromne boje koje mi skaču po ekranu, negdje ima linije dvije, a negdje upće ne vidim. Je li to zbog drivera skinuo sam beta driver http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-xp.aspx ali sam prije skidao neke još drivere, pa možda stari smetaju nove... A ne znam kako se brišu...
Provjeri grafičku, imaš temu o tome tu na forumu.
Ok skužio sam i deinstalirao, ali sad mi se ne će pokrenuti driver za grafu... Kako da ga aktiviram? Instairao sam sa njihove stranice i restartovao, ali nece da se pokrene...
Jel zna netko kad trebaju doc sljedeci Beta ili WHQL driveri?
ja mislim sa sluzbenim izdanjem windowsa 8.1 znaci u 10 mjesecu negde
ja mislim sa sluzbenim izdanjem windowsa 8.1 znaci u 10 mjesecu negde
A ok, onda cu se nacekat za neke drivere koji ce bit optimiziraniji za Rome 2.
A neka beta, jel moze mozda prije doc?
koje drivere da instaliram za sapphire hd7870 2gb jel mi stalno javlja grašku display driver stopped responding and has recoverd
koje drivere da instaliram za sapphire hd7870 2gb jel mi stalno javlja grašku display driver stopped responding and has recoverd
nista i dalje isti problem mislim da je naredu da odem u **** hg spot i zamijen ili trazim da mi vrate pare
nista i dalje isti problem mislim da je naredu da odem u **** hg spot i zamijen ili trazim da mi vrate pare
DEinstaliraj drivere i catalist i stavi drivere s cd-a šta je doša s karticom
probano i dalje isto
probano i dalje isto
A jesi napravio clean uninstall ili samo ovak pobriso? Skeniraj komp od virusa, ak si clocko grafu smanji clockove, jel moze bit do toga, tak se meni par puta desilo kad sam clockove nabio pre visoko, u full loadu su se rusili driveri, u zahtjevnim igrama.
Onda stvarno neznam sta bi moglo bit, mozda je stvarno nesto s grafickom, fino ti njima odnesi u HGSrot , pa ces vidjet.