AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

ništa to ne pomaže kad su driveri u kur.. ,instalira nekoliko puta sve obrisa i vratija se na 12.8. koji rade bez greške i ne koristim nikakve oc programe sve je čisto bez nekih eksperimentiranja

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 19:00 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
shadowlapy kaže...

Pokusa san i stavija san UnofficialOverclockinMode=2 i opet nece spusta memory clock.

EDIT: nakon sta san pritisnija reset setting u AB-u clock se spustio, napokon sve radi, samo je pitanje koliko dugo.

Hvala Leoparde :)

Np, ako hoces clockane i da ti spusta frekvu, napravi jedan 2d profil za stock clockovima, a drugi 3d clockan, i tamo u settingsima imas da automatski salta profile iz 2D u 3D i tako nastimas, tako je u mene bilo.

17 godina
neaktivan

pozz drage kolege ,jel moze neki link za drajvere za moj acer za ati 6550m 1gb ali da budu novijeg datuma ,nigde nemogu nac za skinut osim one iz 2010!hvala vam unapred drage kolege!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam jedan problem na win 8 u vezi ovih whql 1.2drivera za 5770 graficku karticu  naime kad mi win 8 instalira taj driver  ne mogu vise otvorit catalyst control centarskuzio sam onda moram nanovo skidat i instalirat sluzbene drivere sa amdovih stranica i onda bude sve u redu.kako rijesit taj problem?kasnije kad ponovo instaliram drivere sa amd ove stranice na windows updateu mi se ponovo prikaze da je dostupan whql 1.2 driver .

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 21:00 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...

pozz drage kolege ,jel moze neki link za drajvere za moj acer za ati 6550m 1gb ali da budu novijeg datuma ,nigde nemogu nac za skinut osim one iz 2010!hvala vam unapred drage kolege!

nema novijeg, probaj na acerovim stranicama

13 godina
Leopard_st kaže...
shadowlapy kaže...

Pokusa san i stavija san UnofficialOverclockinMode=2 i opet nece spusta memory clock.

EDIT: nakon sta san pritisnija reset setting u AB-u clock se spustio, napokon sve radi, samo je pitanje koliko dugo.

Hvala Leoparde :)

Np, ako hoces clockane i da ti spusta frekvu, napravi jedan 2d profil za stock clockovima, a drugi 3d clockan, i tamo u settingsima imas da automatski salta profile iz 2D u 3D i tako nastimas, tako je u mene bilo.

Primjetija san da ne spusta pa sam to cak sam namistija xD

17 godina

Koristim 12-10 drivere, pogledam u gpu-z, core clock 500MHz..

Kaj je to neki bug u driverima ili? Kolko znam idle je na 300..

Ima ko isti problem?

Il da puknem gore 12.11 beta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imate li problema sa flickeringom kada clockate karticu?Rijec je o HD 5850.

iclock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Imate li problema sa flickeringom kada clockate karticu?Rijec je o HD 5850.

Clockaj xcl metodom i neces imati nikakvih problema i puno je stabilnije. http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18431335

15 godina

bug, vrati na 12.8 ili na 12.11beta meni cak nekad i ove nove prave problem... (ccc cesto zasteka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, imam ati radeon hd6950, uglavnom prije par dana sam stavio win 8, i driver na njega 12.10. odem pogledat koji film, video, a kvaliteta slike dosta loša, pikseli se negdje pojavljuju i mutna slika dosta. probao sam stavljat 12.11betu, 12.8, pokretat videe sa različitim programima(bsplayer, mpc hc, divx) i sa svakim isto loše. codeci su novi i svježe skinuti. budući da sam mislio da je u win 8 problem, vratio se na win7, i sad mi je opet isto loše tako. može li mi netko pomoći? i objasniti ima li to uopće kakve veze što sam mijenjao win? jer dan prije nego što sam brisao pa stavio win 8 mi je sve radilo normalno. ako je problem u grafičkoj, na koji način da je testiram? p.s. govorim o 64-bitnim verzijama.

17 godina
snake44 kaže...

Pozdrav, imam ati radeon hd6950, uglavnom prije par dana sam stavio win 8, i driver na njega 12.10. odem pogledat koji film, video, a kvaliteta slike dosta loša, pikseli se negdje pojavljuju i mutna slika dosta. probao sam stavljat 12.11betu, 12.8, pokretat videe sa različitim programima(bsplayer, mpc hc, divx) i sa svakim isto loše. codeci su novi i svježe skinuti. budući da sam mislio da je u win 8 problem, vratio se na win7, i sad mi je opet isto loše tako. može li mi netko pomoći? i objasniti ima li to uopće kakve veze što sam mijenjao win? jer dan prije nego što sam brisao pa stavio win 8 mi je sve radilo normalno. ako je problem u grafičkoj, na koji način da je testiram? p.s. govorim o 64-bitnim verzijama.

pa jesi li probao više filmova, čisto da nije do filma.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina

Probaj nesto odigrat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Probaj reintslirati drivere ! Dali imas instaliran DirectX 9.0c?

Ma imam.. I druge mi 3D FPS igrice ne rade.
Imam slab kompjuter jer mi se pokvarila mašina :D

256MB RAM

933MHz procesora 

Pentium III ... 

uglavnom loše!

aj ništa tražiću pomoć na drugim forumima ;) 

'Fala

14 godina

probao sam više filmova, npr batman koji je od 8gb tamo se skoro pa ne primijeti da je slika malo pokvarena. ali najčešće gledam serije koje su epizoda po 170mb. i uvijek mi je bila dobra slika. a znam da je sad lošija jer osobno preferiram što bolju kvalitetu pa ne bi ovako loše nikad niti gledao (rađe bi skinuo i od 1gb epizodu ako treba, samo da ne gledam ovako loše).

a igricu sam probao dirt 3 , stavio sve grafičke postavke na najjače i nisam primjetio nešto sumnjivo.

stvarno neznam u čemu je problem, znači imao sam sedmicu i sve super radilo, stavim osmicu i onda mi je to bilo loše, vratim na sedmicu i opet mi je isto loša slika. tako da sam zaključio da u windowsima nije stvar. a opet isto sumnjam da je problem u grafičkoj jer kud se to baš sad desilo kad sam mijenjao win. sad trenutno imam na kompu mpc hc i bs player sa svim kodecima njihovim (prvo sam probao samo sa mpc hc, pa sam nakon toga stavio bs). i dalje molim ako ima netko neki savjet jer je problem stvarno glup, ali opet mi je bitno jer svaki dan gledam neku seriju ili film.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može pitanje, za 7850 najbolji su 12.11 ako se ne varam? ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
snake44 kaže...

probao sam više filmova, npr batman koji je od 8gb tamo se skoro pa ne primijeti da je slika malo pokvarena. ali najčešće gledam serije koje su epizoda po 170mb. i uvijek mi je bila dobra slika. a znam da je sad lošija jer osobno preferiram što bolju kvalitetu pa ne bi ovako loše nikad niti gledao (rađe bi skinuo i od 1gb epizodu ako treba, samo da ne gledam ovako loše).

a igricu sam probao dirt 3 , stavio sve grafičke postavke na najjače i nisam primjetio nešto sumnjivo.

stvarno neznam u čemu je problem, znači imao sam sedmicu i sve super radilo, stavim osmicu i onda mi je to bilo loše, vratim na sedmicu i opet mi je isto loša slika. tako da sam zaključio da u windowsima nije stvar. a opet isto sumnjam da je problem u grafičkoj jer kud se to baš sad desilo kad sam mijenjao win. sad trenutno imam na kompu mpc hc i bs player sa svim kodecima njihovim (prvo sam probao samo sa mpc hc, pa sam nakon toga stavio bs). i dalje molim ako ima netko neki savjet jer je problem stvarno glup, ali opet mi je bitno jer svaki dan gledam neku seriju ili film.

Da nisi inicijalno na 7-ici imao neki kvalitetniji codec? U MPCHC probaj sa hardverskom akceleracijom, ili skini VLC.

14 godina
Ivan(4) kaže...
snake44 kaže...

Da nisi inicijalno na 7-ici imao neki kvalitetniji codec? U MPCHC probaj sa hardverskom akceleracijom, ili skini VLC.

pretpostavljam da jesam, ali neznam šta sam to imao....uglavnom uvijek sam koristio SAMO bs player i on skine svoje codece i sve radilo. ali probat ću i vlc i mpchc tu akceleraciju....

13 godina

driveri za 4xxx , sada izlaze svaka 3 mjeseca ako sam dobro skuzio ?  kada bi se mogao ocekivati sljedeci relase (ako izlaze ) ?

g3AR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

driveri za 4xxx , sada izlaze svaka 3 mjeseca ako sam dobro skuzio ?  kada bi se mogao ocekivati sljedeci relase (ako izlaze ) ?

Probaj nabavit novu jer navodno da nece bit prave podrske za 8-micu. Ovaj koji su izbacili bolje da nisu.

12 godina
neaktivan

Nemoj da ocajavas prvi racunar Fujitsu siemens mi je na 450Mhz sa 256 ram a znaci pentiumIII ali imam 3D club GF440 grafiku i da znas sa Win xp sp II  call of duty  II wolfenstein , sirsem I ,I slicne igrice idu bez ikakvih problema

balai janos
17 godina
grid113 kaže...

Nemoj da ocajavas prvi racunar Fujitsu siemens mi je na 450Mhz sa 256 ram a znaci pentiumIII ali imam 3D club GF440 grafiku i da znas sa Win xp sp II  call of duty  II wolfenstein , sirsem I ,I slicne igrice idu bez ikakvih problema

Imaš sad na Originu pod demo sekcijom cijelu igru Battlefield 1942 potpuno besplatno povodom desete godišnjice. Taman za te konfiguacije.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
neaktivan

Vrijedi probati iako je 450mhz konfa na rubu min.hard.zahtjeva, ova od 900+ mhz PIII uz solidnu grafu može gurati 1942 jako lijepo.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 8:52 (thedream).
15 godina

Treba mi neka preporuka drivera za komp na kojemu je 4770 grafa.

Thx

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joe Cooker kaže...

Treba mi neka preporuka drivera za komp na kojemu je 4770 grafa.

Thx

12,6 ti je zadnja serija drivera ak se ne varam

win 7 x32 :

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista32.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 11:25 (psihoroba).
15 godina

kako vam radi CCC na novim ovim driverima? 
jbt ga meni se uzasno sporo otvaraju i plus ono prebacivanje(extend,duplicate) to da ne pricam.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 11:34 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

izašli novi 12.11 beta 6, sada sve radi dobro za one koji su imali problema kao ja izgleda da je rješeno i čak imam još bolje performanse nego sa betom 4

12.11 beta6 win7 64bit

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:28 (dery).
Moj PC  
6 0 hvala 10
14 godina
neaktivan

New profiles added to this release:
                                   -  Crysis 2:   Resolves performance issues seen in CrossFire mode
Ovo sam ih ja peglo preko mailova, znaci poslusali su me. Ipak nije sve tako crno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ja sa ovim predzadnjim beta driverima(4) niti jednom nisam imao problema sa vertikalnim linijama  koje su se prije redovno javljale.jedino što me patilo je crni ekran kada su mi uključeni hdmi i dvi.ponekad se događao kada sam pičio igre na tv-u koji je spojen hdmi kablom.vidit ćemo kakvi su ovi novi beta driveri.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 0:20 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ajd bas cu sad probat da vidim.. 
jel mi mozete preporucit neki drugi program umesto CCC posto mi uzasno sporo radi i otvara sve 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice