za windows 8 uopce nece izdavati niti jedan driver za serije 4000 ?
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.968
- |
- čitano: 1.919.183
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo sam gledao po netu i postoji problem kada se neće pokrenuti Amd vision Centar zbog toga što je pobrisana CCC implementation.dll datoteka iz registrya.
Nisam probao instalat tu datoteku ili zbrisat ne znam šta bih sa tim.
Tome ti nema spasa. Barem kolko ja znam. Citao sam po internetu i kazu ljudi da je najbolje reinstalirat windowse, i to je to. Ja cu ih reinstall danas pa cu vidit onda ;)
za windows 8 uopce nece izdavati niti jedan driver za serije 4000 ?
Možda oni hoće.
Stavil drivere 12.6, ponuđene prek onog CCC, instaliral prek starih, restartal komp, rade bez greške, čak mi je temp. od gpu-a manja za kojih, 2-3c...
Danas sam uradio reinstakaciju windovsa xp sp3 nakon instalacije slika na monitoru je bila super dok nisam instalirao novi driver, nakon restarata rezolucija mi je na 640x450 4bit i nemogu promjeniti rezoluciju nikako uvjek mi je vrati na ovu pocetnu!
Izbrisem driver i ocistim sa driver clenerom restart i reza se vrati u normalu skinem ponovo driver instalacija-restart i sve se vrati na prijasnje probleme to mi je se i prije desili ali sam tada upotrjebio driver sa cd-a koji sam dobio uz grafu i sve ok, cd-a vise nema!
Graficka hd 4670..
Si probal instalirat neke starije drivere ?
Nisu mi upalili stariji driveri!
Rijeseno nasa cd!
jel tebi prikazuje da imas 12.7 ili i dalje 12.6?? kod mene i dalje pise da je 12.6 pa sad pojma nemam sta je ovo,instalacija normalno zavrsila bez ikakvih problema
jel tebi prikazuje da imas 12.7 ili i dalje 12.6?? kod mene i dalje pise da je 12.6 pa sad pojma nemam sta je ovo,instalacija normalno zavrsila bez ikakvih problema
Prikazuje 12.7.
Meni je 12.7 beta bio užasan, redovito sam dobivao random driver crash barem jednom dnevno. Vratio sam na 12.6 i radi bez problema. Ubuduće se klonim beta drivera.
Meni je 12.7 beta bio užasan, redovito sam dobivao random driver crash barem jednom dnevno. Vratio sam na 12.6 i radi bez problema. Ubuduće se klonim beta drivera.
Meni rade odlicno.
Da kucnem u drvo... :) Nakon što sam isključio hardware acceleration u firefoxu i flashu, više nema driver crash situacija. Eto, savjet onima koji koriste firefox i catalyste a ruše im se driveri.
Evo imam jedan problem sa sapphire hd 4890. Driveri me muce odkad sam stavio win8 cp, sve super prodje instalacija, i na kraju imam samo 4 opcije u amd vision engine c.c.
Imao sam hd 5670 na win8 i nije bilo problema. Naime jucer stavio novi win8 i nece nikako driveri
Ati ne podržava seriju 4000 i starije na Windows 8, koliko sam upoznat.
Kada bi trebali 12.7 drajveri? Zna li se ista?
driveri sad izlaze kvartalno...nema ono više svaki mj. novi....još bolje neka ih dobro ispeglaju;-)))...ako hočeš 12.7 imaš ih u beti,ja ih koristim i odlični su...
http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-12.7-Official-BETA-W7-download-2937.html
izgleda su nesto update i HD4xxx serije http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx Relase date 7/24/2012
izgleda su nesto update i HD4xxx serije http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx Relase date 7/24/2012
dao bog da mi proradi na win8 cp x64
Koji catalyst da skinem za ovu grafu Sapphire HD 6790 1GB DDDR5 256 bit? Igram igre najviše..
Koji catalyst da skinem za ovu grafu Sapphire HD 6790 1GB DDDR5 256 bit? Igram igre najviše..
Zadnji sa stranice.
Skidam 12.6 to je najnoviji, ako izuzmemo Betu? :)
Skidam 12.6 to je najnoviji, ako izuzmemo Betu? :)
Da.
ma 12.7 beta rules
Jedno pitanje od korisnika koji je davno imao ati karticu, pa nvdiju pa se misli opet vratiti.
Davno je bilo preporučljivo ne koristiti CCC sa driverima, već "ati tray tools" ili čak ništa osim drajvera. Je li danas stanje drukčije ili da opet ignoriram Catalyst?
Meni se driveri crashaju bez obzira na to koju verziju koristim,a uz to znam imati i artefakte(igram samo bf3 pa neznam za druge igre),artefakti nestanu nakon rejojnanja.Pretpostavljam da je grafa u ku**u.Jesam li u pravu ili se da kako rjesiti?
Meni se driveri crashaju bez obzira na to koju verziju koristim,a uz to znam imati i artefakte(igram samo bf3 pa neznam za druge igre),artefakti nestanu nakon rejojnanja.Pretpostavljam da je grafa u ku**u.Jesam li u pravu ili se da kako rjesiti?
Nemoj slucajno napisati koji gpu imas..
Nemoj slucajno napisati koji gpu imas..
ups,zaboravio sam je navesti,msi 6670