AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Instalirao sam najnoveije 11.8 drivere i sad nemogu uopće otvoriti ccc. Zna li itko di je problem?

Grafa XFX HD 5870

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Deinstaliraj ih ponovo sa DriverSweaperom u safemodu i instaliraj, trebalo bi biti ok onda.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Joe Cooker kaže...

Deinstaliraj ih ponovo sa DriverSweaperom u safemodu i instaliraj, trebalo bi biti ok onda.

Deinstalirao sam stare 11.6 sa driversweeperom, i jos izbrisao ati driver manager, pa onda (nakon reboota) instalirao 11.8.

To sam napravio kad sam prvi put isao instaliravati 11.8, i ne radi. {#}

Jedino sto nisam bio u safe modu.

15 godina

Jesi li deinstalirao 11.8 sa Driver Sweaperom vec ili samo 11.6??

Za safe mode upises u search box msconfig, otvoris ga i ides na boot safeboot apply ok i onda  restart.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 20:20 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stavio i ja 11.8 i gotovo nikakvu razliku nisam primjetio u odnosu na 11.7.

Nego, baš sam negdje pročitao da kad se uključi msaa da se primjeti boost od 10-20% više fps-a. Jeli netko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Zanima me da li ce svi noviji driveri (11.9 i ostali ...) sadrzavati sve fixeve/bolje performanse (10-20% brze izvodjenje nekih stvari) od starijih drivera?

Evo primjer:

11.8 driveri sadrzavaju: 

• Improves performance up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the
    AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the
    Catalyst™ Control Center on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 20% in Call of Duty Black Operations for single GPU and Multi-GPU configurations on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Dakle, da li ce se na ostale novije drivere (11.9, 11.10 itd.) nadovezivati ovi mali boostovi od starijih drivera  ili ce se ipak izgubiti u novijim driverima?

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uglavnom sva poboljšanja iz prijašnje serije driver-a idu u noviju (nažalost ponekad se potkrade i neka nova greška).

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Pozdrav! Zanima me da li ce svi noviji driveri  (11.9 i ostali ...)  sadrzavati sve fixeve/bolje performanse (10-20% brze izvodjenje nekih stvari) od starijih drivera?

Evo primjer:

11.8 driveri sadrzavaju: 

• Improves performance up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the
    AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the
    Catalyst™ Control Center on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
  • Improves performance up to 20% in Call of Duty Black Operations for single GPU and Multi-GPU configurations on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Dakle, da li ce se na ostale novije drivere (11.9, 11.10 itd.) nadovezivati ovi mali boostovi od starijih drivera   ili ce se ipak izgubiti u novijim driverima?

nadovezuje se, inace ne bi imalo smisla.

Ne brini uvijek instaliraj najnovije verzije neces izgubiti nista :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina

Ne donose uvijek novi driveri poboljsanja, dapace ponekad budu i losiji od prethodnika.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

11.8 donose rast performansi u nekim naslova (npr. u Crysisu 2 DX11+hi res tex. nekoliko frejmova više avg) ali to je prvi driver nakon ohoho vremena koji mi se sruši ponekad... bsod, crni ekran i te spike. Jedva sam ga i izbrisao jer je javljao neke greške. Trenutno sam na 11.8 preview s kojim nemam nikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

11.8 donose rast performansi u nekim naslova (npr. u Crysisu 2 DX11+hi res tex. nekoliko frejmova više avg) ali to je prvi driver nakon ohoho vremena koji mi se sruši ponekad... bsod, crni ekran i te spike. Jedva sam ga i izbrisao jer je javljao neke greške. Trenutno sam na 11.8 preview s kojim nemam nikakvih problema.

a da li ce svi novi driveri koji izadju nakon 11.8 sadrzavati nekoliko vise frejmova za cry2, tj. hoce li novi driveri sadrzavati fixeve od predhodnih drivera?

Vrbaa'''
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
ATiGamer kaže...

a da li ce svi novi driveri koji izadju nakon 11.8 sadrzavati nekoliko vise frejmova za cry2, tj. hoce li novi driveri sadrzavati fixeve od predhodnih drivera?

normalno :)

15 godina

Ne znam je li do drivera ,ali imam jedan čudan problem.

Kada sam stavio 11.8 primjetio sam da mi je pao fps u Burnout Paradise i u nekim su mi igrama nekako čudna slova. Ne znam kako da objasnim, ali slova su slabije čitljiva. Kao kad stavite npr. sa 1024x768 na 800x600.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne znam je li do drivera ,ali imam jedan čudan problem.

Kada sam stavio 11.8 primjetio sam da mi je pao fps u Burnout Paradise i u nekim su mi igrama nekako čudna slova. Ne znam kako da objasnim, ali slova su slabije čitljiva. Kao kad stavite npr. sa 1024x768 na 800x600.

Za fps neznam, mozda je do drivera, ali za citljivost je normalno da u igri bude mutnije kad je niza reza zato sto onda to jedno slovo 'a' ne tvori vise npr 60 pixela nego npr 10.

15 godina
neaktivan

ali on ne kaze da je smanjivao rezu, samo je usporedio da dočara problem...

pogle jel ti uključen Morphological filtering, meni su zbog njega slova čudno izgledala, ili ostale postavke

★★★★★☆
17 godina
odjavljen

Meni je sa verzijom od prije koji mjesec BF2 postao neigriv. Teksture tla su se totalno rasturile. Ali dalje sam pobornik instalacije novih drivera, naravno.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina

11.9 beta

Instalacija prošla ok,zasada stabilni.

Nemam nikakav bench odvrtit.

Smrt fašizmu, sloboda narodu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Anti-fa kaže...

11.9 beta

Instalacija prošla ok,zasada stabilni.

Nemam nikakav bench odvrtit.

već 3 dana ih imam gore i rade savršeno, nikakvih problema, a da ne govorim o tome da se ccc(ecc ili kako god već) otvara u trenu za razliku od prije gdje je znalo trajat i par sekundi, sve u svemu zasad najbolji driver za moju  6950 unlocked :)

13 godina
protjeran

Imam Gigabyte HD6850 stara 6 mjeseci i zadnji drajveri koji su se uredno instalirali su 11.5.

Svi potonji izbacuju grešku na samome početku instalacije:\

screenshot u priloguXD

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Imam Gigabyte HD6850 stara 6 mjeseci i zadnji drajveri koji su se uredno instalirali su 11.5.

screenshot u priloguXD

Jesi probao Driver Sweeper ?

13 godina
protjeran
Lynnfield kaže...
Doc Holiday kaže...

screenshot u priloguXD

Jesi probao Driver Sweeper ?

DA:(

13 godina
neaktivan

Onda probaj ovako.

Izbrisi trenutne drivere preko Catalyst Center-a -- trazit ce te restart, restartaj pc -- sad idi u Local Disk C / program files i tamo izbrisi sve sto ima veze s ATI -- vrati se nazad u Local Disk C -- users -- tu sad idi u mapu s tvojim imenom -- appData (ovo ti je hidden pa ces morat ukljucit u folder options show hidden files -- roaming i tu isto izbrisi sve vezano uz ATI -- sad idi back i umjesto roaming idi u mapu Local i kad udes isto izbrisi sve vezano s ATI.

Nakon toga restart i probaj ponovno skinuti driver za svoju graficku.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I meni je isto izbacilo. Ja sam sve probao, i opet isti taj error na početku, upro OK i dalje se sve uredno instaliralo. Ima nekih deset dana, nisam primijetio nikakve greške, ustvari samo poboljšanje novim driverima. (HD6950)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I meni se to javilo na 11.9 ali se ins.i sve u redu;-)))

My way
13 godina
protjeran

Samo da javim rješeno!!!

Nakon instalacije drajvera sa službenih Gigabyte.com stranica (stari 10.10) samo odmah pokrenuo instalaciju drajvera 11.8 bez restarta i Win apdejta za HD6800 sada imam 11.8 na računalu.

Poboljšano je oko 10% framerate u Crysis 2 DX11 to sam izbenchmarkao:P

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:17 (Doc Holiday).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku

zadnjih par verzija,prije nikad

inače radi ok ali neznam u čemo je problem

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

mogao si bar onda napravit screenshot ili zapisat koju grešku...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku

Driver Sweeperom pocisti drivere, ocisti reg, rucno pobrisi sve vezano za ATI/AMD i napravi cistu instalaciju, pa bi trebalo radit

17 godina
odjavljen
chutac kaže...
M4X kaže...

Driver Sweeperom pocisti drivere, ocisti reg, rucno pobrisi sve vezano za ATI/AMD i napravi cistu instalaciju, pa bi trebalo radit

tražio sam po broju na internetu ali nisam našao rješenje

sweeper uvijek koristim

obrisao sam i u safe modu ali opet isto,greška na kraju

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
chutac kaže...
M4X kaže...

tražio sam po broju na internetu ali nisam našao rješenje

sweeper uvijek koristim

obrisao sam i u safe modu ali opet isto,greška na kraju

Daj SC greske, imam iskustva s AMD nesavrsenstvom :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice