Instalirao sam najnoveije 11.8 drivere i sad nemogu uopće otvoriti ccc. Zna li itko di je problem?
Grafa XFX HD 5870
Instalirao sam najnoveije 11.8 drivere i sad nemogu uopće otvoriti ccc. Zna li itko di je problem?
Grafa XFX HD 5870
Deinstaliraj ih ponovo sa DriverSweaperom u safemodu i instaliraj, trebalo bi biti ok onda.
Deinstaliraj ih ponovo sa DriverSweaperom u safemodu i instaliraj, trebalo bi biti ok onda.
Deinstalirao sam stare 11.6 sa driversweeperom, i jos izbrisao ati driver manager, pa onda (nakon reboota) instalirao 11.8.
To sam napravio kad sam prvi put isao instaliravati 11.8, i ne radi.
Jedino sto nisam bio u safe modu.
Jesi li deinstalirao 11.8 sa Driver Sweaperom vec ili samo 11.6??
Za safe mode upises u search box msconfig, otvoris ga i ides na boot safeboot apply ok i onda restart.
Stavio i ja 11.8 i gotovo nikakvu razliku nisam primjetio u odnosu na 11.7.
Nego, baš sam negdje pročitao da kad se uključi msaa da se primjeti boost od 10-20% više fps-a. Jeli netko probao?
Pozdrav! Zanima me da li ce svi noviji driveri (11.9 i ostali ...) sadrzavati sve fixeve/bolje performanse (10-20% brze izvodjenje nekih stvari) od starijih drivera?
Evo primjer:
11.8 driveri sadrzavaju:
Dakle, da li ce se na ostale novije drivere (11.9, 11.10 itd.) nadovezivati ovi mali boostovi od starijih drivera ili ce se ipak izgubiti u novijim driverima?
Uglavnom sva poboljšanja iz prijašnje serije driver-a idu u noviju (nažalost ponekad se potkrade i neka nova greška).
Pozdrav! Zanima me da li ce svi noviji driveri (11.9 i ostali ...) sadrzavati sve fixeve/bolje performanse (10-20% brze izvodjenje nekih stvari) od starijih drivera?
Evo primjer:
11.8 driveri sadrzavaju:
Dakle, da li ce se na ostale novije drivere (11.9, 11.10 itd.) nadovezivati ovi mali boostovi od starijih drivera ili ce se ipak izgubiti u novijim driverima?
nadovezuje se, inace ne bi imalo smisla.
Ne brini uvijek instaliraj najnovije verzije neces izgubiti nista :)
Ne donose uvijek novi driveri poboljsanja, dapace ponekad budu i losiji od prethodnika.
11.8 donose rast performansi u nekim naslova (npr. u Crysisu 2 DX11+hi res tex. nekoliko frejmova više avg) ali to je prvi driver nakon ohoho vremena koji mi se sruši ponekad... bsod, crni ekran i te spike. Jedva sam ga i izbrisao jer je javljao neke greške. Trenutno sam na 11.8 preview s kojim nemam nikakvih problema.
11.8 donose rast performansi u nekim naslova (npr. u Crysisu 2 DX11+hi res tex. nekoliko frejmova više avg) ali to je prvi driver nakon ohoho vremena koji mi se sruši ponekad... bsod, crni ekran i te spike. Jedva sam ga i izbrisao jer je javljao neke greške. Trenutno sam na 11.8 preview s kojim nemam nikakvih problema.
a da li ce svi novi driveri koji izadju nakon 11.8 sadrzavati nekoliko vise frejmova za cry2, tj. hoce li novi driveri sadrzavati fixeve od predhodnih drivera?
a da li ce svi novi driveri koji izadju nakon 11.8 sadrzavati nekoliko vise frejmova za cry2, tj. hoce li novi driveri sadrzavati fixeve od predhodnih drivera?
normalno :)
Ne znam je li do drivera ,ali imam jedan čudan problem.
Kada sam stavio 11.8 primjetio sam da mi je pao fps u Burnout Paradise i u nekim su mi igrama nekako čudna slova. Ne znam kako da objasnim, ali slova su slabije čitljiva. Kao kad stavite npr. sa 1024x768 na 800x600.
Ne znam je li do drivera ,ali imam jedan čudan problem.
Kada sam stavio 11.8 primjetio sam da mi je pao fps u Burnout Paradise i u nekim su mi igrama nekako čudna slova. Ne znam kako da objasnim, ali slova su slabije čitljiva. Kao kad stavite npr. sa 1024x768 na 800x600.
Za fps neznam, mozda je do drivera, ali za citljivost je normalno da u igri bude mutnije kad je niza reza zato sto onda to jedno slovo 'a' ne tvori vise npr 60 pixela nego npr 10.
ali on ne kaze da je smanjivao rezu, samo je usporedio da dočara problem...
pogle jel ti uključen Morphological filtering, meni su zbog njega slova čudno izgledala, ili ostale postavke
Meni je sa verzijom od prije koji mjesec BF2 postao neigriv. Teksture tla su se totalno rasturile. Ali dalje sam pobornik instalacije novih drivera, naravno.
već 3 dana ih imam gore i rade savršeno, nikakvih problema, a da ne govorim o tome da se ccc(ecc ili kako god već) otvara u trenu za razliku od prije gdje je znalo trajat i par sekundi, sve u svemu zasad najbolji driver za moju 6950 unlocked :)
Imam Gigabyte HD6850 stara 6 mjeseci i zadnji drajveri koji su se uredno instalirali su 11.5.
Svi potonji izbacuju grešku na samome početku instalacije:\
screenshot u priloguXD
Jesi probao Driver Sweeper ?
Imam Gigabyte HD6850 stara 6 mjeseci i zadnji drajveri koji su se uredno instalirali su 11.5.
Svi potonji izbacuju grešku na samome početku instalacije:\
screenshot u priloguXD
Jesi probao Driver Sweeper ?
DA:(
Onda probaj ovako.
Izbrisi trenutne drivere preko Catalyst Center-a -- trazit ce te restart, restartaj pc -- sad idi u Local Disk C / program files i tamo izbrisi sve sto ima veze s ATI -- vrati se nazad u Local Disk C -- users -- tu sad idi u mapu s tvojim imenom -- appData (ovo ti je hidden pa ces morat ukljucit u folder options show hidden files -- roaming i tu isto izbrisi sve vezano uz ATI -- sad idi back i umjesto roaming idi u mapu Local i kad udes isto izbrisi sve vezano s ATI.
Nakon toga restart i probaj ponovno skinuti driver za svoju graficku.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
I meni je isto izbacilo. Ja sam sve probao, i opet isti taj error na početku, upro OK i dalje se sve uredno instaliralo. Ima nekih deset dana, nisam primijetio nikakve greške, ustvari samo poboljšanje novim driverima. (HD6950)
I meni se to javilo na 11.9 ali se ins.i sve u redu;-)))
Samo da javim rješeno!!!
Nakon instalacije drajvera sa službenih Gigabyte.com stranica (stari 10.10) samo odmah pokrenuo instalaciju drajvera 11.8 bez restarta i Win apdejta za HD6800 sada imam 11.8 na računalu.
Poboljšano je oko 10% framerate u Crysis 2 DX11 to sam izbenchmarkao:P
zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku
zadnjih par verzija,prije nikad
inače radi ok ali neznam u čemo je problem
mogao si bar onda napravit screenshot ili zapisat koju grešku...
zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku
Driver Sweeperom pocisti drivere, ocisti reg, rucno pobrisi sve vezano za ATI/AMD i napravi cistu instalaciju, pa bi trebalo radit
Driver Sweeperom pocisti drivere, ocisti reg, rucno pobrisi sve vezano za ATI/AMD i napravi cistu instalaciju, pa bi trebalo radit
tražio sam po broju na internetu ali nisam našao rješenje
sweeper uvijek koristim
obrisao sam i u safe modu ali opet isto,greška na kraju
tražio sam po broju na internetu ali nisam našao rješenje
sweeper uvijek koristim
obrisao sam i u safe modu ali opet isto,greška na kraju
Daj SC greske, imam iskustva s AMD nesavrsenstvom :)