ako netko ima 10.3 ili 10.8 za windows 7 32 bitnu verziju pa da moze uplodat na rapid share ili nes...jer ja nemrem nac za 32 bitnu verziju...stalno mi izbacuje za 64 :S a ni jedni mi nisu dobri osim ta 2
ako netko ima 10.3 ili 10.8 za windows 7 32 bitnu verziju pa da moze uplodat na rapid share ili nes...jer ja nemrem nac za 32 bitnu verziju...stalno mi izbacuje za 64 :S a ni jedni mi nisu dobri osim ta 2
evo tu ih sve imašklik
imam jedan problemcic
naime imao sam 10.4 drivere s CCC-om i stavio sam instalirat 10.3 drivere koji su instalirani najnormalnije i sve radi,ali nemam vise CCC-a cak ni nakon zasebne instalacije mi se ne pokazuje kad kliknem desni klik na desktopu..ima li itko ideje zasto je to tako?
TX-P__X20E?
Kupih ga i ja (točnije moji starci) prije koji tjedan..izvrstan TV..
Sry na OT..
imam jedan problemcic
naime imao sam 10.4 drivere s CCC-om i stavio sam instalirat 10.3 drivere koji su instalirani najnormalnije i sve radi,ali nemam vise CCC-a cak ni nakon zasebne instalacije mi se ne pokazuje kad kliknem desni klik na desktopu..ima li itko ideje zasto je to tako?
Možda starija verzija nije lepo deinstalirala noviji CCC, probaj da deinstaliraš CCC i driver u Control Panelu pa ponovi instalaciju.
TX-P__X20E?
Kupih ga i ja (točnije moji starci) prije koji tjedan..izvrstan TV..
Sry na OT..
Kome ti to?
Moj je TX-P42S20E ilitiga kraće S20 osjetno skuplji model sa full hd rezom, X20E ima mislim 1024x768.
Kome ti to?
Moj je TX-P42S20E ilitiga kraće S20 osjetno skuplji model sa full hd rezom, X20E ima mislim 1024x768.
Tebi...sučelje je isto, pa sam zato pitao...
Da, u pravu si što se tiče reze..
Tebi...sučelje je isto, pa sam zato pitao...
Da, u pravu si što se tiče reze..
No ipak nevidim nikakve koristi od full hd reze u odnosu na X20, bar prema onome što sam vidio u trgovini.
Evo imam problem.. I to veliki..
Reinstalirao sam Windowse te sam instalirao drivere za matičnu, te sam onda probao za grafu..
Tijekom instalacije za grafu komp mi se ugasio.. Skinuo sam neke drivere s neta te je instalacija prosla dobro..
No kao da se instalacija nije ni dogodila, jos uvjek je komp bio spor a ja sam ga jos restartao ali nije bilo nista od toga. . Jos uvijek je laggao kad bi npr scrollao nesto ili kad bi micao otvoren folder po desktopu..
Pa ako mi netko moze pomoci molim vas da to ucinite..
Moja grafa je ATI HD 5670..
Probaj pokrenuti instalacijski fajl od drajvera ponovo, pa klikni na Uninstall.
I onda ponovo download drajvere i reinstaliraj
Imaš drajvere 10.3 koji su meni bili najbolji ove godine
Zna li netko kada ce izaci Catalyst 10.10 (il kako se vec zove)?
Krajem mjeseca.
jesu za cf ii dalje najbolji 10.5hotfix driveri??
Znam da sa nijednim poslje 10.5 neradi drugi GPU kod Radeona HD 3870X2 i 4870X2 u Battlefield: Bad Company 2 igri.
Znam da sa nijednim poslje 10.5 neradi drugi GPU kod Radeona HD 3870X2 i 4870X2 u Battlefield: Bad Company 2 igri.
jep.provjerio sam ali reko možda ima neki bolji hotfix od ovog 10.5. sramota za ati da imaju takve drivere
jep.provjerio sam ali reko možda ima neki bolji hotfix od ovog 10.5. sramota za ati da imaju takve drivere
Mah ništa čudno. Strpiš se koju godinu dok srede driver za tvoju grafičku i to je to :-)
Ja sam samo zbog tih razloga prešao na nvidiju. I sada cu kupiti GTX 470 a ne HD 5870 zbog iste stvari. Vec sam naručio GTX 470.
da ali ja sam za 700 kn dobio heben performance boost :D
Zbog šugavih driver-a i ja samo gledam kako ću zbrisat na Nvidiju..
imas ovdje za skinit beta verzija Catalyst 10.10 http://www.downloadatoz.com/driver/articles/amd-radeon-hd-6800-series-display-driver-catalyst-10-10-8-782-whql-for-windows-vista-seven.html
Zbog šugavih driver-a i ja samo gledam kako ću zbrisat na Nvidiju..
To je i meni dosadilo sa 3870x2, jedinon su mi 10.3 radili dorbro, ali ne i u svim igrama, pa sam zato prešao na 9800GTX+, i za sad nemam nikakvih problema sve radi savršeno, jedino mi je počela bacati atrefaktete, pa sam je malo stavio na pećenje i sad radi ko nova, i zadaovoljan sam.
jel tko probao 10.10 drivere na 57xx ili 58xx seriji?
sta su dosli 10.10???
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx
widim da pise i kao nesto za starcraft 2 da je poboljsano nes sa 10.10, a meni se smrzava starcraft2 nadam se da ce se sad rijesit!
Da za sta to sluzi :)
evo instaliro sam 10.10-----tako mi bog pomogao