9800 gt ili hd 3870

poruka: 35
|
čitano: 4.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: 9800 gt ili hd 3870

Moraš kolegi platiti pizzu il ćevape, zaslužio je. Nisi puno profitirao, ali s obzirom da ti na ATI-ju nije radio DVI sasvim dovoljno si na dobitku pa imaš računa počastiti legu bar sa cugom. Vidjet ćeš i kasnije bit ćeš sve zadovoljniji jer će ti biti brža u još puno igara.

16 godina
neaktivan
9800 gt ili hd 3870
molim vas za pomoć, imam grafičku radeon HD 3870 i igra burnout paradise ultimate box i još neke ne tako zahtjevne igre idu mi glatko bez imalo trzanja ali od jednom mi se monitor zagasi i neda se više otvoriti.A dok na malo zahtjevnijem call of duty 4 se ne gasi, i to me malo buni, i neznam u čemu je problem u grafičkoj, procesoru ili skroz nečim drugim, pa bi molio za odgovor, unaprjed hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
9800 gt ili hd 3870
molim vas za pomoć, imam grafičku radeon HD 3870 i igra burnout paradise ultimate box i još neke ne tako zahtjevne igre idu mi glatko bez imalo trzanja ali od jednom mi se monitor zagasi i neda se više otvoriti.A dok na malo zahtjevnijem call of duty 4 se ne gasi, i to me malo buni, i neznam u čemu je problem u grafičkoj, procesoru ili skroz nečim drugim, pa bi molio za odgovor, unaprjed hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
9800 gt ili hd 3870

Sumnja pada na napajanje??? Kakvo napajanje imaš i bilo bi dobro navesti kompletnu konfiguraciju(MBO,proc,grafa,memorija,napajanje,kakve coolere imaš na procesoru i grafi) da li je clockano ili ne???

Uglavnom malo više podataka, a ako neznaš posluži se programom CPU-z ili GPU-z ili jednostavno Everest skini i sve lijepo pišeOsmijeh

Glede napajanja morat češ zaviriti u kantu i prepiši o čemu se radi.

E7200 aka 3.6GHZ Abit IP35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 19:57 (Smille).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 9800 gt ili hd 3870
procesor CPU AMD Athlon 64 X25200 BOX,dual core, matična MB gigabyte MA770-DS3, DDR2 2gb RAM 800 MHz, grafička gigabyte radeon HD 3800 512mb DDR3, napajanje chieftec power supply 450W
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice