6850 i trixx

poruka: 5
|
čitano: 928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
6850 i trixx

pozz

kad god izađu novi driveri tu nastaju i novi problemi. dok imam instaliran trixx i u njemu mijenjam mhz, svaki puta kada refresham stranicu slika na ekranu se lomi itd. da li je netko imao slican problem i da li zna rjesenje.

p.s. to mi se pocelo dešavati nekon instalacije prijasnjih beta drivera. i prilikom desnog klika na alatnu traku ne pokazuju se 3 izlaza vec 6 (ako znate kaj mislim)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 14:55 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
6850 i trixx

AMD je malo ukakio PowerPlay sa 12.9 beta driverma, zato se desava, zapravo to je flicer zbog mijenjanja clocka Vrama, ali desava se i kada samo core clockas, jer se apply-a obje frekve.

Solucija je da koristis MSI AB i iskljucis PP u MSI AB cfg file-u.

Sta ces sa AMD-om nema plug and play, uvijek neki tweakovi trebaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 6850 i trixx

instalirao sam afterburner, ali ne mogu GPU dici iznad 850 MHz - isto kao i u catalystu. na sapphire tixx ide i preko 950! htio bih staviti na 935 jer mi radi najstabilnije...

14 godina
neaktivan
6850 i trixx

Editujes MSI AB cfg file i to je to.

Imas veci limit.

Evo ti link, ovde ima MSI AB unnoficial sekciju.

Link: http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread/0_40

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:24 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 6850 i trixx

editiram cfg ali ne pomaze. zanimljivo, dok maknem sve, u catalystu pratim i brzina memorije je uvijek na max, a dok instaliram trixx odmah padne na 300 mhz i događa se flicker...

EDIT: problem se sam rijesi kada par puta ukljucim i iskljucim drugi ekran. koja glupost...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 12:40 (Idealist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice