Sony DSC-H100B ili Fuji Finepix S2950

poruka: 2
|
čitano: 4.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sony DSC-H100B ili Fuji Finepix S2950

He, pozdrav!

Novi sam na ovom forumu, a i nemam baš iskustva s digitalnim fotoapartima, pa vas molim za pomoć...

Trebao bih kupiti novi digitalni fotoaparat ovih dana i imam ponude za Sony DSC-H100B i Fuji Finepix S2950, pa razmišljam između ta dva modela...

U principu ću ga koristiti za slike u unutarnjem prostoru, detalje poput tanjura, keramike i slično, i prema sadašnjim uvjetima u ne tako dobrom osvjetljenju... pa bih molio mišljenje i s obzirom na to...

Dakle, što mislite, koji je bolji odabir?

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Sony DSC-H100B ili Fuji Finepix S2950
TommyM kaže...

He, pozdrav!

Novi sam na ovom forumu, a i nemam baš iskustva s digitalnim fotoapartima, pa vas molim za pomoć...

Trebao bih kupiti novi digitalni fotoaparat ovih dana i imam ponude za Sony DSC-H100B i Fuji Finepix S2950, pa razmišljam između ta dva modela...

U principu ću ga koristiti za slike u unutarnjem prostoru, detalje poput tanjura, keramike i slično, i prema sadašnjim uvjetima u ne tako dobrom osvjetljenju... pa bih molio mišljenje i s obzirom na to...

Dakle, što mislite, koji je bolji odabir?

Hvala na pomoći!

Koristi tražilicu, netko je već uzimao taj model. Fujia sam skoro kupio po izuzetno povoljnoj cijeni u 12.mjesecu prošle godine, sad mi je žao što nisam. U svakom slučaju bih ti ga preporučio, posebno zbog toga jer je odličan bridge model, čak ako se i ne misliš baviti fotografijom, plus, veliki dio parametara možeš ručno podešavati. Ukratko, imam sličan problem, također industrijska/komercijalna fotografija, a sa point'n'shoot kompaktom nemogu dobiti zadovoljavajuću kvalitetu slike, posebno zbog toga što trebam ogromne slike, bez imalo šuma. Najvjerojatnije ću i ja uzeti takav Fuji, kao bridge naravno do punokrvnog DSLR-a.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice