Ostalo ili otkazu usred nicega, ili razvuku u ovakve splacine..

Arrow ima sezonu previše isto ili čak dvije.
Pa okej tebi je ocito omiljeni žanr romantična drama... Lipo tako napiši... Nisi osoba od akcije volis romansu...Ja nažalost kad serija traje 9 epizoda po uru vrimena volin da ima baren pola sata događanja da se nešto dešava...Ima san očekivanja od serije nažalost serija je ispala smece...
Tipični nepromišljeni tinejđeri
Taj dio je jednostavno i nedvosmisleno objašnjen u seriji tako da mi nije jasna tvoja zbunjenost..
Joj baš si nedokazan, ovo je topla uhljebska prića.
1. briga uhljebe što je potrošnja struje otišla 100% gore kad su spojeni na dvije tri nuklearke u blizini pa je struja đabe, plačica kapa svaki mjesec, imaju ekipu koja održava elektrane, trafostanice su kvalitetno odžavane, HEP hendla sve, nema alarma nikakvih niti je došlo do ispada mreže. Toga valjda ima samo u glupoj Ukrajni da dolazi do ispada mreže.
2. Klikere boli kikić, bila marenda pa im se ne žuri.
3. Uključili su struju kvartu samo ljude zaboravili dovesti u kvart
4. mall su bolje zaštitili od curenja svjetla i buke nego HR 1991 tokom zamračenja
5. valjda sam mi kao klinci bili jedine budale koje smo išli po napuštenim objektima i bili uhvačeni. Amereričanska dijeca su ipak naprednija od nas balkanaca
Trebali su ostaviti taj dio kao flashback kako je bilo i u igri. Od 15 min flashbacka su napravili cijeli EP a cijeli DLC traje malo duže od cijele epizode. S razlogom EP07 ima najboru ocijenu.
Last of us, znaci u zadnjoj epizodi imamo i kanibale, nebi nikad pogodio! Šta je sljedeče?
vidim ja da puno ljudi tu nije uopce igralo igru i lupeta bezveze. velika vecina stvari na koju se zalite je i u igri, i gay ljudi i paljenje soping centra i kanibali itd itd.
Ako vam to ne pase onda vam ne pase last of us.
Meni je zadnja epizoda bila supika...
Nedostajalo mi je vidjeti kako režu ljude, ruke, noge, uši, malo bre krvavo da bude, a ne ova light verzija...
Onaj brko bolan prije deset minuta ne može hodati, onda odjendared poroka njih četrpet, kao Stevo Segal..
Ljudi gladni, mora se nešto jesti.
Malo sam razočaran zadnjom EP od TLOU. Ok, znam da mi je dio s Davidom vrhunac igre ali nema tunela straha, bolnica nekako zbrzana zapravo cijeli EP zbrzan. Kad sam vidio koliko EP traje odmah mi je bilo sumnjivo
Malo sam razočaran zadnjom EP od TLOU. Ok, znam da mi je dio s Davidom vrhunac igre ali nema tunela straha, bolnica nekako zbrzana zapravo cijeli EP zbrzan. Kad sam vidio koliko EP traje odmah mi je bilo sumnjivo
i mene je sokiralo na pocetku kad sam vidio 40 i kusur minuta. ocekivao sam barem sat-sat i 15 minuta epizodu.
cini mi se da serija nije toliko razvikana ali apsolutna preporuka , jedna od boljih sto sam gledao zadnjih godina.
Trenutno sam na 4.sezoni.
Točno.
Ako se o njoj puno ne piše, ne znači da nije kvalitetna.
Bitno je da se ovdje deset stranica raspravlja o govancetu zvanom The Last of Us.
Last of us je kao Wedsnday serija, svi dali preko 9 ocjenu i pricali o tome kada je bila aktualna i kada je hype prosao dosla je na nekih 8.2 koliko je i realno. Ista stvar sa last of us, super za pogledati, pogotovo nama fanovima igre, ali nigdje ni priblizno najboljim serijama ikada. Ali s druge strane, te najbolje serije ikada imaju vise sezona, a ova je tek na prvoj.
Last of us je kao Wedsnday serija, svi dali preko 9 ocjenu i pricali o tome kada je bila aktualna i kada je hype prosao dosla je na nekih 8.2 koliko je i realno. Ista stvar sa last of us, super za pogledati, pogotovo nama fanovima igre, ali nigdje ni priblizno najboljim serijama ikada. Ali s druge strane, te najbolje serije ikada imaju vise sezona, a ova je tek na prvoj.
Broj sezona obicno ubije kvalitet serije. Sve vrhunske serije koje sam ja gledao su vrhunske zbog prve sezone....Jako su rijetke serije koje drze kvalitet kroz vise sezona.
Broj sezona obicno ubije kvalitet serije. Sve vrhunske serije koje sam ja gledao su vrhunske zbog prve sezone....Jako su rijetke serije koje drze kvalitet kroz vise sezona.
Star Trek Picard napokon liči na nešto u trečoj sezoni.
Yellowstone fenomenalan, iako je 5. sezona slabija, nekako imam osjecaj kao da je citava sezona filler/ nista se nije dogodilo u 8 epizoda.
1899 mi je zapravo bio dosadan, iako sam inace ogroman fan settinga... i sve je to super odradeno i divno, al jednostavno me nije ni blizu odusevilo kao sto sam se nadao
1923 je zato zbilja odlican :) i biti ce jos bar jedna sezona
Tko nije gledao prve dvije Picarda preporuka preskočit, 3. je prava stvar.
Tko nije gledao prve dvije Picarda preporuka preskočit, 3. je prava stvar.
3.sezona?
N00b, star trek fan gleda sve
Uh, teško mi je bilo prožvakat prve dvije Picarda, stvarno teško, o Discovery-u neću trošit fontove.
To je samo tvoj pogled na to.
Imam potpuno drukčije mišljenje.
Ima bezbroj vrhunskih serija kojima su sve sezone odlične, no potkrade se u svakoj sezoni poneka lošija epizoda..
Dakle, moje je mišljenje da ima više vrhunskih serija koje su od prve do zadnje sezone vrlo dobre, ili odlične.
Nekima pak baš ne valja baš prva sezona, poslije se razvije u nešto dobro tek u drugoj sezoni, pa na dalje...