Za par dana kupujem! molim vas da mi neki preporućite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas recite mi jel 8.12 uzimam volan neki treba mi za Live For Speed max 400 kn ni kune iznad nemogu izvuč od matorih
HVALA UNAPRIJED
Molim vas recite mi jel 8.12 uzimam volan neki treba mi za Live For Speed max 400 kn ni kune iznad nemogu izvuč od matorih
HVALA UNAPRIJED
Pogledaj u HGspot-u imas rasprodaju, mozda nađeš Logitech MOMO
HVALA UNAPRIJED
Pogledaj u HGspot-u imas rasprodaju, mozda nađeš Logitech MOMO
Nemaju Logitech MOMO ima jedan logitech po 700 kn i niti jedan sve ostalo trust
EDIT: mora biti dostupan u os!!!!!
- ja bi ti preporučio da dodaš još 200 kn, isplati se za logitechov najbolji model prije g25
- ja bi ti preporučio da dodaš još 200 kn, isplati se za logitechov najbolji model prije g25
Žalosno ali istinito nedaju ni lipe više max bi dodali 50 kuna...znate kaki su matorci...
Evo kupio sam ovaj volan LINK odlićan je sad sam igro BMW M3 Challenge
Evo par slika mog novog Logitech volana a sada više se nemoram mućit kako se piše Logitech jer na volanu mi piše hehe...naj više mi se sviđa na njemu vakumski držaći da neskliže po stolu jedino papućice su nisko...oko 220 stupnjeva ide forceback je odlićan isto...svako ko uzima volan do 400kn nek uzme ovaj neče pogrješit njegova cjena u linksu 352.90 dostupan u osijeku i zagrebu ja sam moj uzeo u Electronic Centru patio ga 352.90kn
Ako nekog neš zanima o tom volanu nek se javi u ovoj temi i ja mu sve kažem!
evo mene zanima kolko dobro se može pričvrstit na stol i jel se volan vraća sam sredinu
evo mene zanima kolko dobro se može pričvrstit na stol i jel se volan vraća sam sredinu
Ovako kada ga okreneš npr u ljevu stranu i pustiš on se vrati ali nevrati se na sredinu nego se zaljulja! ima vakumske držaće takva 3 idu u paketu ali odvojeno imaju na volanu 3 rupe i u njih staviš i okreneš te vakumske držaće i drži odlićno!
SPECIFIKACIJE
* volan za PC
* dvostruki motori za kvalitetne i snažne vibracije
* promjer volana 25.4 cm
* ukupno 20 tipki na volanu (uključujući i osmosmjerni D-pad i dvije tipke sa stražnje strane volana)
* dvije pedale
* tipka za paljenje i gašenje vibracija
* statusna LE dioda crvene boje označava je li uključen efekt vibracije
* napajanje iz jednog USB porta
* kut zakreta volana: oko 220 stupnjeva
Evo s svih strana volan zajedno i s kutijom! i stavljenim i odvojenim vakumskim držaćima!
Ovako mene zanim Koliko je stupnje okret na volanu MOMO racing i dali radi na svim PC igrama(sa autima)
Ovako mene zanim Koliko je stupnje okret na volanu MOMO racing i dali radi na svim PC igrama(sa autima)
240* rotacije. Radi na svim simulacijama koje sam igrao (rFactor,GTR2, Race 07...)
volan dosta dobro izgleda jedino malo pedale jadno izgledaju
e a jel ima taj volan ono kad skreces u zavoj ta volan daje otpor....da teze ide ko u stvarnosti ako ima onda je dobar
volan dosta dobro izgleda jedino malo pedale jadno izgledaju
e a jel ima taj volan ono kad skreces u zavoj ta volan daje otpor....da teze ide ko u stvarnosti ako ima onda je dobar
nema! ima vibraciju onaj fedback ma za 350kn odlićno!
nezz zasto neko trosi novac na "plasticne stvari kao volan,papucice za gas itd"
radje kao ja svaki dan se vozaj autom i krsi ga preko livada. ili glavnom cestom..(neki kazu nemam godina da vozim auto,nemam ni ja,imam 15)
radje kao ja svaki dan se vozaj autom i krsi ga preko livada. ili glavnom cestom..(neki kazu nemam godina da vozim auto,nemam ni ja,imam 15)
Hvala ti što si to podijelio sa nama. LOL
složio bih se s tobom, al ipak mora se i na PC-u, nije sam to dovoljno
Može preporuka nekog volana do 350kn za shift 2 da ne otvaram novu temu
Traži po oglasima polovni ovakav kao moj. Možeš ga kupit za 200- tinjak kuna, a bolji je od svega novog što ima u ponudi do 600 kn.
ima ih dosta ali bez force feedback
Edit :da li ovaj ima force feedback http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/logitech-volan-pc-oglas-4975177
haha, pa ima dosta volana kod nas u ponudi, ali ne boljih od Logitecha za manje od 500 - 600 kn.
ne nisam mislio općenito na sve volane nego za taj volan koji ti imas ima ih dosta takvih ali bez force feedback
Bez force feedbacka nema smisla kupovat, to je velika razlika.