PES 2011 joystic ps2 to usb

poruka: 6
|
čitano: 4.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pes 2011...Igra je odlicna........................

nego je*e me jedna stvar...

iman joystik još od pokojne stare ps2, i najbolji mi je, nebi ga minja ni za šta... nabavija san neki konverter u emmezete,ps2 to usb, piše proizvođač čipoteka..

ali ima jedan problem, u settings.exe od pes2011.. (i prije) neradi mi desni pad.. ovaj s kojima se rade finte u 11ci... u settings.exe dođe slika joystika s xboxa ili nekoga neznan:

jeli neko ima neko riješenje, driver, neki drugi vrag, samo da ne kupujen novi joystik...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PES 2011 joystic ps2 to usb
pr_O_digy kaže...

Pes 2011...Igra je odlicna........................

nego je*e me jedna stvar...

iman joystik još od pokojne stare ps2, i najbolji mi je, nebi ga minja ni za šta... nabavija san neki konverter u emmezete,ps2 to usb, piše proizvođač čipoteka..

ali ima jedan problem, u settings.exe od pes2011.. (i prije) neradi mi desni pad.. ovaj s kojima se rade finte u 11ci... u settings.exe dođe slika joystika s xboxa ili nekoga neznan:

jeli neko ima neko riješenje, driver, neki drugi vrag, samo da ne kupujen novi joystik...

tak je meni bilo na pes 2010,al probo sam na demo(pes11) i radilo je 

neznam kak i sam sam se zacudio

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 16:33 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

cekaj tebi radi desni pad na pes2011 demo, a meni neradi na pes2011 full ?

koji k*rac je sad ovo ????????????

16 godina
protjeran
pr_O_digy kaže...

cekaj tebi radi desni pad na pes2011 demo, a meni neradi na pes2011 full ?

koji k*rac je sad ovo ????????????

tak je! imam od ps2 controller i iz chipoteke taj ps2 - usb i na demo mi radi na full nisam probo 

to smo kod frenda igrali na windows 7 x86 nismo stavljali nikakve posebne drivere

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
15 godina
neaktivan

jebote ima puno razlike u tim adapterima. ja imam par komada, kupio sam u chipoteci za 25 kn, uštekaš ih i sve 5 radi. bez drivera ali nema vibru niti desni analog radi. 

ima onih koji primaju 2 joysticka, dodju sa nekim driverom, meni nije radilo ali moj frend ima isti ali sa drugacijom led diodom na njemu i tvrdi da radi sve. plave boje za 2 komada ...

tih kineskih izuma ima na tone, trazio sam po netu, jer joy za ps2 je naj joystick, hebes ove logiteche i slicna sranja. jer super je kad dodjes kod nekog ko ima ps3 i igraš kao da si doma. 

uglavnom zna li ko di ima kupit adapter na kojem radi i desni analog. 

0 0 hvala 0
16 godina

ja imam onaj malo stariji iz chipoteke(kupio sam ga prije 5mj.) i nikad mu nije radio desni analog,a to je naveo i netko u bircu kada sam pitao(da nece raditi desni)...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice