Evo najprije da kažem da ovo što ću sljedeće napisati se ne odnosi direktno na BUG jer nisu oni krivi ali ipak iz frustracije sam odlučio otvoriti ovu temu i podjeliti s ljudima što me muči i siguran sam da su se takvi problemi već dešavali i dešavaju se iznova svaki mjesec. Naime izluđuje me dostavljanje mog Bug-a...fucking poštar ga nagura u je*eni sandučić na takav način da prelomi Bug (zaboravio sam napomenuti da sam na pretplati) samo da uspije zatvoriti vrata na sandučiću, samim time DVD koji je unutra upakiran trpi određene sile i začudo ga nije slomio...na samom časopisu ostaje prijelom koji se vidi na svakoj stranici i nije ga moguće više otkloniti. Na neprozirnoj srebrnoj foliji se vide svi tragovi oštećenja i guljenja i struganja te djelovi časopisa vire odma van i samim time su izloženi vremenskim uvjetima koji u današnje vrijeme u hrvatskoj nisu nimalo povoljni...
Problem je u tome što već 10 godina skupljam taj časopis i uredno arhiviram sve i jedan DVD ili CD. Prije sam kupovao časopise na kioscima i mogu reći da tada nisam naletio niti na jedan loš primjerak...
Nije ovo sada prvi put da mi doma dolazi salata od Bug-a ali sve šutim i mislim biće bolje...oće vraga! Jednostavno se nemam vremena zajebavat s odlascima u poštu da ih sve tamo postrojim...očito poštar čim dobije bug za dostavu ga ljutito nagura u torbu samo da mu zauzima što manje mjesta...
Poslikao sam baš za ovaj mjesec kako je došlo pa kad prebacim slike na komp budem stavio da sami pogledata...stvarno jadno ako nikoga nema doma (šta nije slučaj kod mene) onda bolje da ostavi kod vrata umjesto da na cesti kod ugrade trpa u poštanski sandučić čiji format nije za takve časopise nego za pisma ali ne on mora silovati...
Jel imao tko sličan slučaj i što se može poduzeti da se to više ne događa jer mi je puna kapa više smeća koje mi dostavljaju umjesto onoga šta sam pošteno platio!! Može li sam BUG se zauzeti za svoje kupce?