Pa zar nije sramota??? zaključana tema

poruka: 28
|
čitano: 4.630
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Evo najprije da kažem da ovo što ću sljedeće napisati se ne odnosi direktno na BUG jer nisu oni krivi ali ipak iz frustracije sam odlučio otvoriti ovu temu i podjeliti s ljudima što me muči i siguran sam da su se takvi problemi već dešavali i dešavaju se iznova svaki mjesec. Naime izluđuje me dostavljanje mog Bug-a...fucking poštar ga nagura u je*eni sandučić na takav način da prelomi Bug (zaboravio sam napomenuti da sam na pretplati) samo da uspije zatvoriti vrata na sandučiću, samim time DVD koji je unutra upakiran trpi određene sile i začudo ga nije slomio...na samom časopisu ostaje prijelom koji se vidi na svakoj stranici i nije ga moguće više otkloniti. Na neprozirnoj srebrnoj foliji se vide svi tragovi oštećenja i guljenja i struganja te djelovi časopisa vire odma van i samim time su izloženi vremenskim uvjetima koji u današnje vrijeme u hrvatskoj nisu nimalo povoljni...

Problem je u tome što već 10 godina skupljam taj časopis i uredno arhiviram sve i jedan DVD ili CD. Prije sam kupovao časopise na kioscima i mogu reći da tada nisam naletio niti na jedan loš primjerak...

Nije ovo sada prvi put da mi doma dolazi salata od Bug-a ali sve šutim i mislim biće bolje...oće vraga! Jednostavno se nemam vremena zajebavat s odlascima u poštu da ih sve tamo postrojim...očito poštar čim dobije bug za dostavu ga ljutito nagura u torbu samo da mu zauzima što manje mjesta...

Poslikao sam baš za ovaj mjesec kako je došlo pa kad prebacim slike na komp budem stavio da sami pogledata...stvarno jadno ako nikoga nema doma (šta nije slučaj kod mene) onda bolje da ostavi kod vrata umjesto da na cesti kod ugrade trpa u poštanski sandučić čiji format nije za takve časopise nego za pisma ali ne on mora silovati...

Jel imao tko sličan slučaj i što se može poduzeti da se to više ne događa jer mi je puna kapa više smeća koje mi dostavljaju umjesto onoga šta sam pošteno platio!! Može li sam BUG se zauzeti za svoje kupce?

365 dana za kompom :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pa zar nije sramota???

Ne vjerujem da iko iz BUG redakcije ima neke vez sa postom. To ti sredi sa postarom. Jedino ako on prati forum pa se nadje prozvan ;)

Mozda je bio ljut jer nije dobio na nagradnoj igri a bas mu treba novi komp ;)

16 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Zar ne bi bilo najbolje da poštaru objasniš situaciju slijedeći put kada će biti u ulici ili ti dostavljati račune?

alrighty then

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Ili kupiš veći sandučić

20 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pa zar nije sramota???

Sto nije receno da BUG dostavljaju drugi sada ? Izlanuo se

Nema ti tu previse srece osim da direktno reagiras.

Meni su jednom uspjeli DVD prelomiti (nije BUG-ov), na sto sam otisao u postu i rekao - svaka cast, ipak je za to trebala i snaga i glupost.

Pa sam se otisao malo svadjati u centralnu postu u Zagrebu, pa malo tu kod mene i od onda sve sljaka - bar za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Phobocaster kaže...

Poslikao sam baš za ovaj mjesec kako je došlo pa kad prebacim slike na komp budem stavio da sami pogledata...stvarno jadno ako nikoga nema doma (šta nije slučaj kod mene) onda bolje da ostavi kod vrata umjesto da na cesti kod ugrade trpa u poštanski sandučić čiji format nije za takve časopise nego za pisma ali ne on mora silovati...

poštujući zakone fizike, struke i nešto nedefinirano.. (kao feeling?), poštar mora nagurati časopis.

On ga nesmije ostaviti negdje drugdje.

Tvoj sandučić je tvoj, pa time i gabaritima, ondosno -postavi veći ako narućiš dostavu trokrilnog ormara poštom.

-pa sorry, ali niti poštar ili BUG nemogu utjecati na to. Osim da bug pri zahtijevu za pretplatu, doda klauzulu o dovoljno velikom sandučiću, kojeg će posebna tročlana konisija (i Oleg?) atestirati da zadovoljava norme za isporuku tj. primanje sadržaja.

To sam pokušao reči na neki šaljiv naćin, mada mi je jasno nezadovoljstvo, ali realno, nema pomoći.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Probaj im poslati mail.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Ili kupi veci sanducic ili idi na kiosk. Da je sanducic dovoljne velicine ne bi ga mogao zguzvati ni da hoce. 

A da ti ga ostavlja vani, sta bi tek onda bilo da pokisne!

Nista cudno to nije, i ja sam prije par godina radi pretplate na casopise kupio novi sanducic.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pa zar nije sramota???

Ma samo kupi veci sandučić i super,ja imam onaj di mi dolazi Vecernji list i super stane unutra.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

poštujući zakone fizike, struke i nešto nedefinirano.. (kao feeling?), poštar mora nagurati časopis.

Jeli može pokucati na vrata i dati u ruke ili baš mora to sve nagurati? Sigurno postoje neka pravila za ovaj slučaj.

17 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Nemojte slati nikakve mejlove itd, još najbolje da mu netko od šefova sere. Kad uloviš poštara zamoli ga da makar pozvoni pa da vidi je li netko doma tko može preuzeti časopis.

Njemu je posao dostaviti robu u sandučić. Zamisli koliko on vremena i živaca potroši trpajući taj Bug u onaj mali prostor. Kad bi ga recimo stavio na sandučić jer je časopis očito prevelik- tek tada ne bi ništa čitao svaki mjesec. Imaš razlog za ljutnju, ali sve se da riješiti pristojnim razgovorom.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

dogovori sa postarom da ti ga baci ispred kucnih vrata, daj mu za kavu i to je to :D

osim ako nisi na prvom katu...

meni su ga jedan mj ukrali iz poste u 5 minuta, isao sam do ducana i bio je u posti, kad sam se vratio nije ga bilo... onda sam ga jednostavno preselio kod bake na selo gdje postar nosi sve na ruke i moj bug je citav i nikakvih problema, a imao sam slicna kao i ti...

sad me rodbina cesce vidi XD

Tony kaže...
ihush kaže...

Jeli može pokucati na vrata i dati u ruke ili baš mora to sve nagurati? Sigurno postoje neka pravila za ovaj slučaj.

pa zamisli da svakom gura svoj casopis u ruke a zgrada ima 20 katova...

gdje bi taj postar bio?

van sanducica ga nesmije ostavit, barem nebi smjeo... ali sve po dogovoru

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 2:24 (Hacker-ri).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Stari, očekuješ previše.

Kupi veći sandučić.

Poštar mora dostaviti sve što ima, i di bi on došao da sad dostavlja svakome sve do vrata?

Eventualno ga zamoli osobno da ti na drugi način ostavi to što ti donosi.

U svakom slučaju to nije njegov problem niti bi trebao biti.

Još jednom, kupi veći sandučić.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
17 godina
Pa zar nije sramota???

Osim prelamanja buga, meni se redovito dogodi da mi dodje 20.og u mjesecu. Dva tri puta mi se dogodilo da mi dodje na vrijeme (do 5 u mjesecu) inace redovito dolazi iza 10-og...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Pa zar nije sramota???

Uzmi marker crni i napiši na sandućicu nesavijaj mi bug idući put ili ćeš ti bit savijen.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 9:07 (Weky).
Moj PC  
14 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Pa zar nije sramota???

Ako nešto ne može stati u sandučić, poštar može (ili čak mora, trebalo bi provjeriti) pokucati na vrata, a ako te nema doma (ili nije ni pokucao) u sandučiću ti mora ostaviti obavijest (žuti papirić) kad i gdje možeš predignuti pošiljku. Znaći ili kupi veći sandučić ili provjeri u pravilniku pošte da li poštar mora u takvom slučaju pokucati na vrata i lijepo mu objasni ovu prvu rečenicu (s tim da ubaciš ključnu riječ mora ili može ovisno o pravilniku).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ali ako se časopis savine onda može stati u sandučić... dakle...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ako se časopis savine, više ga nije moguće vratiti u izvorni oblik, dakle ne može stati u sandučić bez da se ošteti. O DVD-u da i ne pričamo.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
moderator
Tony kaže...
...

Molim te javi se na pretplata@bug.hr sa punim imenom i adresom i napiši da imaš problem s dostavom.

U slučaju da ti dostavlja dostavljačka firma koju koristimo u 80% slučajeva - riješiti ćemo problem.

U slučaju da pretplata ide preko Hrv. Pošte - malo toga možemo učiniti, ali ćemo probati.

15 godina
neaktivan
Pa zar nije sramota???

Velika večina vas koja je rekla da trebam kupiti veći sandučić je donekle u pravu...

Zamislite situaciju da kupite auto i npr. ne stane Vam u garažu ,a ovi ga fino sa viljuškarom nabiju unutra...dakle? Mislim da nije fer kad nešto platiš da dobiješ govno, to je bila poanta ove teme ,a ne moj sandučić...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Aj pročitaj moj prvi post do kraja pa če ti biti jasno...

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ne vjerujem da iko iz BUG redakcije ima neke vez sa postom. To ti sredi sa postarom. Jedino ako on prati forum pa se nadje prozvan ;)

Mozda je bio ljut jer nije dobio na nagradnoj igri a bas mu treba novi komp ;)

Jesam u prvom postu lijepo napomenuo još u prvoj rečenici da ovo što ću slijedeće napisati se ne odnosi na BUG d.o.o. ali da ću to ipak podjeliti s ljudima na forumu...

Baš sumnjam da će se naći prozvan ovdje jer da imalo zna o BUG-u nevjerujem da bi mi to toliko isavijao...

15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Zar ne bi bilo najbolje da poštaru objasniš situaciju slijedeći put kada će biti u ulici ili ti dostavljati račune?

Najradije bi mu objasnio Viče

16 godina
neaktivan
@Phobocaster, postoji funkcija Multiquote ilitíga Višestruko citiranje, pa je upotrijebi umjesto citiranja 4 puta zaredom.... ;)
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan
Aron kaže...
Tony kaže...
...

Molim te javi se na pretplata@bug.hr sa punim imenom i adresom i napiši da imaš problem s dostavom.

U slučaju da ti dostavlja dostavljačka firma koju koristimo u 80% slučajeva - riješiti ćemo problem.

U slučaju da pretplata ide preko Hrv. Pošte - malo toga možemo učiniti, ali ćemo probati.

Hvala, evo šaljem mail ;)

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
@Phobocaster, postoji funkcija Multiquote ilitíga Višestruko citiranje, pa je upotrijebi umjesto citiranja 4 puta zaredom.... ;)

nisam citirao iste postove ,a moj način pisanja odnosno odgovaranja je takav kakav je Belji se

16 godina
neaktivan
Znam da nisi citirao iste postove, baš zato i postoji ta funkcija...
A tvoj način odgovaranja se možda neće svidjet moderatorima pa ćeš dobit karton zbog nekoliko postova zaredom... ;)
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
moderator
Pa zar nije sramota???

Hvala Šefe, dobri su ti (i dobronamjerni) savjeti.

O višestrukom citiranju može se ponešto saznati i u Bugu 211, stranica 140.

Tema je iscrpljena i zato - lock!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice